تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1232 از 2376 اولاول ... 23273211321182122212281229123012311232123312341235123612421282133217322232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,311 به 12,320 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انصاري: نبود قربانى و جبارى تأثيرگذار بود!
    على انصارى عضو هيأتمديره استقلال پس از شکست اين تيم مقابل فولاد خوزستان حرفهاى جالبى دارد. صحبتهاى وى را بخوانيد:
    مسلماً از شکست استقلال ناراضى هستيد.
    باخت در طبيعت فوتبال است و قرار نيست که استقلال هميشه پيروز شود! در بازى جمعه همه اعضاى تيم زحمت خود را کشيدند اما نتيجه به گونهاى رقم خورد که فولاد پيروز شود. نميخواهم وارد مسايل فنى شوم اما به نظر ميرسد نبود 2 بازيکن اصلى تيم کمى در کار استقلال تأثيرگذار بود.
    نظر شما درخصوص داورى بازى چطور بود؟
    بههرحال در اين بازى استقلال يک گل مسلم به ثمر رساند که داور مردود اعلام کرد. اعتراض ما هم روى همين مسأله بود.
    *آيا باشگاه استقلال قصد دارد با "مبل ايران" ادامه همکارى دهد؟
    قرارداد تا پايان نيمفصل اول است و همين الان هم اعلام ميکنيم آماده دريافت پيشنهادات هستيم تا در صورت ارائه مبلغ مورد نظر استقلال قرارداد همکارى امضا کنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سکوت معنادار قلعه نويى در رختکن استقلال
    رختکن استقلال در طول اين فصل تاکنون مثل پس از شکست مقابل فولاد حال و هواى خاصى نداشت! بعد از اينکه داور سوت پايان بازى را زد، بازيکنان با ناراحتى به خاطر شکست وارد رختکن شدند و در حالى که منتظر بودند قلعهنويى بابت شکست، آنها را مورد انتقاد قرار دهد با سکوت معنادار وى مواجه شدند. در اين بين آشتيانى مديرعامل استقلال هم وارد رختکن شد و براى دقايقى با بازيکنان صحبت کرد. در اين بين بازيکنان هم پس از صحبتهاى مديرعامل رختکن را ترک کرده تا سوار اتوبوس شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خاطره آبى
    دين محمدي: منصورخان مرا کشف نکرد!

سيروس دين محمدى پس از اينکه از همان دوران کودکى به فوتبال علاقهمند شد خيلى زود به فوتبال کوچه و خيابانياش خاتمه داد و به عضويت تيم هلالاحمر تبريز درآمد. سيروس 13 ، 14 سال داشت که فوتبال را در تيم هلالاحمر تبريز دنبال کرد و پس از آن سر از تيمهاى بانک تجارت و شهردارى تبريز درآورد. سيروس که به تيم آبى شديداً علاقهمند بود در سال 76 به عضويت استقلال تهران درآمد. "آن زمان من آرزو داشتم که حتى براى يک روز هم که شده پيراهن استقلال تهران را به تن کنم. آن موقع مثل حالا نبود که همه به فکر پول هستند اکثر بازيکنان براى حضور در تيمهاى استقلال و پرسپوليس ميمردند اما حالا همه چيز فرق کرده است. من پس از حضور در استقلال به افتخارات خوبى همراه آبيپوشان پايتخت رسيدم، قهرمانى جام حذفي، قهرمانى در ليگ، نايبقهرمانى در آسيا،بهترين بازيکن آسيا و ... از جمله افتخاراتم بود که همه اين روزها مثل باد خيلى زود گذشت."
    دروغ دردسرساز
    يادم ميآيد که براى مسابقات آسيايى در هتل المپيک اردو زده بوديم. عليرضا اکبرپور و يدا... اکبرى هماتاقى بودند. آنها به من زنگ زدند و محل تمرين را پرسيدند که من به دروغ به آنها گفتم تمرين در زمين مرغوبکار است! آنها هم تاکسى گرفتند و به ورزشگاه مرغوبکار رفتند، وقتى آنجا رسيدند به من زنگ زدند و پرسيدند که چرا هيچکس سر تمرين نيست؟! منصور پورحيدرى هم به شدت شاکى بود و تمرينات ما در زمين آزادى و بدون اين دو بازيکن برگزار شد اما منصورخان کشف نکرد که من چه دروغ بزرگى به اکبرپور و اکبرى گفتهام!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

يدالله اکبري: استقلال با من نباخته است

يدالله اکبري اظهار داشت:بعد از اينکه مقابل پيکان با کارت قرمز داور از بازي اخراج شدم، ديگر فرصت نداشتم تا توانايي و آمادگي ام را نشان دهم.اين در حالي است که استقلال در بازي هايي که من در زمين بوده ام، هيچ باختي را تجربه نکرده است.
    اين بازيکن البته نسبت به حضور در جمع يازده بازيکن اصلي اميدوار است و مي گويد:با توجه به شرايطي که در دو بازي آخر پيش آمد، احتمال مي دهم امير قلعه نويي از ديدار بعدي دوباره از من از دقيقه اول در ترکيب اصلي استفاده کند تا بلکه بتوانم در اجراي برنامه هاي تاکتيکي تاثيرگذاري مثبتي داشته باشم.
    اکبري همچنين در پايان حرف هايش در مورد باخت استقلال به فولاد اظهار داشت:در روزي باختيم که مي توانستيم با شکست دادن حريف گام بلندي براي قهرمان شدن در نيم فصل برداريم.اين شکست ضرر جبران ناپذيري را به ما وارد مي کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مگه داماش میزبان نبود ؟!!
    استقلال میزبانه ؟!

من تو چند سایت که چک کردم استقلال را میزبان بازی زده بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صحنه ی که داور به اشتباه برامون افساید گرفت:

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فتحا...زاده: اگر استقلال خصوصى شود شايد برگردم
    على فتحا...زاده مديرعامل سابق باشگاه استقلال باوجود شکست اين تيم مقابل فولاد باز هم معتقد است. تيم استقلال بيشترين بخت را براى کسب قهرمانى ليگبرتر دارد.
    وى افزود: تيمهاى فوتبال پرسپوليس تهران، سپاهان اصفهان و پيکان قزوين به ترتيب تيمهاى کسب عنوانهاى دوم به بعد هستند.
    البته نبايد از تيم ناشناخته صباباترى با مربيگرى "فيروز کريمي" غافل شد چرا که معتقدم به زودى اين تيم، خود را به جمع مدعيان ليگبرتر اضافه ميکند.
    فتحا...زاده درباره احتمال بازگشت دوباره خويش به استقلال گفت: اگر اين تيم به بخش خصوصى واگذار شود دوباره احتمال آن ميرود که به استقلال بازگردم چرا که در گذشته همواره زحمات زيادى براى اين تيم کشيده ام اما در زمان برداشت محصول از آن جدا شده ام.
    وى در مورد سرمربيگرى امير قلعه نويى نيز گفت: بارها گفته ام که قلعه نويى مربى بزرگى است و قهرمان کردن استقلال در ليگ حذفى با نبود چند تن از بازيکنان بزرگ اين تيم در فصل گذشته، خود گواهى بر اين ادعا است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فولاد ـ استقلال نمونه بارز جواب آقا معلم به سوال فوتبال...!
    هميشه اين سوال در فوتبال ما وجود داشته که چرا گاهى اوقات تيمهايى که در جريان مسابقه بيشترين زمان مالکيت توپ را در اختيار دارند، برنده نيستند؟ و چرا تيمهايى که زمان کمترى توپ را در اختيار دارند پيروز از ميدان خارج ميشوند؟
    مجيد جلالى که در فوتبال ما بعضيها او را مجيد کامپيوتر و برخى ديگر آقامعلم خطاب قرار ميدهند، عصر جمعه در آزادى با تيم فولاد خوزستان پاسخ خوبى به اين سوالات و نظاير آن داد آقا معلم که فولاد خوزستان را به يک تيم سختکوش و بعضاً مدعى تبديل کرده، نه تنها در مصاحبه مطبوعاتى به طور تئورى به سوالات فنى پاسخ داد بلکه اگر فيلم اين مسابقه را مورد بازبينى قرار دهيم متوجه خواهيم شد، آقا معلم به طور تشريحى و در جريان مسابقه نشان داد. براى بردن نياز چندانى به مالکيت توپ و افزايش زمان آن نيست. او ثابت کرد که ميتوان زمانهاى کمترى مالک توپ بود و موفق هم زمين را ترک کرد، به شرط آنکه وقتى صاحب توپ شدن از فرصتها استفاده کنى و در زمان از دست دادن توپ، جريان بازى را در مالکيت خود قرار دهي.
    فولاد در برابر استقلال دقيقاً و تحقيقاً چنين تيمى بود. تيمى که وقتى صاحب توپ بود از فرصتها استفاده کرد و وقتى مالکيت آن را در اختيار نداشت، استقلال را به ميل خودش بازى داد و به اداره جريان مسابقه پرداخت.
    در واقع اگر امير قلعهنويى متوجه شد که راه پيروزى بر تفکرات آقا مجيد، صرفاً مالکيت توپ نميباشد و اساساً نبايد باب ميل فولاديها رفتار ميکرد. واضح و مبرهن بود که استقلال ميتوانست بازنده اين ميدان نباشد. اما متأسفانه آبيپوشان آنقدر غرق مالکيت توپ بودند و آنقدر احساسى به دنبال جبران گل خورده پرداختند که فراموش کردند فولاديها با جمع شدن در يک سوم دفاعى خود و بدون مالکيت توپ به دنبال چه چيزى ميباشند.
    فولاديها با جمع شدن در نيمه زمين خودى طورى بدون توپ به اداره بازى پرداختند که استقلاليها با در اختيار داشتن مالکيت توپ نتوانستند بر اين حربه يا به عبارتى تفکر فائق آيند. استقلاليها اول بايد بر اين تفکر فائق ميآمدند و پس از مالکيت توپ امتياز ميگرفتند. آن هم مالکيت هدفدار...!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی بعدی استقلال:

از اون بازیها هست که من نمیتونم ببینم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیشبینی من:
    استقلال تهران -2- -0- داماش گیلان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •