دوست عزیز درست صحبت کن حداقل احترام کسی که میاد جوابت رو میده نگه دار
دوستان که میان اینجا جواب شما رو میدن از کسی پول نمیگیرن که ازشون طلبکارید
به زار حداقل جوهر تاریخ عضویتت خشک بشه بعد بیا به کسی که شش سال اینجا عضو هست ایراد بگیر
دوست عزیز درست صحبت کن حداقل احترام کسی که میاد جوابت رو میده نگه دار
دوستان که میان اینجا جواب شما رو میدن از کسی پول نمیگیرن که ازشون طلبکارید
به زار حداقل جوهر تاریخ عضویتت خشک بشه بعد بیا به کسی که شش سال اینجا عضو هست ایراد بگیر
Last edited by SNOW PATROL; 15-12-2012 at 21:07.
عزیز عذر خواهی که کردم بازم عذر خواهی میکنم قصد جسارت نداشتم.
دوست عزیز S126 امیدوارم ناراحت نشده باشی ببخشید خیلی بد گفتم![]()
دوستان در مورد اموزشی عجب شیر لطفا بگین...با تشکر فراوان از شما ..
از اونجايي كه من از اين تاپيك اطلاعات خوبي بدست آوردم ، گفتم منم چيزايي كه از اينترنت جمع كردم رو اينجا بذارم تا ديگران هم مستفيض بشن .
يه چيز ديگه :دوستان تو اين شرايط سختي كه براي جوانان ايران بوجود آمده اگه به هم ديگه كمك نكنيم و تجارب خودمون رو در اختيار همديگه نذاريم اين قوانينِ فلان و جمعيت زياد و بسياري مسائل ديگه ، نابودمون مي كنه. پس از دوستان خواهشي كه دارم اينه هر گونه تجربه اي كه دارن رو در جاي خودش به دوستاشون بدن تا در زمان خشكسالي به شما كمك شود! ممنونم. منم قبلا نسبت به دوستان و همنوعان خودم خيلي بي تفاوت بودم ولي از اون روزي كه بيشتر درگير مسائل اجتماعي شدم و دنياي وحشتناك آدما رو ديدم! و مشكلاتي برام بوجود اومد كه خيلياش ناشي از نداشتن اطلاعات بود ، حالا هركس رو هر جا ببينم و از مشكلش با خبر باشم تا اونجايي كه بتونم و بدونم، تجربه هام و اطلاعاتي كه دارم رو بهش ميگم.
اينم سري اول اسنيپِت هايي كه از اينترنت جمع كرده ام :
* روز شماری نکنید: شماره معکوس تاریخ اعزام را به شماره معکوس تاریخ مرگ تبدیل نکنید. اینکه هر روز صبح که از خواب بیدار میشوید دارید به خدمت نزدیک میشوید، مطمئنا فقط اعصابتان را به هم میریزد و همان روز را هم خراب میکند.
* قبل از اعزام، شخصیت قبلی خود را کاملاً فراموش کنید ( و خودتان را آماده شنيدن دستورات از هر كس و با هر لحني كنيد)
* خانواده درگیر نشوند: بهتر است که خانواده سرباز خیلی درگیر مسائل ریز خدمت نشود. آنها از روی دلسوزی کاری میکنند که شاید بعدها به ضرر سرباز تمام شده و یک سیکل منفی اعصاب خردی در خانواده از بابت تصمیمات بیهوده تشکیل شود.
* شاید شما سختترین کارها و شدیدترین تنبیهات را داشته باشید، اما ده دقیقه بعد از آن، انگار نه انگار که شما آن همه سختی کشیدهاید و تنبیه شدهاید!!! من بارها خدا را به خاطر نعمت "فراموشی" در این دوران شکر کردهام. اگر با این دیدگاه به کلاسها نگاه کنید، هیچ کدامشان برای شما سخت نیست.
