ممنون بابت توضیحات
دمتون گرم راه افتادش
![]()
ممنون بابت توضیحات
دمتون گرم راه افتادش
![]()
اینترنت من تو یه زمانی بعضی از سایت ها مثله انجمن پی سی ورلد رو باز میکنه، یه زمانه دیگه انجمن رو اصن باز نمیکنه
مجبورم با فیلتر شکن بازشون کنم.... برای شماها هم همین مشکل هستش؟
بله برای من هم همینجور هست. به نظرم مشکل از سرویس دهنده (isp) باشه.
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم اومده پایین ؟ من از سرور اکسپرس مجموعا 50 کیلو دانلود دارم؟
نگران نباشین. این روز ها اکثرا تا سحر بیدارن (مثل خودم) چون شبا دانلود رایگانه. طبیعیه. برای من هم همینجوریه.
بله واسه من هم همینطوره ، اما با این تفاوت که بدون (از اونا که میشکنه )انجمن رو باز نمی کنه! 2020 هم که بوق نمی خوره! خط رو بستن که زنگ نزنیم ؟؟؟ به این میگن پشتیبانی
![]()
کمپین تابستانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا سرویس 5 مگ، جزو سرویس های تجاری حساب میشه و شبانه رایگان نداره
پاسخ به برخی سوالات رایج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا هرچی سرور خارجی رو باز نمیکنه دانلود هم نمیکنه! از دیشب تا الان اینجوری بود نتم! الان درست شد تقریبا ! البته جیمایل باز نمیشه!
دوستان کسی اینجا مشکل منو داره؟ : آی پی مخابرات با 5 شروع میشه برام منتها ایرانی نیست این آی پی! واسه آلمانه!عجب دردسریه ها! از قندشکن سیمرغ میخوام استفاده کنم ارور میده میگه شما از ایران نیستی
بیچاره راست میگفت! آی پی مخابرات رو چک کردم دیدم آلمانیه! زنگیدم 2020 گفتم یارو اصلا نفهمید من چی گفتم
بهش گفتم مودمو از سمت خودت ریست بده ،گفت 5 مین دیگه زنگ میزنیم بهت! شده نیم ساعت نزد
مودم رو خاموش روشن کردم سیستم هم ریستارت کردم عوض نشده آی پی! عجبااااااااااااااااا
![]()
زنگ زدم 2020 گفتم این چه وضعشه چرا سایت ها بدون فیلتر شکن باز نمیشه
یارو میگه فیلترشکن داری با اعتماد به نفس کامل گفتم بعله( چیزمونم نمیتونن بخورن )
یارو گفت فعلا استفاده کن مشکلو دارن حل میکنن
گفتم باو الان که نشده سه هفته است گفت اره اطلاع دادیم دارن درست میکنن
گفتم کی حل میشه ؟
گفتم نمیدونم دارن تلاش میکنناز عهده ما خارجه
بعله اینم از پشتیبانی قوی مخااااااااابرات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)