ممنون از شماببین بعضی مودمها توانایی پیکربندی V P N رو روی خودشون دارن. پس در درجه اول چک کن ببین مودمت این امکان رو داره یا نه.
دوستان اگه راهنماييم كنن ممنون ميشم
مودم من asus 602 هست.v p n رو ساپورت ميكنه؟
ممنون از شماببین بعضی مودمها توانایی پیکربندی V P N رو روی خودشون دارن. پس در درجه اول چک کن ببین مودمت این امکان رو داره یا نه.
دوستان اگه راهنماييم كنن ممنون ميشم
مودم من asus 602 هست.v p n رو ساپورت ميكنه؟
سلام
متاسفانه نه. وقتی سیستم ها بطور مستقیم به مودم وصل میشن ، برای هر کدوم نیاز به یه اکانت جدا دارید.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
سلام
اولین پستتون مبارکه
شاید روی wireless پسورد گذاشتین. وارد تنظیمات مودم شید و در قسمت Security ببینید وضعیت امنیتی وایرلس چیه؟ اگه تو مراحل مشکلی بود، بگید که دقیق تر راهنمایی کنم. ..
من این مودم وایرلس دو آنتن رو خریدم TP-link TD-8961ND
ولی اصلا تا طبقه بالا جواب نمیده
از دو متری هم که وصل میشم تو هر نیم ساعت 10 بار قطع و وصل میشه
مشکل از کجا هست ؟باید چی کار کنم؟
سلام
شرمنده سوال رو مطرح میکنم چون از تاپیک های موجود چیزی دستگیرم نشد مجبور شدم سوال بپرسم
من یه مودم وایرلس d-link dsl-2640u 4-port router دارم که با کابل شبکه به سیستمم وصل هست مشکل اینجاست که نمیتونم بین pc ولپتاپم شبکه ی بی سیم برقرار کنم لطفا اگه میشه کمکم کنید
اموزش هارو خوندم ولی اکثرا شبکه کردن دو لپتاپ بود که با pc فرق میکنه
ویندوز لپتاپ سون 64 بیتی ویندوز پی سی سون 32 بیتی
لپتاپ کانکت میشه به وایرلس ومیتونم از اینترنت استفاده کنم فقط نمیتونم شبکش کنم یه توضیح جامع بدید خیلی ممنون میشم
دوباره سلام.
ببین سیستم هات همدیگه رو Ping میکنن ؟
من دفترچه ش رو نگاه کردم دیدم اکسس پویت هم داره
مگه اکسس پویت برای افزایش برد نیست
من حتی وقتی با لپ تاپ چسبیده به مودم میشینم هر 3-4 دقیقه یه بار قطع میشه و چند دقیقه طول میکشه دوباره وصل بشه
مشکل من کجاست؟
لطفا سریعتر راهنمایی کنید من کارم با نت ضروری هست ...
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
یه چیز دیگه QSS چی هست که رو مودم یه دکمه براش گزاشته؟
قیمت چند مدل مودم بیسیم خوب رو اگه کسی داره میخوام!
![]()
با درود و سپاس از شماسلام
متاسفانه نه. وقتی سیستم ها بطور مستقیم به مودم وصل میشن ، برای هر کدوم نیاز به یه اکانت جدا دارید.
يعني هيچ مودمي چنين قابليتي رو نداره يا فقط مودم من نداره؟
يه نگاه به اين تصوير يندازيد.مودم tplink قابيليت تعريف كانكشن pptp و l2tp رو داره
![]()
نه همدیگه رو نمیشناسن مشکل اینه که نمیدوند چجوری به هم بشناسونمشون
![]()
سلام
من می خوام مودم بخرم.یه دونه دی لینک از این دو پورته ها دارم.برم براش اکسسپوینت بخرم؟با اینکه یکی از مدلهای لینکسیس
wag120n or wag160n بخرم؟
فرق اساسیشون چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)