علی جان همون بازی پازلی رو میگی ؟
من که بازی نکردم . فعلا روی jack & dexter گیر کردم . هر کاری میکنم نمیشه اجرا کرد . پچم کردمش
علی جان همون بازی پازلی رو میگی ؟
من که بازی نکردم . فعلا روی jack & dexter گیر کردم . هر کاری میکنم نمیشه اجرا کرد . پچم کردمش
نه این بازی مبارزه ای دو بعدیه
خیلی بازی خوبیه ولی حیف نمیشه بازیش کرد
من این مشکل رو با Persona داشتم می خواستم این رو هم دانلود کنم
نسخه دیگه امتحان نکردی؟
سلام،ببخشید من اینترنتم دیالاپه نمی تونم همه پستا رو بخونم فقط از اساتید یه جواب کلی می خوام.
من می خوام یه PSP بخرم هیچی هم در موردش نمی دونم فقط یه مدلی می خوام که مقاوم باشه و اکثر بازی ها روش اجرا بشه بازی کپی هم بخوره هر ساعت هم نخواد ببری پول بدی برات درستش کنن.
اگر میشه بهترین مدل (نه لزوما جدید ترین) رو معرفی کنید با قیمت حدودی (تهران)
با تشکر.
سلام يه psp 2000 كار كرده با فرم ور 5.00 و مموري 8 گير آوردم ميگه 205 تومن.مي ارزه؟كپي خور دائمه!!
راستي يه خورده خش رو قابش داره.قابش پيدا ميشه؟اگه ميشه شيراز كجا داره و قيمتش چنده؟ممنون ميشم
قیمت اطلاعی ندارم و دائما هم در حال تغییره با عرضه هر فمویر و ارائه بورد جدید و -- و ... قیمت میبینی یه بار زیر دویسته یه مدل روز بعدش سیصد به بالا !!!!!!
شما 3000 کپی خور موقت بگیرید کارتون راه میوفته
کمیاب هست این مدل اگه کپی خور دائم باشه قیمتش بالاست (آکبندش هم به ندرت گیر میاد اکثرا دست دو هست)
ولی نمیتونم دقیق بهت بگم هیچی اینجا اخه حساب کتاب نداره
سعی کن تا جایی که میتونی قیمتشو چونه بزنی بعدش دقیق برسیش کن صفحه اش پیکسل هاش دکمه ها و ...
چند وقت کار کرده است
سلام كسي لينك دانلود بازي wet رو داره براي psp? اصلا بازيش براي كنسول psp آمده؟ و اينكه بازي هاي مثل god of the war ميخوام اگه داريد ي چند تا اسم ببريد بازي هاي باحال در اين سبك
1-نه
2- Dante's Inferno
والا این پسره انقدر پر رو هستش که اگه بپرسی میگه جان مادرم 2 ماهه بیشتر کار نکرده....
کپی خورش دائمه.خالا حدودا چند می ارزه؟؟؟ ممنون
بستگی به تمیزی دستگاه از 150 تا 190
یه برنامه هست که با این می تونی دکمه ها، پیکسل های سوخته و بلند گوهای دستگاه رو تست کنی....
ولی در کل توصیه ای برای خرید نمی کنم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by !As@d; 08-04-2010 at 18:58. دليل: دیشب متوجه شدم لینک اشتباهه اما امکان ویرایش رو نداشتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)