همانطور که دوستمون در صفحه قبل فرمودند. مخابرات بسیار بیشتر از ظرفیت شبکش مشترک گرفته و عملا به مشکل خورده است.
همانطور که دوستمون در صفحه قبل فرمودند. مخابرات بسیار بیشتر از ظرفیت شبکش مشترک گرفته و عملا به مشکل خورده است.
برو بچ اینترنت من الان 4و5روزه کلن صبحو ظهرو شبو همش قطعی داره یعنی پدرمو درآورده بیش از حد قطعو وصل
میشه این 4و5 روزه بقیه هم همین مشکلو دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟دارن بگن مام امیدوارشیم![]()
یه مشکل دارم کلافم کرده چند روزه، یکی کمک کنهوقتی با گوشیم به wifi کانکت میشم هیچ سایتیو باز نمیکنه ، یعنی اینترنت وصله و با کامپیوتر سایت باز میشه ، ولی وقتی با گوشی وصل میشیم در حد 2ثانیه یه سایت باز میکنه باز قطع میشه، وقتی کابل شبکه رو از pc جدا میکنم دوباره wifi دزست میشه
انگار که مودم فقط با یک مک آدرس ارتباط برقرار میکنه ،
مودمه دوستمو آوردم وصل کردم دیدم مشکلی نداره، گفتم حتما مودمم خرابه، بردم گارانتی دیدم اونجا درسته و کار میکنهمودمو 100 دفه ریست کردمو فریمورشم آپگریت کردم، بعضی وقتا هم میرم تو تنظیمات مودم، میبینم رفت تو تنظیماته یه مودمه دیگه که اصن مودلش فرق میکنه
در ضمن قبلا همه چی درست بود، یهو خود به خود اینطوری شد
![]()
مثل شما زیاد هستند و از این مشکلات زیاد است
شما بگید فیبر هستید یا نه
bras تون چیه و data rate تون رو چند بسته شده
توبعضی سایتازدن مخابرات خراسان رضوی قراره یک ماه اینترنت رایگان به مشترکینش بده به دلیل قطیا
راست ودروغش رو دیگه نمیدونم.
بخوره توی سرشون
مخابرات از پس این اینترنت پولیش برنمیاد میخواد رایگان هم بده![]()
فعلا این زمان هایی که مشترکین پولشو دادن و به دلیل قطعی نتوستن استفاده کنن جبران بکنه بعد برسه به قسمت رایگانش
هوا که گرم میشه مخابرات ریقو میشه . پارسال از همین موقع ها بود هی قط میشد و وصلم که میشد سرعتش 20 کیلو بود!
رفتم تو سایت 195 شکایت کردم بعد 2 هفته زنگ زدن میگن مشکلتون حل شد منم گفتم نه گفتن گزینه تجدید نظر رو بزنید تا دوباره بره واسه پیگیری الان 1 هفته از تجدید نظری که زدم گذشته درست نشده بدتر هم شده
دیشب رو 2 و 5و 19 کیلوبایت بود که receving data کلا 0 میشد هی دیس میکردم هی مودم رو خاموش میکردم که ارور 619.651 میداد کانکت هم میشدم همین وضع بود تا ساعت 7 صبح
فکر نکنم 100مگ دانلود کرده باشم
طرح طلایی پاییزه 6ماهاهه کابل مسی
الان از 195 زنگ زده میگه شما مشکلی نادرین تو این یک ماهی که اینترنت گرفتی شبانه 27 گیگ دانلود کردی
میگم روزانم رو 40 کیلوبایت امروز کلا 0 بود میگه طبق مصوبات ای دی اس ال باید روزانتون باشه 30 کیلوبایت. طرح 2 مگ تقسیم بر 8 میشه 256کیلو بیت اینو تقسیم بر 8 میکنیم میشه 32کیلو بایت
میگه چون روزانتون رو 40 کیلو بایت سرعتت خیلی بیشتر از حد نرمال بوده
با طرف دعوا کردم اساسی میگه برو تو سایت مصوبات تنظیم مقررات اونجا تبصره ی 152 و نمیدون چند کاملا توضیح داده
میگم برادر من الان سرعت شبانم رو 5 و کلا 0 ریزکاردامو نگاه کنید تا ببینید چقد دانلود داشتم تایم دیس شدنم رو ببینین
هرچی میگم انگار نه انگار.میگه شما تو شکایتتون زدین 40 یعنی خیلی بیشتر از سرعتیه که داری باید باشه 32 زبونم مو در اورد خیلی زبون نفهم بود
یکی هست قضیه طلایی که 2 مگ هست رو شرح بده بگه باید روزانم چند باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)