شریعتی و پاسداران
شریعتی و پاسداران
تا روز شنبه که به سفر کاری برای غرب و جنوب شرق کشور خواهیم رفت . فعلا از خدمتتان مرخص میشوم. بعد از روز شنبه در خدمتتان هستم. شادو سربلند باشید.
اینم از دکل مشترک همراه اول و ایرانسل واقع در منطقه 22 تهران بعد از زیر گذر آزادگان حوالی شهرک چشمه که ایرانسلش 4G داره و سیگنالم زیر دکل بین -51 تا -61 نوسان میکرد.همون که دیشب گفتم تا 28 مگ میداد ولی امروز بالای 13 مگ نرفت :
محتوای مخفی: تصویر زوم شده
محتوای مخفی: نمای کلی
محتوای مخفی: تست سرور شاتل ( خارج به علت وضعیت خیلی خراب ارور داد دوباره )
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
سلام
اقا رضا ایرانسل طرف خیابان دامپزشکی،نرسیده به یادگار امام و همچنین سرتاسر این مسیر سرور خارجی و داخلیش افتضاحه. کی درست میشه؟
سلام دوست گرامی. ایرانسل تو خیلی از شهرهای استان سمنان مثل سنگسر، دو ماهه دکل ها رو تجهیز کرده اما خبری از نسل سوم نیست. چرا انقدر فاصله بین نصب تجهیزات و راه اندازی وجود داره ؟
دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی چون تاپیک رایتلو کسی زیاد نمیبینه گفتم اینجا بگم...رایتل هم مثل اینکه سرعتاشو برده بالا -- تست گذاشتم تو تاپیک خودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا انتن هایی که این شکلی هستن مشترک بین و همراه اول و ایرانسل هست؟
نزدیک خونمون منطقه نظامی هستش داخل اونجا یدونه از این دکل ها هست البته نسل دوم هستن مطمنا ولی خواستم بدونم اگه واسه همراه اول باشه باید سیگنال ما تو خونه زیاد باشه چون فاصلش با ما کمه
از دوستان یا آقا رضا این سوال را داشتم چه زمانی تمام تهران تحت پوشش نسل سه و چهار قرار می گیره؟ خیلی از مناطق تهران هست که هنوز تجهیز نشده و فقط نسل دو اونجا وجود داره مثل منزل بنده . اگر اطلاعاتی دارید ما رو هم در جریان بذارید. ممنون
مهندس جان این.که فقط rru و سکتور 3G همراه اوله.ایرانسلش رو.میتونی بهم نشون.میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)