تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1232 از 1783 اولاول ... 2327321132118212221228122912301231123212331234123512361242128213321732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,311 به 12,320 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

گویا اون قسمتی از مودم جدید که اطلاعات را ازش بر می داشتم خیلی معتبر نیست.یک قسمت دیگه داره که نتیجه اش را در زیر می بینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به این جدول تا چه سرعتی روی این خط به مشکل بر نمی خورم؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

گویا اون قسمتی از مودم جدید که اطلاعات را ازش بر می داشتم خیلی معتبر نیست.یک قسمت دیگه داره که نتیجه اش را در زیر می بینید:

شما مشخصات خطت دقیقا مثل خط من هست زمانیکه روی 4 مگابیت بودم.اما عدد attenuation ات از من بهتره.یکیه من 44 بو و مال شما 36 هست.من تونستم برم روی 10 مگ و الانم با صبانت روی 10 مگم اما نتونستم روی 12 برم.شما هم قطعا روی 10 مگ میتونی بری و با توجه به بهتر بودن عدد attenuation ات نسبت به من شاید 12 مگ رو هم بتونی بگیری.

3. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی نداره
    آره. اونم نرم‌افزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعت‌ها مشکل باز کردن سایت‌های خارجی حل می‌شه یا نه.

اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راه‌حل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش می‌ره بالا دچار مشکل می‌شی.
    خدمت دوست عزیزم bilmazlar عرض کنم منم این مشکل رو دارم اما نه به این حادی.یعنی روزانه سرعت داتلودم از سرور خارجی و داخلی یکیه اما در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا نصف سرور داخلی میشه.اما جالب اینجاست که از ساعت 5 صبح به بعد باز دوباره سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی با هم برابر میشه.خلاصه موندم اینا چه سیاستی در پیش گرفتن و برای چی این محدودیتها رو اعمال میکنن.یک چیزی هم به نام آی دانلود یا v.p.n ایرانی اومده که این مشکل رو به حساب حل کنه اما برای خیلی از بچه ها که باهاشون صحبت کردم و از جمله خودم بی اثر بوده.
    Last edited by david-ebi; 10-08-2014 at 13:21.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یک ساعتی هست که خودمو مشغول کردم! در ابتدا یک مودم قدیمی(asus غیر وایرلس) وصل کردم و نتیجه ی زیر را گرفتم:

با توجه به گفته های شما میشه گفت که پهنای باند روی 4 مگ بسته شده است.

بعد دوباره مودم وایرلس asus رو وصل کردم و چه با سیم و چه بی سیم نتیجه ی زیر را میده(البته جای مودم را تغییر دادم و گذاشتم همون جایی که مودم قدیمی را گذاشته بودم):

تفاوت SNR توی این دو مودم عادیه؟تمامی حالات و محل قرار گرفتن مودم توی دو حالت یکسان بود.
    دقیقاً همین عدد 4095 kbps مد نظرم بود. این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودم‌هاست.

به نظر می‌آد با Atten داون‌استریم 36 یا 37 دسیبل که هر دو مودم نشون می‌دن، شما بتونی حول و حوش 12مگابیت رو بگیری. چون الآن هم مدولاسیون خطتون روی ADSL2+اه اگه پروفایلتون رو روی 12مگابیت ببندن SNR احتمالاً می‌آد زیر 6 دسیبل که می‌تونه مشکل‌ساز بشه. روی 10مگابیت احتمالاً سرویس پایدارتری می‌تونین داشته باشین. اما ظاهراً صبانت فقط 8مگابیت و 12مگابیت می‌ده.

پیشنهادم اینه که اگه می‌خوان ارتقا بدین، یه سرویس 8مگابیت بگیرین 1ماهه. بعد مشخصات خط رو با سرویس جدید اینجا بذارین تا بشه بررسی کرد که آیا 12مگابیت به مشکل برمی‌خورین یا نه.

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودم‌هاست.
    جناب bilmazlar آیا امکان داره با تعویض مودم و استفاده از مودم بهتر در حد 2 یا 3 دسی بل عدد snr بالاتر بره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم bilmazlar عرض کنم منم این مشکل رو دارم اما نه به این حادی.یعنی روزانه سرعت داتلودم از سرور خارجی و داخلی یکیه اما در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا نصف سرور داخلی میشه.اما جالب اینجاست که از ساعت 5 صبح به بعد باز دوباره سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی با هم برابر میشه.خلاصه موندم اینا چه سیاستی در پیش گرفتن و برای چی این محدودیتها رو اعمال میکنن.یک چیزی هم به نام آی دانلود یا v.p.n ایرانی اومده که این مشکل رو به حساب حل کنه اما برای خیلی از بچه ها که باهاشون صحبت کردم و از جمله خودم بی اثر بوده.
    ببینین. این مشکل تفاوت سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی به اختلاف پهنای باند کلی ISP برای شبکه داخل کشور و شبکه بین‌المللی (اینترنت) مربوطه. با وجود راه افتاده این اینترانت ملی و تأکیدات فراون، طبق آماری که هفته پیش معاون بهره‌برداری شرکت زیرساخت ارائه کرده بود حدود 30 درصد ترافیک کاربران تو ایران به شبکه داخل کشور منتقل شده که خیلی هم بد نیست. شرکت‌های ISP پهنای باند شبکه داخل کشورشون بیشتر از پهنای باند اینترنت خارج از کشورشونه چون زیرساخت ایجاد شده در داخل کشور این اجازه رو می‌ده.

تو روز با توجه به این که خیلی از کاربرا به دلیل سرویس‌های حجمی، خیلی بار ترافیک شبکه ISP و کل کشور (چه از شبکه داخل کشور و چه از اینترنت بین‌المللی) رو بالا نمی‌برن، این تفاوت برای کاربرا مشخص نمی‌شه. اما شبا که ساعت‌های رایگانه و خیلی‌ها بین ساعت 2 تا 5 صبح مشغول دانلودهای سنگین هستن و اکثر این دانلودها و ترافیک مربوطه از سرورهای خارجیه (با همون نسبت 30 به 70)، پهنای باند اینترنت شرکت‌ها و کل کشور به سرعت پر می‌شه و کم می‌آد اما پهنای باند شبکه داخلی شرکت‌ها هنوز جا داره.

این که بعد از ساعت 5 صبح این اختلاف کم می‌شه هم به این خاطره که فصل مشترک ساعت رایگان شرکت‌های مختلف همین 2 تا 5 یا 6 صبحه و خیلی از دانلودرها هم معمولاً شب‌زنده‌دارن. یعنی تا ساعت‌های 4 یا 5 صبح بیدارن و دانلود می‌کنن بعد سیستم رو خاموش می‌کنن و می‌خوابن. مثل دانشجوها!

اون VPN داخلی کاری که می‌کنه اینه که یه سرور پرسرعت (با پهنای باند خیلی زیاد حتی در حد گیگابیت) تو داخل کشور ایجاد می‌کنه و یه پل این وسط می‌زنه و کاربر به جای این که فایل‌هاش رو مستقیم از سرور خارجی روی سیستم خودش و با استفاده از سهمیه محدود پهنای باند اینترنت بین‌المللش دانلود کنه، اول اون سرور این کار رو می‌کنه بعد اون فایل رو به سیستم کاربر منتقل می‌کنه. این جوری سرویس خارجی رو به یه سرویس داخلی و روی شبکه داخل کشور منتقل می‌کنه و انتظار می‌ره کاربر با سرعت بالاتری دانلود کنه. اما اگه تعداد مشترکان همین VPN هم زیاد بشن، پهنای باند اینترنت خارج از کشور اون VPN هم ممکنه دیگه کفاف نده.

باید دنبال VPN داخلیی بگردین که مشترک‌های کمتری داره. البته نمی‌دونم الآن گیر می‌آد یا نه.

9. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جناب bilmazlar آیا امکان داره با تعویض مودم و استفاده از مودم بهتر در حد 2 یا 3 دسی بل عدد snr بالاتر بره؟
    بله. امکان داره. شاهدش هم نتایج دو مودمی هست که دوستمون vox_cine بالاتر گذاشتن.

البته اینم بگم که SNR در طول شبانه‌روز متغیره و ممکنه تا همین مقدار که شما می‌گی تغییر کنه به دلایل مختلف.

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

تشکر از bilmazlar عزیز که جواب خیلی از ابهامات رو به این قشنگی میده و آدمو از سردرگمی در میارن.ممنون از ارائه این دلایل فنی و دقیق..من یک سوال و بحث کلی دیگه هم درباره اینترنت دارم که اگر اجازه بدید برای اینکه تاپیک از مسیر اصلیش که درباره کاربرای صبانت و مشکلاتشون هست خارج نشه به صورت پ.خ. ازتون بپرسم.

13. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان صبانت میشه اینترنتی از توی سایتشون ثبت نام کنیم یا حتماً باید حضوری بریم؟ اگه میشه مراحل ثبت نام اینترنتیش چجوی هست ؟ من یک در خواست توی سایتش دادم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
    .

اقا نبود کسی که این کار رو کرده باشه ؟ ثبت نام اینترنتی کسی انجام نداده ؟؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

.

اقا نبود کسی که این کار رو کرده باشه ؟ ثبت نام اینترنتی کسی انجام نداده ؟؟
    با نمایندگی فروش شهر خودتون تماس بگیرید کارتون زودتر راه میوفته..

16. 4 کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •