سوال من اینکه چرا وایمکس شیرشو باز نمیکنه و تعرفه هاش بیشتر از اون سرعتی که میگه نمیره ! من 2 مگ دارم 2 ساله که همیشه سرعتش روی 250Kb/s بوده ، من نمیدونم کی میخواد شیرو باز کنه یا اینکه اصلاً قصد این کارو نداره .
سوال من اینکه چرا وایمکس شیرشو باز نمیکنه و تعرفه هاش بیشتر از اون سرعتی که میگه نمیره ! من 2 مگ دارم 2 ساله که همیشه سرعتش روی 250Kb/s بوده ، من نمیدونم کی میخواد شیرو باز کنه یا اینکه اصلاً قصد این کارو نداره .
من که همون روز بعد از شکایت تو 195 زنگ زدن که آره داریم پیگیری میکنیم .گفت خودمونم نمیدونیم کجاست و اکثر شرکت هام این مشکل پیج باز کردنو دارن . منم گفتم معلومه دیکه از فیلترینگ خنگه و خندید و غیر مسقیم گفت ترکوندن. نمیدونم کی برطرف بشه ولی تا 6 روز دیگه نشه شارژش نمیکنم .ده برابر تری جی پول میدیم همه چی افتضاحه
بچه ها هنوز مشکل دیر لود شدن صفحات وجود داره؟
من که 10 روز پیش سرویسمو تمدید نکردم و الان دارم از رایتل استفاده میکنم
دوستان الان رایتل خیلی خوبه قبلا ایرانسل داشتم خوب الان اصلا ثبات نداره .
رایتل هم پوشش خوبه همه جا انتن میده هم سرعتش انصافا نوسان نداره ثابت هست .
آره هنوز مشکل داره . تو بعضی شهرها مشکل واسه 3g هم پیش اومده اصلا معلومه پیگیر نیستن
بله هست بدتر شده که بهتر نشده
من وایمکس کنار گذاشتم رفتم مودم 3G ایرانسل گرفتم.
5 گیگ 1 ماه 20000
تست سرعت
![]()
دمت گرم خوب کاری کردی این وایمکس که منو پیر کرد . حیف مودم های تری جی مسقیم نمیشه به برق زد حتما باتری باید باشه اونم 6 ساعت تو شهر ما هم آنتن دهیش ضعیفه خیلی و سرعتش یک مگه
من مودم E8231 گرفتم. مثل همون مودم های USB هست با این تفاوت که میشه به برق و یا پاور بانک وصلش کرد و از وای فای استفاده کرد.
![]()
یعنی این مودم رو به یک منبع usb وصل کرد مثل تلویزیون و... و هر جای که جای usb داشته باشه وایرالس میده؟؟ اینجور باشه که عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)