های وب رو که ول کن اصلا داستانی شده! مسیرش الان ترکیبی از ایتالیا و آذربایجان هست ولی مسیر آذربایجانش ایراد داره!! می ره آذربایجان بعد دوباره می ره ایتالیا بعد می ره سمت مقصد!! بعدم ttl اش ایراد داره پینگشم اکثرا بالاست
های وب رو که ول کن اصلا داستانی شده! مسیرش الان ترکیبی از ایتالیا و آذربایجان هست ولی مسیر آذربایجانش ایراد داره!! می ره آذربایجان بعد دوباره می ره ایتالیا بعد می ره سمت مقصد!! بعدم ttl اش ایراد داره پینگشم اکثرا بالاست
آسیاشت به قول شما! 10 مگ که هیچی 100 مگ هم اضافه کنه من طرفش نمی رم پیشنهاد می کنم هیچ کس دیگه ای هم این کار رو نکنه!
خدایا چرا اینطوری شده؟؟؟؟!!! اه واقعا اخه چرا باید نت یه کشور اینجوری باشه!!!
تا حالا اصلا چنین چیزی ندیده بودم !!! اصلا نمیشه هیچ سایتی باز کرد !!! سایتهای به ندرت باز میشنجالبه که از cmd پینگ میگیرم یه بار کامل تایم اوت میده یه بار نمیده
کلی سایت تست کردم فقط این فروم و 8 پیک باز میشهاونم با سرعت خیلی کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلات فنی بسیار به خاطر دانش کم مسئولین مورد نظر از کوچیک ترین فردش تا بزرگترینش در کنار پهنای باند بسیار پایین اینترنت کشور می شه همین داستانی که الان داریم. یه محاسبه ساده نشون می ده چقدر وضع خرابه. پهنای باند می گن تازه الان شده 83 گیگابیت. یعنی تقریبا 10 گیگابایت حالا این رو تقسیم بر با مثلا 2 مگ بکنید ببینید چند نفر در کشور می تونن نت درست و حسابی داشته باشن با سرعت و پهنای باند تضمین شده!!
10*1024= 10240 مگابایت
10240/2=5120 !!!!
فقط 5120 نفر!!!!
امیدوارم درست حساب کرده باشم!! خودم چون باورم نمی شه!!
ویرایش : یه جای کار اشتباه کردم! البته اونقدرا هم تفاوتی ایجاد نمی کنه بازم فاجعست.
ظرفیت دقیق پهنای باند اینترنت ایران: ۴۶۷ استیام-۱ معادل ۷۲،۶۲۷ مگابیت در ثانیه.
72627/2= 36313 نفر!!
تازه من تقسیم بر ۲ مگابیت کردم الان آسیاتک زده به سرش توی این وضع داره مثلا ۱۰ مگابیت می ده!
Last edited by Aryaeiboy; 02-12-2013 at 21:18.
لعنتی!!!! حالم به هم خورد !! کلا مودم رو خاموش کردم !!! الان هم با ایرانسل وصل شدم /111 اینترنت مخابرات با این که این پینگ های خارجی رو میده ولی اصلا یه دونه سایت خارجی هم باز نکرد و تبدیل شد به اینترانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینا که اینترنت ندارن !! فقط اینترانت دارن !!! فکر کنم حدود 480 گیگابیت اینترانت و 90 گیگابیت اینترنت
Last edited by fanoostalaei; 02-12-2013 at 21:17.
مسیر نتت رو بگو تا یه چیزی رو در مورد پینگ بگم بدونید!![]()
مثل همیشه ترکیه
ببین هر مسیری یه پینگ نرمالی داره. به طور نرمال مسیر ترکیه باید بین 80-110 نهایت پینگ بده. مسیری مثل FLAGTEL نیویورک مثلا بین 200-250 پینگش نرماله. حالا وقتی پینگ شما با مسیر ترکیه می شه 180 یعنی اون مسیر به شدت کمبود پهنای باند داره یا اختلال داره حالا یا فقط برای ISP شما یا به طور کلی. یعنی به عبارت ساده تر پینگ 200 مسیر آمریکا خیلی بهتره و سایت ها رو سریعتر باز می کنه تا پینگ 180 مسیر ترکیه. امیدوارم منظورم رو گرفته باشی. همیشه فقط اون عدد پینگ مهم نیست. در ضمن این TTL 32 ات هم خیلی مشکلات رو بیان می کنه!
Last edited by Aryaeiboy; 02-12-2013 at 22:28.
امروز پارس آنلاین : پینگ مثل همیشه 320 داخلی حدودا 200 - اسپید سرور خارج و داخل زیر 50
در نتیجه فـــــــــ*ـــــاک
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)