تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1233 از 3195 اولاول ... 23373311331183122312291230123112321233123412351236123712431283133317332233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,321 به 12,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ا

بابا شهاب جون ولمون کن تورو خدااا !! 50 دلار که پوله ساختش هم نمیشه چه برسه به سودش

این اختراع مطمئنا بالای 200 تومن به فروش میره.
    نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .
    قربون شکلت من نوشتم تومن نه دلار !!

4. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

یه سوال داشتم dark sector 2 نمیاد ؟؟ اصلا خبری ازش هست ؟؟ بازی به این قشنگی رو چرا اصلا دربارش حرف نمیزنن؟
    عین gears of war میمونه, اونایی که ps3 دارن میتونن نصف حال gears of war 1 رو با dark sector ببرن

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

یه سوال داشتم dark sector 2 نمیاد ؟؟ اصلا خبری ازش هست ؟؟ بازی به این قشنگی رو چرا اصلا دربارش حرف نمیزنن؟
    عین gears of war میمونه, اونایی که ps3 دارن میتونن نصف حال gears of war 1 رو با dark sector ببرن
    خوب اولا که این سوال و جواب چه ربطی به این تاپیک داره ؟
    ثانیا درسته Dark sector بازی خوش ساختی هست ولی زمین تا اسمون با GeOW فاصله داره
    و PS3 هم با این قیمت های نجومی بازی هاش مطمن عناوین مهمتر و با ارزش تری داره برای خرید

7. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

خوب اولا که این سوال و جواب چه ربطی به این تاپیک داره ؟
    ثانیا درسته Dark sector بازی خوش ساختی هست ولی زمین تا اسمون با GeOW فاصله داره
    و PS3 هم با این قیمت های نجومی بازی هاش مطمن عناوین مهمتر و با ارزش تری داره برای خرید
    اولا:چرا میزنی
    دوما:ارزش خریدن هم داره

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اولا:چرا میزنی
    دوما:ارزش خریدن هم داره
    نه بابا چه زدنی ؟
    خوب اگه شما اینطور فکر میکنی مشکلی نیست ولی خیلیها به زور 60 تا 70 جمع میکنن

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا نیازی هم به این کار نداره !!

الان مگه چند تا بازیه PS3 بالای 7 الی 8 گیگ هستن !!

خوده Sony هم داره BD ها رو حروم میکنه و چاره ای هم نداره .

MS هم به راحتی میتونی با عملکرد های نرم افزاری کارش رو راه بندازه , همانطوری که با عرضه ی داشبورد جدید تونست حجم یکسری

از بازی هارو حتی تا 2 گیگ کاهش بده !!!

بازیه GTA IV تو 4 تا DVD عرضه شد برای PC ولی تو Xbox 360 فقط یک DVD 9 بود.

سلام عزیز دل

والا چی بگم حتما با ISP مشکل داره.

در مورد DL از YouTube هم والا چیزی نمیدونم چون من احالا 30 Min بیشتر توش نبودم !!
    حتی برای بازی هم نشده از اونجایی که این دستگاه ادعای یه سیستم مولتی مدیای خونگی رو می‌کنن برای فیلم باید یه درایو Blu-Ray داشته باشه مخصوصاً در آینده که فیلم‌ها بیشتر به سمت Blu-Ray میرن و این اتفاق اجتناب ناپذیره. همون زمان هم که هنوز فیلم‌های Hd-DVD و Blu-Ray خیلی خیلی کمتر از الان بود ماکروسافت به نیاز بازار پاسخ داد و یه درایو HD-DVD برای 360 روونه بازار کرد اما حالا که شاید چندین برابر اون موقع صنعت فیلم به سمت Blu-Ray رفته ولی دیگه از درایو مجزا یا داخلی خبری نیست! همین نشون میده قضیه چیز دیگه‌ای و شاید نیاز کاربرا برای ماکروسافت ارجحیتی نداشته باشه خوب هرچی نباشه سونی خودش از سردم‌داران Blu-Ray بوده حتی بعید نیست لایسنسی چیزی برای استفاده از Blu-Ray از طرف سونی و شرکاش مثل توشیبا لازم باشه.
    Last edited by Guts; 07-03-2010 at 00:23.

11. 3 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چند % دنیای واقعی رو این به قول شما Hardcore Gamer ها تشکیل میدهند ؟ کمتر از 10% پس اصلا این افراد مهم نیستند !

اتفاقا بر عکس ! چون جسم فیزیکی نیست بیشتر میتونید روی هوا دستتون رو نگه دارید چون ماهیچه ها وزن اضافی رو تحمل نمیکنند ! خودتون امتحان کنید ! ببینید با در قابلمه بیشتر میتونید دستتون رو بالا نگه دارید یا خالی !

همان طور که گفتم این افراد اصلا مهم نیستند ! البته همونها هم مطمئن باشید همشون از دم نتال میخرند و همشون توی بازی ها ازش استفاده میکنند چونکه به بازی Feature های خاصی که تا قبل از اون نمیتونستند استفاده کنند اضافه میکنه .

معلومه شما نتال رو ندید ! با نتال هم میشه چند نفره بازی کرد !

