خطو ریست کنم اینترنت قطع نمیشه؟ تنظیمات مودم به هم نمیریزه؟
خطو ریست کنم اینترنت قطع نمیشه؟ تنظیمات مودم به هم نمیریزه؟
دوستان شما هم با چنین مشکلی دارید؟
اینترنتم دو مگ هست
سرعت افتضاح پینگ داغون باز چه گندی دارن میزنن
سلام
مبین نت داشتم و میخوام به مخابرات کوچ کنم
مبین نت عالی بود ولی به دولیل میخوام انصراف بدم : یک- ساعت رایگان شده 3 تا 7 دو- تعرفه هاشو گرون تر کرده
سرعت دانلود دو مگ مبین نت 256 بود و خیلی راضی بودم...
در حال حاضر قصد خرید سرویس 512 مخابرات را دارم و به چند دلیل هم نمیتوانم از شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین سرویسی خریداری کنم.
به شرکت های خصوصی که زنگ میزنم میگن مرکز مخابرات پیام نور تهران پورت خالی نیست و در لیست انتظار قرار میگیرید که شاید یک ماهی طول بکشه ، و چون من شدیدا به نت نیاز دارم باید برم از مخابرات سرویس بگیرم که تو یک هفته سرویس را تحوبلم بدهند...
من خیلی دانلود میکنم و خیلی از اینترنت هم استفاده میکنم اگر سرویس های حجمی مخابرات ساعت رایگان داشت حتما دو مگشو میگرفتم ولی چون نداره مجبور هستم 512 را بگیرم.
خواستم بپرسم دوستانی هستند که مرکز مخابرات پیام نور تهران باشند و سرویس 512 کیلوبایت نامحدود مخابرت را داشته باشند ؟ راضی هستید ؟ سرعت دانلود چقدره ؟ پینگ به سرورهای خارج چقدره ؟ قعطی ها کم هست یا زیاد ؟ پشتیبانی مخابرات خوبه ؟
سلام
برای تغییر up stream و down stream سرویس 2 مگ باید به 2020 زنگ بزنیم یا اینکه به مخابرات منطقه مراجعه کنیم ؟![]()
Last edited by reza 07; 02-07-2014 at 00:38.
دوستان یه سوال داشتم.
من طرح 1 مگ گرفتم. موقعی که درخواست دادم، خواستم به صورت خرید بسته باشه. یعنی اول پول طرح رو بدی ، بعد واست فعال کنن و روی قبض نزنن. اما اپراتور گفت که نه اینجوری نمی شه و فقط باید روی قبض بیاد و بعد پرداخت کنی. می خواستم بپرسم راست گفته یا درغو
دوم اینکه الان من 15 روز هست که از این طرح 1 مگ دارم استفاده می کنم. اگه برم تو اکانتم و تغییر طرح به 2 مگ بدم، هزینه ای که روی قبض به خاطر طرح قبلی ام می یاد روزشمار هست؟ یعنی طرح 1مگ که ماهی 43تومنه، الان اگه تغییر بدم همین 43 تومن روی قبض می یاد یا نه می یان می گن چون 15 روز استفاده کردی، 21.5 واسه این 15 روز و 15 روز بعدی با طرح 2 مگ حساب می شه.
2020 زنگ بزنید 1 ساعت یا حداکثر یه روز بعد درست می شه![]()
سرعتسنج اینترنت مخابرات راهاندازی شد:
http://isqt.fci.co.ir
سلام
مگه up stream و down stream سرویسها قابل تغییر است؟ یعنی من اگه سرویس 1 مگ داشته باشم میتونم بگم دانلود و آپلودم رو با یه سرعت ببندن؟
رأس ساعت 12 بچه های روزه داره و خدا دوست مخابرات، دست به کار شدن
و دوباره پینگ و پکد لاست شروع شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)