نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .
نه اینطوری نیست ! قیمتش برای آمریکا 50 دلار و برای اروپا 50 پوند معادل 75 یورو اعلام شده ، من توی مجله Game خوندم .
قربون شکلت من نوشتم تومن نه دلار!!
یه سوال داشتم dark sector 2 نمیاد ؟؟ اصلا خبری ازش هست ؟؟ بازی به این قشنگی رو چرا اصلا دربارش حرف نمیزنن؟
عین gears of war میمونه, اونایی که ps3 دارن میتونن نصف حال gears of war 1 رو با dark sector ببرن
خوب اولا که این سوال و جواب چه ربطی به این تاپیک داره ؟
ثانیا درسته Dark sector بازی خوش ساختی هست ولی زمین تا اسمون با GeOW فاصله داره
و PS3 هم با این قیمت های نجومی بازی هاش مطمن عناوین مهمتر و با ارزش تری داره برای خرید
اولا:چرا میزنی
دوما:ارزش خریدن هم داره
نه بابا چه زدنی ؟
خوب اگه شما اینطور فکر میکنی مشکلی نیست ولی خیلیها به زور 60 تا 70 جمع میکنن![]()
حتی برای بازی هم نشده از اونجایی که این دستگاه ادعای یه سیستم مولتی مدیای خونگی رو میکنن برای فیلم باید یه درایو Blu-Ray داشته باشه مخصوصاً در آینده که فیلمها بیشتر به سمت Blu-Ray میرن و این اتفاق اجتناب ناپذیره. همون زمان هم که هنوز فیلمهای Hd-DVD و Blu-Ray خیلی خیلی کمتر از الان بود ماکروسافت به نیاز بازار پاسخ داد و یه درایو HD-DVD برای 360 روونه بازار کرد اما حالا که شاید چندین برابر اون موقع صنعت فیلم به سمت Blu-Ray رفته ولی دیگه از درایو مجزا یا داخلی خبری نیست! همین نشون میده قضیه چیز دیگهای و شاید نیاز کاربرا برای ماکروسافت ارجحیتی نداشته باشه خوب هرچی نباشه سونی خودش از سردمداران Blu-Ray بوده حتی بعید نیست لایسنسی چیزی برای استفاده از Blu-Ray از طرف سونی و شرکاش مثل توشیبا لازم باشه.
Last edited by Guts; 07-03-2010 at 00:23.
نه بابا من همه دموهای مربوط به ناتال رو از E3 سال قبل به اینور دارم، (من کلاً معتاد تریلر شدم یجوری هرچی ترلیر جدید بیاد دانلود میکنم شاید ماهی بیش از 10 گیگ فقط تریلر میگیرم) چند نفره آره اگر منظورت مثلاً اون مسابقه هست که هرکی زودتر جواب بده یا مثلاً تو E3 او نقاشیه فیله که دو نفری انجام میدن فکر کنم هست آره در این حد نمایش دادن ولی اصلاً یه بازی چند نفره واقعی نشون ندادن مثلاً جالبه فکر کن مبارزه بزارن راستی راستی دو نفره مبارزه کنی و بزنی همدیگر رو لتپار کنیبا این حال من نگفتم که همچین چیزی وجود نداره گفتم تا حالا چیزی نمایش ندادن البته یه مسئلهای هم هست اینکه چون ناتال از پردازنده خوده 360 استفاده میکنه شاید پروسس کردن بدن چند نفر و حرکاتشون یکمی زیادی سنگین بشه برای 360 چون همینطوری هم مثل اینکه چیزی حدود 15 یا 20٪ پردازنده 360 تو هر بازی برای ناتال میره حالا بدون شک یه پروسس یه بدن دیگه و حرکاتش یعنی پروسس 2 یا چند بدن به صورت موازی میتونه فشار رو بیشتر کنه که خیلی شاید جالب نباشه البته اگر حرکات ساده باشه فکر نمیکنم پروسس زیادی از پردازنده بگیره ولی اگر بخوای بپری هوا 6 دور دوره خودت بچرخی قائدتا دهن صاب بچه رو صاف کردی و در همچین حالاتی احتمالاً لتنسی و تأخیر به وجود میاد.
والا من فعلا نظره دیگه ای دارم و اون هم اینه که الان از همه مهمتر MS باید دست کاربر هاشو تو نحوه ی استفاده از داشبورد باز بزاره
چون واقعا خیلی خیلی OS این کنسول داره ضعیف عمل میکنه نسبت به PS3 .
در مورد BD هم حق با شماست ولی من بعید میدونم MS تو کاره کپی باشه !! یعنی حتی شده میره یه فرمت جدید درست میکنه
ولی از روی کسی تقلید نمیکنه.
آره حواسم به این گربه هه که همه چیز توش چپس نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)