بنده این طور متوجه شدم که تمام گفته ها و حدسیات شما از روی شنیده ها از اینور اونور هست ! چونکه هر کسی که حتی یک فیلم از نتال دیده باشه میدونه که توانایی تشخیص چند نفر رو داره و حتی میتونه صدا و چهره اونها رو از هم تمیز بده و بفمه الان علی داره حرف میزنه یا نقی یا قلی پای دستگاهه یا محمود ! یا اینکه چند تا از افراد با هم و حتی میتونه وقتی چند نفر پای دستگاه هستند تک تکشون رو تشخیص بده از هم ! و شما این رو نمیدونستید ! این موضوع از اون قسمت حرفتون که بولد کردم به خوبی پیداست ! البته این موضوع رو باید همون موقع که گفتید بازی هاش همه از نوع آرکید و مینی هستند بهتون گوشزد میکردم ولی گفتم شاید در بارش بیشتر بدونید ! الان دیگه مطمئن شدم که شما در باره نتال فقط و فقط شنیده اید که یه چیزی هست به اسم نتال بعد پرسیدید چی هست بهتون گفتند مثل Eyetoye هست یه کمی پیشرفته تر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر امکانش براتون هست فیلم هاش رو دانلود کنید و خودتون ببینید که نتال چی هست ! چونکه الان ذهنیت شما در مورد نتال در حد همون Eyetoy هست و تمام مقایسه هاتون هم دقیقا همون طوری هست !
    نه بابا من همه دموهای مربوط به ناتال رو از E3 سال قبل به اینور دارم، (من کلاً معتاد تریلر شدم یجوری هرچی ترلیر جدید بیاد دانلود می‌کنم شاید ماهی بیش از 10 گیگ فقط تریلر می‌گیرم) چند نفره آره اگر منظورت مثلاً اون مسابقه هست که هرکی زودتر جواب بده یا مثلاً تو E3 او نقاشیه فیله که دو نفری انجام میدن فکر کنم هست آره در این حد نمایش دادن ولی اصلاً یه بازی چند نفره واقعی نشون ندادن مثلاً جالبه فکر کن مبارزه بزارن راستی راستی دو نفره مبارزه کنی و بزنی همدیگر رو لتپار کنی با این حال من نگفتم که همچین چیزی وجود نداره گفتم تا حالا چیزی نمایش ندادن البته یه مسئله‌ای هم هست اینکه چون ناتال از پردازنده خوده 360 استفاده می‌کنه شاید پروسس کردن بدن چند نفر و حرکاتشون یکمی زیادی سنگین بشه برای 360 چون همینطوری هم مثل اینکه چیزی حدود 15 یا 20٪ پردازنده 360 تو هر بازی برای ناتال میره حالا بدون شک یه پروسس یه بدن دیگه و حرکاتش یعنی پروسس 2 یا چند بدن به صورت موازی میتونه فشار رو بیشتر کنه که خیلی شاید جالب نباشه البته اگر حرکات ساده باشه فکر نمیکنم پروسس زیادی از پردازنده بگیره ولی اگر بخوای بپری هوا 6 دور دوره خودت بچرخی قائدتا دهن صاب بچه رو صاف کردی و در همچین حالاتی احتمالاً لتنسی و تأخیر به وجود میاد.

13. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

حتی برای بازی هم نشده از اونجایی که این دستگاه ادعای یه سیستم مولتی مدیای خونگی رو می‌کنن برای فیلم باید یه درایو Blu-Ray داشته باشه مخصوصاً در آینده که فیلم‌ها بیشتر به سمت Blu-Ray میرن و این اتفاق اجتناب ناپذیره. همون زمان هم که هنوز فیلم‌های Hd-DVD و Blu-Ray خیلی خیلی کمتر از الان بود ماکروسافت به نیاز بازار پاسخ داد و یه درایو HD-DVD برای 360 روونه بازار کرد اما حالا که شاید چندین برابر اون موقع صنعت فیلم به سمت Blu-Ray رفته ولی دیگه از درایو مجزا یا داخلی خبری نیست! همین نشون میده قضیه چیز دیگه‌ای و شاید نیاز کاربرا برای ماکروسافت ارجحیتی نداشته باشه خوب هرچی نباشه سونی خودش از سردم‌داران Blu-Ray بوده حتی بعید نیست لایسنسی چیزی برای استفاده از Blu-Ray از طرف سونی و شرکاش مثل توشیبا لازم باشه.
    والا من فعلا نظره دیگه ای دارم و اون هم اینه که الان از همه مهمتر MS باید دست کاربر هاشو تو نحوه ی استفاده از داشبورد باز بزاره

چون واقعا خیلی خیلی OS این کنسول داره ضعیف عمل میکنه نسبت به PS3 .

در مورد BD هم حق با شماست ولی من بعید میدونم MS تو کاره کپی باشه !! یعنی حتی شده میره یه فرمت جدید درست میکنه

ولی از روی کسی تقلید نمیکنه.

15. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

قربون شکلت من نوشتم تومن نه دلار !!
    آره حواسم به این گربه هه که همه چیز توش چپس نبود

17. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •