هیشکی نیس جواب بده ؟؟
یک سوال :
بیماری فشارخون باعث معاف از رزم میشه یا نه ؟؟؟
هیشکی نیس جواب بده ؟؟
یک سوال :
بیماری فشارخون باعث معاف از رزم میشه یا نه ؟؟؟
حراصون نشو)
منم 06 افتادم مثه خودت. غصه نداره. خیلی جای خوبیه.
1- قبلا یکم سخت میگرفتن ( تازه نسبت به هتل 01 منظورمه )، وگرنه از شهرستان بهتره،
2- یکی از دوستان که اعزام ابان بود گفت که اینام شل گرفتن دیگه
3- خوشحال باش نیرو انتظامی نیستیم و تهرانیم
4- لینک عکسای پادگان هم تو صفحات قبلی هست
کلا جای خوبیه
سلام دوستان....
کسی میدونه که پادگان 02 روز اول مرخصی 3-4 روزه میدن یا نه؟؟؟؟؟؟؟
دوست من ابان ماه رفت خدمت و افتاده بود نیروی انتظامی مرزن اباد چالوس..ولی بعد از دو هفته بهشون یه مرخصی دو روزه دادن....حالا ارتش چجوریه؟؟مخصوصا 02؟؟؟؟همون روز اول مرخصی میدن تا الکی وسیله نبریم؟؟؟؟
سلام دوست عزيز ، فكر ميكنم معاف از رزم داشته باشه،در رابطه با مسايل قلبي و عروقي راحت معاف از رزم ميكنن ، چون اگه شما درخواست بدي و قبول نكن در صورتي كه مشكلي داشته باشي اگر خدايي نكرده واستون مشكل پيش بياد اون ها مسول هستند.
ولي پيشنهاد ميكنم اگر مشكلت هاد نيست ، اقدام نكني ، چون طبق گفته ي دوستان به اون صورت سودي نداره ، و نهايتا بجاي اين كه بخواي رژه بري مسول كارهايي ميكنن كه چندان جالب نيست مثلا نگهبان وسائل يا پوتين و اين جور چيزها و باز هم طبق شنيده ها اكثر جاها ( نه همه جا ) فرمانده ها با معاف از رزم ها خوب تا نميكنن چون احساس ميكنن ميخواي از زير كار در بري.
من خودم شلي دريچه ميترال قلب داشتم اما اقدام نكردم حتي قبلا سابقه بستري شدن هم داشتم ولي خوب چون خودم رو ميشناسم،ميدونم طوريم نميشه و الان هم مدت هاست مشكلي ندارم اقدام نكردم چون ارزش و سودي به اون صورت نداره ، فقط پولت رو هدر دادي.
اما اگه واقعا مشكلي داري و ميدوني در صورت دويدن يا حركت زياد بهت فشار مياد شك نكن كه بايد اقدام كني چون اگه اقدام نكني و مشكلي پيش بياد ، خودت جوابگوي خودت هستي!
معاف از رزم هم تو كارت پايان خدمتت ثبت نميشه.
سوالي بود در خدمتم.
کسی از نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم نیست؟
کسی میدونه چه جور جاییه؟
سلام.دوست من اعزامی آبان پادگان 06 همین امسال بود همون اول مرخصی 4روزه بهش داده بودن.
کلا مرخصی زیاد داشت این دوستم که![]()
دوستان خواهش میکنیم مطالبی که می نویسید رو با فونت های کوچیک و معمول بنویسید . بزرگ کردذن سایز فونت تاثیر تو دیر یا زود جواب دادن وسوالاتتان ندارد .
در جواب مورد اول باید برای اطمینان دفترچه جدید رذو تهیه کنید و بخش معافیت های پزشکی رو مطالعه کنید تا دستتون بیاد که ایا معاف میشید یا خیر / راه دوم مراجعه به پزشک متعمد نیرو های مسلح و شرح حسب حال و ببینید جوابش چی هستش
اما در جواب مورد دوم دوست عزیز ببینید 02 بعد از مرکز 01 جز بهترین مراکز اموزشی تهران هسسش و بیشتر رویه هایی که در 01 اعمال میشه در 02 هم اعمال میشه ! پس برای مرخصی اولیه 3-4 روز برای اندازه کردن لباس ها و ... خیالتون ارحت باشه !!
مورد بعدی رو خیر متاسفانه بنده خبری از این مرکز ندارم ولی در کل خدمت در نیروی انتظامی سختی های خاص خودش رو داره و برای بعضی ها خوبی های خاص خودش ( که البته این عده بسیار انگشت شمار هستند )
من شخصا یه توصیه ای به دوستان میکنم به عنوان برادر کوچک، اصلا تو فکر مرخصی اول نباشین، ندادن هم ندادن، احتمال داره چند ساعت شهری بدن، بعضی آموزشگاهها خودشون خیاطی دارن.
کم نیستن مراکزی که روز اول مرخصی و... نمیدن و شروع به آموزش میکنن.
========================================
یه دوستمون هم پرسیده بود چی رو کپی برابر اصل کنیم، اگه شرایط خاصی مثل تک فرزند، متاهل و... نداشته باشین نیازی نیست چیزی رو کپی برابر اصل کنین.
Last edited by ice_man_sh; 16-12-2012 at 03:53.
دوستان من-عزیزان من-دلبندانم-رزمندگان غیور-التماس می کنم در مورد اموزشی عجب شیر هم بگین...خداوند یارتان باشد-خداوند رفتگان شما را بیامرزد...با تشکر![]()
ممنون از راهنمایی تون خیالم راحت شد که الکی باز کارم به دفتر اسناد نیفتاد![]()
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)