تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1231 از 1805 اولاول ... 2317311131118112211227122812291230123112321233123412351241128113311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,301 به 12,310 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من هم منطقمون کابل مسی هست اما سرعتم نهایت 170 ـه , چطوریه که بقیه دوستان سرعتشون به 800 میرسه ؟
    DNS رو تغییر بدم رو سرعت تاثیر نداره ؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان من هم منطقمون کابل مسی هست اما سرعتم نهایت 170 ـه , چطوریه که بقیه دوستان سرعتشون به 800 میرسه ؟
    DNS رو تغییر بدم رو سرعت تاثیر نداره ؟
    تغییر dns به سریع تر باز شدن صفحات شما کمک می کنه ولی توی سرعت دانلود خیر.

سرعت شما بستگی به سرویسی که دارید و سرعتی که پورت شما روی آن بسته شده دارد.

3. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال:
    اونایی که میگین مثلا اگه خط روی 10 مگ بسته شده، باید زنگ بزنی بگی سرعتتم 10 مگ کنن، خب مگه محدودیت طرح نداره؟ الان کدوم طرح سرعتش 10 مگ هست؟
    یه سوال دیگه اینکه چرا طرح خانواده انقد ارزونه؟ اصلا چیه؟
    یه سوال دیگه اینکه الان طرح های 64 و 128 و 256 وافعا سرعتشون همون 64 و 128 و 256 هست یا بیشتر؟

ممنون میشم جواب بدین

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

یه سوال:
    اونایی که میگین مثلا اگه خط روی 10 مگ بسته شده، باید زنگ بزنی بگی سرعتتم 10 مگ کنن، خب مگه محدودیت طرح نداره؟ الان کدوم طرح سرعتش 10 مگ هست؟
    یه سوال دیگه اینکه چرا طرح خانواده انقد ارزونه؟ اصلا چیه؟
    یه سوال دیگه اینکه الان طرح های 64 و 128 و 256 وافعا سرعتشون همون 64 و 128 و 256 هست یا بیشتر؟

ممنون میشم جواب بدین
    شما بستگی به سرویسی که دارید یک سرعت خاص براتون فعال خواهد بود و اگر سرعت کمتری دریافت می کنید باید ببینید که خط شما روی چه سرعتی بسته شده است. برای مشترکین جدید که سرویس می گیرند در مخابرات سرعت پورت یا خط برابر با سرعت سرویس یا کمی بیشتر بسته میشه ولی در مواردی ممکنه این اتفاق نیوفته (مثلا مشترک قبلا سرویس 1 مگ داشته و حالا سرویسش را مثلا 10 مگ کرده ولی سرعت پورتش همون یک مگ مونده که در این موارد باید پیگیری کنید تا رفع بشه)

البته موارد فوق بیشتر در مخابرات صادق هست و شرکت های خصوصی معمولا سرعت سرویس ها را تا آخرین حد که در مرکز تلفن شما ظرفیت دارند قرار می دهند(البته حدی که نویز خط شما باعث بروز مشکل و قطعی نشود) ولی در مخابرات دیگه هر کی به هرکیه...

طرح خانواده یک طرح با سرعت 1 مگ و 1 گیگ حجم در ماه هست . کلا قیمتش همینقدر هست و ارزون هم نیست. همین طرح را شرکت های دیگه به نام های دیگه با همین حدود قیمت دارند.(حتی با سرعت بالاتر)

این مورد هم در مطالب یکی دو صفحه پیش عرض شده

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما بستگی به سرویسی که دارید یک سرعت خاص براتون فعال خواهد بود و اگر سرعت کمتری دریافت می کنید باید ببینید که خط شما روی چه سرعتی بسته شده است. برای مشترکین جدید که سرویس می گیرند در مخابرات سرعت پورت یا خط برابر با سرعت سرویس یا کمی بیشتر بسته میشه ولی در مواردی ممکنه این اتفاق نیوفته (مثلا مشترک قبلا سرویس 1 مگ داشته و حالا سرویسش را مثلا 10 مگ کرده ولی سرعت پورتش همون یک مگ مونده که در این موارد باید پیگیری کنید تا رفع بشه)

البته موارد فوق بیشتر در مخابرات صادق هست و شرکت های خصوصی معمولا سرعت سرویس ها را تا آخرین حد که در مرکز تلفن شما ظرفیت دارند قرار می دهند(البته حدی که نویز خط شما باعث بروز مشکل و قطعی نشود) ولی در مخابرات دیگه هر کی به هرکیه...

طرح خانواده یک طرح با سرعت 1 مگ و 1 گیگ حجم در ماه هست . کلا قیمتش همینقدر هست و ارزون هم نیست. همین طرح را شرکت های دیگه به نام های دیگه با همین حدود قیمت دارند.(حتی با سرعت بالاتر)

این مورد هم در مطالب یکی دو صفحه پیش عرض شده
    مرسی بابت پاسخ.... واسه تخلیه باید چیکار کنم؟ هزینه داره؟ رانژه چیه؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

مرسی بابت پاسخ.... واسه تخلیه باید چیکار کنم؟ هزینه داره؟ رانژه چیه؟ مرسی
    تخلیه سرویس که هیچ هزینه ای نداره ، اگر از مخابرات سرویس دارید تشریف ببرید مرکز تلفن و درخواست تخلیه بدید.

رانژه هم کلا در اصطلاح مخابراتی ما به سیم کشی های توی مخابرات و اتاق mdf میگیم رانژه ولی حالا منظوری که فعلا برای adsl جا افتاده این هست که یک اتصال بین زوج سیم مربوط به تلفن شما با پورت های adsl شرکتی که از اون اینترنت گرفتید برقرار میشود.

9. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تخلیه سرویس که هیچ هزینه ای نداره ، اگر از مخابرات سرویس دارید تشریف ببرید مرکز تلفن و درخواست تخلیه بدید.

رانژه هم کلا در اصطلاح مخابراتی ما به سیم کشی های توی مخابرات و اتاق mdf میگیم رانژه ولی حالا منظوری که فعلا برای adsl جا افتاده این هست که یک اتصال بین زوج سیم مربوط به تلفن شما با پورت های adsl شرکتی که از اون اینترنت گرفتید برقرار میشود.
    هزینه ی اولیه گرفتن سرویس adsl چقد میشه تقریبا؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

هزینه ی اولیه گرفتن سرویس adsl چقد میشه تقریبا؟
    (
    بستگی به سرویسی که انتخاب می کنید و شرکتی که میخواهید از اون سرویس بگیرید.من به شخصه سرویسهای مخابرات را پیشنهاد نمی کنم. بهتره از شاتل ، های وب و ... بگیرید.(هزینه ها هم توی سایتهاشون هست)

12. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی از دوستان یه هفته است سه ماهه طلایی گرفته
    بیچاره میگه تا 3 صبح اینترنتش وصل نمیشه
    کسی هست این مشکلو داشته باشه
    فک میکردم مخابرات گرون کرده سرویس هاشو هم بهتر کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دیشب مودم رو یکبار خاموش روشن کردم سرعتم بعد از یک هفته درست شد ( البته تو این یک هفته صدبار خاموش روشن کردم که فایده ای نداشت )

ولی سرعت من قبلا 4 مگ بود و تا 500 کیلوبایت دانلود می کردم اما الان یک هست و تا 130 کیلوبایت می تونم دانلود کنم..... دوباره برگشتیم به قبل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •