من تو بازی Battle For The Pacific مشکل دارم.وقتی بازی میاد تصویر نداره.همه چی درسته حتی صدا تفنگ هم میاد اما تصویر نداره لطفا کمکم کنید!!!
من تو بازی Battle For The Pacific مشکل دارم.وقتی بازی میاد تصویر نداره.همه چی درسته حتی صدا تفنگ هم میاد اما تصویر نداره لطفا کمکم کنید!!!
اگه ویندوز 7 داری قبل از رفتن به بازی گرافیکش رو پایین بیار .
شاید مشکلت از گرافیکت باشه.
سلام
آقا این بازی flatout ultimate carnage بعد از نصب این ارور رو میده:
The Ordinal 5266 could not be located in the dynamic link library Xlive.dll
حالا چی کار کنم؟؟؟![]()
گرافیکم 1 گیگه !!! می خوره
بچه ها من ninja blade گرفتم که هیچ طوری انگلیسی نمیشه.پتچ انگلیسی اثری روش نداره.اینم بگم که پوشه ی سیو نداره تو محلی که بازی رو ریختم.پتچ هم بلا فاصله بعد از نصب ریختم.ویندوز من هم seven هستش.حالا بگین چه خاکی تو سرم بریزم.
با سلام من چند تا بازی گرفتم که تو همشون یه مشکل وجود داره و اعصابمو ریخته به هم لطفا کمک کنید
1:واسه بازی assassins 2 ابتدا خوب اجرا می شد بعد که یه مدت جلو رفتم از بازی بیرون اومد و رفته اول بازی
2:splintercell:conviction رو که نصب می کنم هیچ آیکنی برای اجرای بازی نداره
3:bioshock 2 رو که نصب می کنم ارور:SecuLauncher:failed to start application.[2000 میده که تو سیستمه خوده کامپیوتری بدون مشکل اجرا شد
4:just cause 2 اول بازی چترش باز نمیشه
5:Prince of Persia 5 هم که نصب شد ولی صفحه سیاه میشه و اجرا نمیشه اینو حتی با کمترین گرافیک گذاشتم
اینم سیستمم:
RAM:3gig
GRAPHIC:256 geforce 8600 gt
CPU:3.3 full
windows:vista 32 bit
خواهشا کمک کنید
آقا من بازي sniper ghost warrior رو دارم ولي بدون صدا اجرا ميشه!!!
لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
در مورد سئوال اول ببخشید چون من بازی نکردم نمیتونم راهنمایی کنم .
دوست عزیز پس تو مسیر نصب بازی چه فایل هایی وجود داره ؟2:splintercell:conviction رو که نصب می کنم هیچ آیکنی برای اجرای بازی نداره
اگه میشه یه عکس از ارور بزارید .3:bioshock 2 رو که نصب می کنم ارور:SecuLauncher:failed to start application.[2000 میده که تو سیستمه خوده کامپیوتری بدون مشکل اجرا شد
اینطوری خیلی مبهمه !
[QUOTE]4:just cause 2 اول بازی چترش باز نمیشه/QUOTE]
احتمالا کرکتون مشکل داره .
یه کرک دیگه رو تست کنید .
شما از کدوم کرک استفاده میکنی ؟5:Prince of Persia 5 هم که نصب شد ولی صفحه سیاه میشه و اجرا نمیشه اینو حتی با کمترین گرافیک گذاشتم
اگه پرنس جدیده رو میگی ، کرک Skidrow رو یه بار تست کن .
شما یه بار درایور مادر بورد و کارت صدا رو آپدیت کن مشکلتون حل میشه .آقا من بازي sniper ghost warrior رو دارم ولي بدون صدا اجرا ميشه!!!
لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
از كجا بايد آپديت كنم؟؟؟؟؟
Mw2 تو ActIII یهو مانیتور خاموش میشه پچ بویز تیمم نصب کردم ولی درست نشد
اینم شاید به درد بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)