دست شما درد نکنه
R.I.P Persianنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم حاجی 7 یا 8 بار بخوای اسکین لجنداری هم بخری 600 هزار تومن نمیشه)
من دقیقا یادم نمیاد 8 تاشو دقیقا یادمه بعد 4 تا summoner icon هم داشتم یه مقدار هم rp توش بود
من الان اون فورم رو کامل کردم.
جوابشو به e-mail میفرستن؟
این که وین ریتش پایینه دوتا دلیل داره.اول اینکه خیلی سخته و خیلیا بلد نیستن بازی کنن باهاش حتی WT و اسنیکی هم فک نکنم بلد باشن.دوما وین تانک خوب میخواد مثل جینکس و اینا بدون تانک خوب نمیتونه بزنه.سوما اول بازی ضعیفه خیلیم اسکوئیشیه بدون تانک خوب اصلا نمیشه برد بازیو.شیلد هم حتما باید باشه.
چیزی می خوای بگی بگو نمی خورمت
تیکت بزن به ساپورت اطلاعاتی بده که باور کنن اکانت ماله تو بوده من یبار اینجوری تونستم پس بگیرم راجب پسورد قبلیت بگو راجب Refunded هم بگو ادد فرند اولین چمپی که گرفتی و اینجور چیزا اکه باور کنن بهت لینک میدن که میتونی از اون لینک پسورد رو تغیر بدی فقط سریع ایمیل هم تغیر بده بعدش
اینم فرمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GL & HF; 21-05-2014 at 20:46.
STFU من هیچی نمی گم تا دیگه تموم بشه بعد تو میای یک گوه دیگه می خوری بسه دیگه
Last edited by هــــنـــــگ مـرزی; 21-05-2014 at 20:53.
بیخیاله کل کل شو اینجا تو پیج lolنوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.4 تا ترول ریخته همشونم رفیق هم هستن نه تنها من دیگه بحث نمیکنم باهاشون بلکه پلیر های قدیمی هم گذاشتن کنار این تاپیکو...همین چند وقت پیش داشتم بحث میکردم با این ترول gl&hf ورداشته اکانت fake نشون میده spec هم نکرده بود خودش داشت بازی میکرد از عکسش تابلو بود (سیلور2) بیخیال وقتت حروم میشه
الان همه پلیر های قدیمی و خوب میرن اینجا irlol.ir
مسابقاتم برگزار میکنن rp میدن پیشنهاد میکنم این ترولارو بزاری با خودشون ترول کنن
کسی که میگه vayne بدترین adc هست دیگه خودت باید بگیری داستانو (بهترین adc بازی هست) کسی که رنگارو میگه جانگل عالیه خودت بگیر داستانو دیگه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)