من همین الان با u 99 بدون مشکل وارده این سه تا لینک که داده بودین شدم سرعتش هم خیلی خوبه!
من همین الان با u 99 بدون مشکل وارده این سه تا لینک که داده بودین شدم سرعتش هم خیلی خوبه!
Last edited by shab_2008; 07-03-2010 at 09:40.
با سلام
یه سوال از دوستانه دست اندر کار دارم!
یه لطفی بکنین راهنماییم کنین ممنون میشم!
من یه xbox دارم که ماله آخر های 2008 هستش!
60gig هم هست یا همون premium !
تا چند وقته پیش هیچ کدوم از بازی ها مشکلی نداشت ولی وقتی COD :MW2 اومد نمی تونست بیارش!
بعد این dashboard جدیده رو ریختم روش درست شد و بازی رو بدون هیچ مشکلی میاورد!
ورژن الان دستگاه همون 2.08955.0 هستش!
حالا دیروز رفتم assassins creed II و Army of two II رو گرفتم و باز همون مشکل رو داره و تو بازی نمیره!
درایو دستگاه هم تا الان دست نخورده! چون اصلا نیاز به دست زدن نداشته!
حالا من موندمو حوضم!
چی کار باید بکنم؟![]()
شهاب جان اينجا 99 كار نميكنه،شما تونستي دانلودشون كني؟
از دوستانكسي كه اينترنت پر سرعت داره مي تونه لينكاش رو رويرپيدشيري، 4shared و... بزاره؟
ممنون.
شما یا باید درایو کنسول را اپدیت کنید و یا از دیسک active iso برای اجرای اون بازیها استفاده کنید.
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
مگه شما ایران نیستید!!؟
والا تو سایتش که میره ولی دانلودش را نمیدونم! اگه تو سایت بره که دانلودش مشکلی نداره نه؟
اگه نشد از این ف ی ل ت ر شکن B B C استفاده کنید!
الان كه خوزستانم،
ف ی ل ت ر شکن B B C رو از كجادانلود كنم؟
وقتي كه از آدرس جديد يو تيوب مي رم فقط مي تونم نگاش كنم،ديگه نمي تونم دانلود كنم.
مگه میشه اونجا نشه از u 99 استفاده کرد! اینجا و اونجا نداره! مهم سرورش هست که تو امریکاست. پس من چجوری میرم با این تو سایتش!
خوب اگه تو ایرانید پس BBC هم به دردتون نمیخوره من فکر کردم تو ایران نیستید!
من باز میگردم ببینم یه URL براتون پیدا میکنم یا نه.
4shared هم ف ی ل ت شده
اینم u 9.92 که 100% کار میکنه
خودم تست کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alireza_sun72; 07-03-2010 at 13:16.
دوستان تعدادی بازی اوریجینال 360 با رجیون پال برای فروش هست . هر کی میخاد پیغام بزاره .
تعدادی از بازی ها :
call of duty modern warfare 2
call of duty 4 modern warfare
call of duty 3
call of duty2
forza motorsport 3
forza motorsport 2
halo 3
fight night round4
ace combat
,....
فرمت جدید که معنا نداره وقتی همه دنیا از Blu-Ray استفاده میکنن و یه فرمت استاندارد هست ماکروسافت مجبوره ازش استفاده کنه به زودی هم این کار رو میکنه حالا در این نسل هم نشه در نسل بعد دیگه اجتناب ناپذیره چون تا چند سال دیگه به کلی Blu-Ray جای DVD رو میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)