به دلیل سر عت افتضاح اینترنت چندین بار ارسال شده بود.
ویرایش شد....
ویرایش شد....
Last edited by !As@d; 08-04-2010 at 18:59.
ویرایش شد....
Last edited by !As@d; 08-04-2010 at 19:00.
لطفا مدیر این قسمت دو تاپست بالا رو + این پست رو حذف کنه....
ارسال چند باره.....
Last edited by !As@d; 08-04-2010 at 19:01.
ببخشید باز مزاحم می شم امروز رفتم همون 3000 رو بخرم که چشم به یه مدل جدید به نام PSP GO افتاد که کشویی باز میشد خیلی باحال بود خودم با اون بیشتر حال کردم این مدل مشکلی نداره ؟ نظرتون چیه کدومو بخرم ؟ (بدون در نظر گرفتن قیمت)
سلام دوست گرامی....
مدل PSP GO فعلا کپی خور نشده ......و باید بازی ها رو از شبکه PSN خریداری و دانلود کنید..
البته به احتمال قوی تا ماه اینده کپی خور میشود.
یا حق![]()
سلام دوستان اگه می شه یک نفر چند تا عکس اصلی از بازی های pspبزارید منظورم اینکه چندتا عکس بزارید ببینیم گرافیک psp در چه حد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بشه با بازی های ps2 مقایسه (با عکس(از لحاظ گرافیکی)) کنید ممنون می شم (اخه ps2دارم)
گرافیکی نه در حد ps2 ولی قابل رقابت با اون رو داره اگه میخواید عکس هاشو ببینید اسم یکی از بازی ها به اضافه ی game play رو تو گوگل سرچ کنید
به عنوان یه کنسول دستی گرافیک بالایی داره
اسکرین شات هاش رو میتونید همون جوری که دوستمون گفتن ببینید ولی به اسکرین شات نمیشه اعتماد کرد چون یه صحنه رو نشون میده اونم با یه نوع دیگه
در کل اگه بخوایم بگیم بازی های از نظر گرافیکی عالی این کنسول با توجه به کنسول دستی بودنش و اینکه رو اون رزولیشن بازی میکنید کیفیت بالایی داره و میشه با توجه به این موارد هم سبک ps2 در نظر گرفتش (بازم تاکید میکنم دیدن از روی صفحه خودش خیلی فرق داره تا اسکرین شات و فیلم)
گرافیک PSP در حد خودش یک معجزه است و بازی های مثل GOD OF WAR یا RESISTANCE گرافیک این کنسول را یک نسل به جلو برده اند.
حیف که امسال خبری از بازی های خوب برای این کنسول نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)