تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1232 از 1291 اولاول ... 23273211321182122212281229123012311232123312341235123612421282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,311 به 12,320 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان بزارید شکایت رو براتون شرح بدم چی شد همون مشکل پیج بازکردن .
    دیروز گفتن با مشترک تماس گرفته شده راهنمایش کردیم . منم تجدید نظر دادم گفتم که مشکل هنوز هست . امروز از طرف وزارت ارتباطات از اهواز تماس گرفتن گفتن مشکل چی بوده و ... براشون توضیح دادم که این مشکل پیح باز کردن تازه بعد از یک دقیقه شروع میکنه به لود سایت و یک ماهه مشکل هست. گفتن پیگیر میشیم . الان تماس گرفت میگه شرکت لاگ رو فرستاده و من مانیتورینگ کردم اینترنتت رو مشکل خاصی ندیدم اون وب سایت های که باز نمیشه مشکل از فیلترینگ هست روی اینا تاثیر گذاشته . منم گفتم چرا؟ شرکت مگر نمی تونه از زیر ساخت پیگیر باشه که فیلترینگ روی اینترنت اینا تاثیر داره ؟؟ اونم چیزی نگفت گفت باید بتونه . ولی دیگه هیچی گفتم وایمکس رو دیگه باید کنار گذاشت و خودش خندش گرفت و گفت تعرفه هاشم گرونه . دیگه شکایت رو بست ولی واقعا مسخره است که شرکت به این بزرگی نتونه از زیر ساخت بخواد کاری بکنه .

2. 5 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی این مودم رو به یک منبع usb وصل کرد مثل تلویزیون و... و هر جای که جای usb داشته باشه وایرالس میده؟؟ اینجور باشه که عالیه
    بله به شارژر گوشی ، پاور بانک ، سیستم و ... وصل میشه وایرلس میده.
    البته برد وایرلسش اندازه مودم های معمول نیست چون آنتنش داخلیه اما خب راضی کنندس.

دیروز گفتن با مشترک تماس گرفته شده راهنمایش کردیم . منم تجدید نظر دادم گفتم که مشکل هنوز هست . امروز از طرف وزارت ارتباطات از اهواز تماس گرفتن گفتن مشکل چی بوده و ... براشون توضیح دادم که این مشکل پیح باز کردن تازه بعد از یک دقیقه شروع میکنه به لود سایت و یک ماهه مشکل هست. گفتن پیگیر میشیم . الان تماس گرفت میگه شرکت لاگ رو فرستاده و من مانیتورینگ کردم اینترنتت رو مشکل خاصی ندیدم اون وب سایت های که باز نمیشه مشکل از فیلترینگ هست روی اینا تاثیر گذاشته . منم گفتم چرا؟ شرکت مگر نمی تونه از زیر ساخت پیگیر باشه که فیلترینگ روی اینترنت اینا تاثیر داره ؟؟ اونم چیزی نگفت گفت باید بتونه . ولی دیگه هیچی گفتم وایمکس رو دیگه باید کنار گذاشت و خودش خندش گرفت و گفت تعرفه هاشم گرونه . دیگه شکایت رو بست ولی واقعا مسخره است که شرکت به این بزرگی نتونه از زیر ساخت بخواد کاری بکنه .
    شاید هم میتونه پیگیری کنه اما نمیخواد انجام بده چون وایمکس دیگه مشتری نداره پهنای باندش اضافه نمیشه و خودشون اعلام کردند که کم کم جمع آوری میشه.
    جالبه که بدونید در اصفهان 2-3 سال هست این مشکل وجود داره که الان بیش از حد زیاد شده.
    Last edited by Farhad 8904; 18-05-2015 at 10:28.

4. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بله به شارژر گوشی ، پاور بانک ، سیستم و ... وصل میشه وایرلس میده.
    البته برد وایرلسش اندازه مودم های معمول نیست چون آنتنش داخلیه اما خب راضی کنندس.

