دوستان کسی از کمپین جدید سرویس گرفته؟ میخوام بدونم سرعت سرویساش مثل قبلن یا تغییر کردن؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستان کسی از کمپین جدید سرویس گرفته؟ میخوام بدونم سرعت سرویساش مثل قبلن یا تغییر کردن؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
منم میخام کمپین بگیرم اگه کسی گرفته یه راهنمایی کنه ؟
آقایون عزیز کمپین نگیرین که بیچاره میشین اصلا کیفیت نداره
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
سلام دوستان من از مخابرات 512 یک ساله محدود ماهیانه 2 گیگ گرفتم نباید بهم مودم رایگان میدادند خرداد ثبت نام کردم
اصلا کسی نباید بیاد مخابرات
هر کس هم مخابرات هست باید بره
مخابرات فصلی بوده تو یه فصل خوب بوده تمام شد تا آخر که نباید بمونی
بهترین و بصرفه ترین اینترنت مال مخابراته
کجا 16 تومن اینترنت نامحدود میده؟؟؟بدون هزینه نصب و جم اوری
درضمن چن روز اینترنت با هاست خارجی مشکل داشد شکایت کردم
الان اینترنتم همه سایتا رو باز میکنه.....دیگه پول بشکن بد هم نمیدیم
از همه لحاظ ب صرفس
مخابرات مچکریم![]()
وقتی مخابرات چند نفر مشترک مثل شما داشته باشع و قانع باشه حتما پیشرفت میکنه.
هاست خارجی هم در ضمن چون مشکل از خودشونه چون قفل کردن آی پی های سرور خارجی رو که این اینترانت میشه که داشتن با قیمت اینترنت میفروختن که این خوب جرمه نباید این کار رو میکردن.با این میشد مخابرات رو با کله زد پایین چون خلاف کرد و پیگیر بودی مخابرات رو بدبخت میکردی و هزینه رو باید بهت برگشت میدادیپس انقدر قانع نباش
در مورد جمع آوری که هزینه نمیگیرن اما در مورد هزینه نصب بعضی شرکتا نمیگیرن بعضی شرکت که به کیفیتشون اعتماد دارن میگیرن.
حالا گفتین کجای ؟درسته؟
خوب شاتل داره سرویس محدود سه ماهه رو 30 تومن با 8 گگی ترافیک و هرماه میتونی 70 گیگ بگیری+نامحدودشم 27 تومنه که سرعتش 120 هست که تا 24 گیگ میتونی بگیری بعد اون میشه 16
مخابرات با سرعت 32 که باید شب تا روز سیستمت روشن باشه به خودت ضرر میزنی مخابرات یدونه کیفیت نداره قیمت کم میگه شرکتای دیگه بستگی به کیفیت و هزینه روی سرویس قیمت میزنن آسیاتک یه سرویسی داره 3 گیگ 8 تا 10 رایگان با سرعت 500 تو روز و با سرعت 130 تو تایم رایگان.نامحمد بدرد نمیخوره یا پارس یا نوین نت(های وب)
اون سروی شاتل که 27 تومنه سرویس 128 هست شما با 128 میتونی با سرعت 8 در ماه 24 گیگ بگیری؟حالا برای شما که 256 هست که خودت حساب
حرف شما دقیقا منو یاد رئیس و کارمندای مخابرات میندازه که میگه خوب اول مخابرات گرفتی چرا تا آخر نیستی؟خوب وقتی یه شرکتی کیفیت نداشته باشه نباید پول زور داد و باید در بری
مخابرات 4 تا یوزر مثل شما داشته باشه و فقط مودم روشن کنن و برن نت بچرخن رو همین 4 تا یوزر مخابرات سرمایش دوبله میشه
در ضمن به من شما توهین یا بی ادبی نکردم حرف حق رو زدم
Last edited by hossein019940; 15-07-2014 at 18:05.
دوستان خیلی ها مثل من تو روستان یعنی شاتل اینا سرویس نمیدن و فقط مخابرات سرویس adsl میده که دیگه باید ناچاری گرفت من الان 24 روزه 512 سالانه 2 گیگ گرفتم که سرعت دانلود 150 هست با پینگ عالی فقط بعضی اوقات بعضی سایت ها مثل گوگل باز نمیشن که با عوض کردن DNS مشکل حل میشه در ضمن از 1 تا 7 هم رایگانه و با همون سرعت 150 دانلود میکنم بدون افت سرعت تو این 24 روز هم 36 گیگ دانلود رایگان داشتم که فکر میکنم عالیه
16 تومن بدی سرویس 256 بگیری نامحدود با سرعت 32 خوبه؟ یه جوری میگی نامحدود که انگار سرعت 300 میده .
من خودم مخابرات داشتم خیلی وقته اومدم شاتل ، 128 3 ماهه 8 گیگ 32 تومن ، 370 هم سرعت میده ، شبی میتونی حدودا 7 گیگ دان کنی ، فقط محدودیتش یکم دردسر داره ، من ماه قبل 50 گیگ دان کردم محدود نشدم.
الان که وضع مخابرات اینجوریه اینهمه تشکر میکنی ، اگه قبلا که سرعت تا 1 مگ هم میرفت (سرعت خود من تا 1 مگ رفت ) نت مخابرات داشتی چیکار میکردی!
حرف شما درست
ولی به نسبت قیمت من این اینترنت رو قابل قبول تر میدونم تا اون اینترنت هایی که همه جاش دزدیه /////
من شرکتای دیگه بودم..مثلا های وب دزد به تموم معنا هستشخوراکش دزدی از تایم رایگانه...نامحدودشم جنبه فان داره
یا شاتل ..خدا تومن ازت پول میگیرن بعد استرس داری از خطی که حقته استفاده کنی یا نه!!!!محدودت میکنه ناغافل به شکل سگی128 شاتل30تومن با مالیات.. فقط ماهی 24گیگ میگیری با هاش .ولی مخابرات من با 256 (58 )گیگ ماه قبل گرفتم....16000تومن میشه ماهی!!!
پارس که با اون طرح ترافیکش که دیگه هیچی برا گفتن نزاشته
بقیه شرکتا هم نمیدونم چجورن.
درضمن در مورد بی کیفیتی اینترنت که مال من چند روز اینترانت بود.ازشون شکایت کردم مث .........ازم ترسیدن فرداش خطمو طوری درست کردن که فک میکنم ژاپن هستم (همه سایتا بازه)..در این مورد اگه کاربر گوسفند باشه خوب معلومه حقش خورده میشه
به نظر من روک راست ترین اینترنت ها با توجه به قیمت همین مخابراته که صاف و پوس کنده بهت میده بدون محدودیت بدون دزدی و.......در ضمن من اینترنت محدود رو اینترنت نمیدونم.(که اکثر شرکتا رو این مانور میدن و گیگ میفروشن!مگه بقالیه).هه جیره بندی اینترنت ینی روزی 200 مگ باید وب بری6گیگ در ماه و 20تومن بدی .مگه اینترنت ماه رمضونه!!!!!!!!!!!!
Last edited by mv217010; 15-07-2014 at 21:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)