* سربازی یعنی تمرین مطیع بودن
* سربازی یعنی تمرین صبر
* پارازیتهای منفی را دفع کنید: به محض اینکه کسی برایتان شروع به گفتن حرفهای منفی از خدمت کرد متوقفش کنید یا به حرفهای او گوش نسپارید. بعضیها شما را از مواردی مثل تجدید دوره، تیراندازی، رزم شبانه، نگهبانی و… میترسانند. اگر کسی از خاطرات خدمتش برای شما تعریف میکرد او را دعوت به این کنید که از خاطرات خوب خدمتش بگوید نه از خاطر تلخ و سخت.(اين يه مورد رو خودم خيلي جا ها شنيدم، واقعا بعضيا فاز منفي ميدن )
Last edited by mhei; 15-12-2012 at 22:35.
ظاهرا نباید به بعضی ها کمک کرد ، بدهکار هم میشی !
پایه اید تاپیک رو تحریم کنیم تا قدر بدونن![]()
یعنی هیشکی از 06 ارتش اطلاع نداره؟؟
نکنه هرکی رفته زنده برنگشته؟؟
![]()
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان .....![]()
ما رفتیم
خیلی هم خوش گذشت
سخت بود ولی خوب بود
شما هم میری و هیچ مشکلی پیش نمیاد
جای بسیار خوب و مجهزی هست
برو شکر کن افتادی 06 ، نیرو افتضاحی نیفتادی
دوست عزیز اون در شب فقرم هستش نه قبرم![]()
و اینکه اگر راهنمایی خواستید در خدمتم !![]()
خوب دوستان عزیز کم کم باید وسائل رو جمع کرد و آماده اعزام شد !
در روز اعزام طبق گفته دوستان و بچه هایی که رفتن خدمت نیازی به بردن ساک نیست و فقط این مدارک همراهتان باشد
کل مدارکی که باید روز اعزام همراهتون باشه :
برگه اعزام + برگه سفید + برگه واکسیناسیون(ارائه به مرکز آموزش) + کپی کارت ملی
+ شماره حساب بانک سپه + خودکار آبی
بعد اینکه به سلامتی رفتید و به پادگان اموزشی رسیدید این مدارک بالا رو ازتون می خوان و بعد 3-4 ساعت که خوب حوصله تون رو سر بردن و ازتون کمی کار کشیدند این موارد رو میدن بهتون :
سهمیه ای که به ما دادند 12 قلم بود :
(1) شلوار (2) پیراهن (3) پوتین (4) کلاه (5) کمربند (6) سگگ کمربند (7) گیره سگگ
(8) یک جفت جوراب (9) یک جفت دستکش (10) لباس های گرم زیر (11) زیر پیراهن
(12) کولی
توضیحات : ی سری لوازم استحقاقی هم اعم از دمپایی و پودر رختشویی و شلوار کردی هم بهتون میدن.
جوراب هم اگر میخواهید با خودتون ببرید باید حتمآ مشکی بدون مارک باشه.
به این وسائل اورکت و لباس گرم مخصوص زمستان رو هم اضافه کنید !
بعد به هر کدوم یه برگه مرخصی به احتمال زیاد 4 روزه یا اگه مهروبن باشن تا شنبه هفته بعد میدن تا برین لباس ها رو اندازه کنید و اتیکت ها رو بزنید و مو ها رو اصلاح کنید و بیاید !
و به سلامتی از هفته بعدش سر ساعت 5 صبح باید تو پادگان باشید برای شروع دوره اموزشی
در این مدت سعی کردم هر انچه از دستم بر میومد برای راهنمایی دوستان انجام بدم . ایشالا تونسته باشم یه مقدار کوچیک در اشنایی دوستان با این دوره کمک کرده باشم . ما هم کم کم باید بریم ادوستان بالاخره هر بدی و خوبی دیدید حلال کنید دیگه !البته ایشالا تا روز اخر که قرار شد برم در خدمت دوستان در حد وسع خواهم بود .
![]()
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)