شاید هم میتونه پیگیری کنه اما نمیخواد انجام بده چون وایمکس دیگه مشتری نداره پهنای باندش اضافه نمیشه و خودشون اعلام کردند که کم کم جمع آوری میشه.
    جالبه که بدونید در اصفهان 2-3 سال هست این مشکل وجود داره که الان بیش از حد زیاد شده.
    من هم اصفهان هستم ، برعکس شما مشکلی نداشتم با وایمکس ایرانسل
    این مشکل لود صفحات هم با وصل کردن یک چیز پی ان برطرف میشه ( از اولش هم بهتر میشه )
    این مشکل هم به نظر من برطرف میشه ، تا اون زمان چیز پی ان
    این وایمکس هنوز از 3G سر هست ، 6 ماهه دو مگ داشتم در 4 ماه اول 500 گیگ دانلود زدم ، دو ماه آخر که بیخیال دانلود شدم ! اگر 3G هم شبانه رایگان داشت این حرف را نمیزدم ولی تا وقتی وایمکس شبانه رایگان داره از 3G بهتره .
    البته این نظر من هست

ویرایش : این را هم فراموش کردم بگم ، الان دو سه روز هست لود صفحات بهتر شده و اوجش دیشب بود که من بدون چیز پی ان راحت وبگردی میگردم !
    Last edited by mehr1362; 18-05-2015 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم اصفهان هستم ، برعکس شما مشکلی نداشتم با وایمکس ایرانسل
    این مشکل لود صفحات هم با وصل کردن یک چیز پی ان برطرف میشه ( از اولش هم بهتر میشه )
    این مشکل هم به نظر من برطرف میشه ، تا اون زمان چیز پی ان
    این وایمکس هنوز از 3G سر هست ، 6 ماهه دو مگ داشتم در 4 ماه اول 500 گیگ دانلود زدم ، دو ماه آخر که بیخیال دانلود شدم ! اگر 3G هم شبانه رایگان داشت این حرف را نمیزدم ولی تا وقتی وایمکس شبانه رایگان داره از 3G بهتره .
    البته این نظر من هست

ویرایش : این را هم فراموش کردم بگم ، الان دو سه روز هست لود صفحات بهتر شده و اوجش دیشب بود که من بدون چیز پی ان راحت وبگردی میگردم !
    بله درسته برای شما که بیشتر دانلود شبانه دارید مناسبه اما برای من که بیشتر وبگردی میکنم و کمتر دانلود مناسب نبود چون توی خونه 6-7 دستگاه به وایرلس وصل مبشن نمیشه واسه هر کدومشون چیز پی ان نصب کنم.

7. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بله درسته برای شما که بیشتر دانلود شبانه دارید مناسبه اما برای من که بیشتر وبگردی میکنم و کمتر دانلود مناسب نبود چون توی خونه 6-7 دستگاه به وایرلس وصل مبشن نمیشه واسه هر کدومشون چیز پی ان نصب کنم.
    با دانگل وای فای ( همین هایی که روی ر+سی+ور ها هست ) میتونید کانکشن چیز پی ان را شیر کنید .
    یعنی روی PC یا لب تاب که چیز پی ان وصل میکنید دانگل را وصل می کنیم و کانکشن را شیر میکنیم .

9. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با دانگل وای فای ( همین هایی که روی ر+سی+ور ها هست ) میتونید کانکشن چیز پی ان را شیر کنید .
    یعنی روی PC یا لب تاب که چیز پی ان وصل میکنید دانگل را وصل می کنیم و کانکشن را شیر میکنیم .

بله میدونم این در صورتی امکان پذیره که سیستم اکثر مواقع روشن باشه.

11. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

منم دقیقا به خاطر دانلود شبانه نمیتونم برم تری جی بگیرم. من شبی دو گیگ دانلود میکنم . سرعت پایین و کیفیت افتضاح رو میتونم تحمل کنم اما نمیتونم بیخیال این شصت گیگی بشم که در طول یک ماه دانلوذ میکنم

13. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

فقط میشه گفت باعث تاسف هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام عزیزان من الان حدود دو سال هس سرعت 128 دارم که روی 16 قفل هست حالا بعد از دو سال میخوام سرعت بالاتر ببرم زنگ زدم پشتیبانی میگه شما اینترنت خانگی هستین و برای بالا بردن سرعت باید مدارک بفرستین.
    الان من دقیقا باید چیکار کنم؟
    من شاتل هم دارم ولی از این مسخره بازیا نداره

16. این کاربر از world sta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام عزیزان من الان حدود دو سال هس سرعت 128 دارم که روی 16 قفل هست حالا بعد از دو سال میخوام سرعت بالاتر ببرم زنگ زدم پشتیبانی میگه شما اینترنت خانگی هستین و برای بالا بردن سرعت باید مدارک بفرستین.
    الان من دقیقا باید چیکار کنم؟
    من شاتل هم دارم ولی از این مسخره بازیا نداره
    اره فقط ایرانسل قانونیه . اگر دانشجو هستی اشتغال به تحصیل یا یه پروانه کسبی چیزی بگیر و اسکنش کن فایل رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یک فکس داره که از اپراتور فکسش رو بگیر بفرستش . زیر برگه شناسه وایمکست رو بنویس

18. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •