دیدم تو کدوم ورلدا بودی.برادران کسی حاضر هست فداکاری کنه دهکده این برادر مسافر(همون معتاد خودمون)بچرخونه؟
دیدم تو کدوم ورلدا بودی.برادران کسی حاضر هست فداکاری کنه دهکده این برادر مسافر(همون معتاد خودمون)بچرخونه؟
بابا بی خیال کنکور کیلو چنده
مگه ما دانشگاه قبول شدیم چی به ما دادهاند؟
خیر سرمون مثلا رتبه سه رقمی آوردیم ولی تو این مملکت مگه کی به کیه؟
بابا برا چی آخه برا کنکور میخونین شما کنکور مال عوام هستش ولی شما خاصین شما نظر کرده این لازم نیست برا کنکور بخونین(قربان شما الیاس)
کسی نمیخواد منو نوبل کنه ...؟نه نمیتونی هدیه بدی
فقط میتونی شرایت و برای یکی که دوستته فراهم کنی تا راخخت نوبلت کنه
Village Headquarters (Level 14)
Barracks (Level 10)
Stable (Level 3)
Smithy (Level 9)
Rally point (Level 1)
Market (Level 5)
Timber camp (Level 21)
Clay pit (Level 21)
Iron mine (Level 19)
Farm (Level 12)
Warehouse (Level 18)
Hiding place (Level 10)
Wall (Level 14)
Units 5 Axemen
5K آهنی رو که قبلا داده بودی رو دارم برات میفرستم .... شرمنده مارکتم بیشتر جا نداشت مگر نه کل انبار رو میفرستادم ....بابا داره میگه کنکور داره!
متین محلشون نزار
اینها رندگی من رو هم نابود کردن!
بیچارم کردن!
معتادم کردن!!
اصلا به حرفاشون گوش نکن!
ولش کن
اصلا بازیه خوبی نیست
ظاهرشو نگاه نکن...![]()
مصطفی میزارمت سیتر.دارم از خواب میمیرم.لازم نیست هیچ کاری بکنی.حتی نیرو هم نساز.میخوام ریسورس جمع بشه صبح نوبل بسازم و بفرستم یه دهکده امن به عنوان ساپورت تا خیالم راحت بشه.بعدش نیروهای تهاجمیمو بازسازی کنم.
ایول فردین سایت ....اگر خواستی بازی رو ترک کنی من حاضرم فداکاری کنم و روستات رو بگیرم.
(فداکاری از این نظر که روستات 1000 امتیازیه.)
میتونی یوزر پستو بدی یکی دیگه روستاتو بگردونه.اون وقت راحت هر وقت برگشتی یه روستای اماده تحویل میگیری.توی کدوم ورلدا فعال بودی؟فکر نکنم کسی حاضر بشه 7 ماه این کار رو بکنه ...دیدم تو کدوم ورلدا بودی.برادران کسی حاضر هست فداکاری کنه دهکده این برادر مسافر(همون معتاد خودمون)بچرخونه؟
کمال مصفی انگار متوجه نشدش.ببین میزارمت سیتر تا هر وقت بیدار بودی فقط یه چشت به دهم باشه.اصلا لازم نیست هیچی توش بسازی.فقط یه چیزی.این همسایه من یعنی همونی که نفر اول ترایب هستش به کمک احتیاج داره.من نیرو رو اشتباهی فرستادم یه روستا دیگه اون برمیگردونه نیرو رو و تو اگر تا اون موقع بیدار موندی بفرست به روستای سومش.اصلا هم چیزی نساز.حتی اگر حمله ای شد بهم.احتمال داره این koju71 بخواد اسکاتم کنه.نگران نباش چون همیشه اسکاتش میمیرن.
Last edited by بردیا; 14-12-2007 at 23:11.
من الان اومدم.
هستی؟
همون کمال رو بذار سیتر .
من ساپورتت کردم میترسم دردسر بشه.
ماشالله این جا همه تحصیل کردن .....بابا بی خیال کنکور کیلو چنده
مگه ما دانشگاه قبول شدیم چی به ما دادهاند؟
خیر سرمون مثلا رتبه سه رقمی آوردیم ولی تو این مملکت مگه کی به کیه؟
بابا برا چی آخه برا کنکور میخونین شما کنکور مال عوام هستش ولی شما خاصین شما نظر کرده این لازم نیست برا کنکور بخونین(قربان شما الیاس)
چقدر یونیت داری...
راستش در حال حاضر روستای شما هیچ کمکی به من نمیکنه.هم توی k84 هست (خیلی دوره) هم 1000 امتیاز بیشتر نداره.
ولی من نوبلمن بیکار زیاد دارم.
میتونم روستات رو بگیرم.
اگر تصمیمت جدیه باید یکی از بچه ها رو که با من ارتباطی نداره بذاری سیتر خودت(مثلا کمال) تا هماهنگی های لازم رو بکنه.
Last edited by mstf666; 14-12-2007 at 23:17.
میشه بگین وضع دفاعیم چه طوره؟
فعلا 3تا از دشمنام شکست خوردن نیروی کمکی هم تو راهه الان دارم نیروی هجومی میسازم
به نظرتون چی بسازم؟
1173 Spear fighters
679 Swordsmen
349 Axemen
218 Scouts
101 Light cavalry
34 Heavy cavalry
13 Rams
18 Catapults
Last edited by logos; 14-12-2007 at 23:18.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)