دوستان
من گیج شدم
ساعت رایگان اندیشه از ۱تا۶ هست یا از ۱تا۷؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان
من گیج شدم
ساعت رایگان اندیشه از ۱تا۶ هست یا از ۱تا۷؟
واسه من که کم نشده+شما اگه کاربر اندیشه باشی تنها جایی که کاربرای اندیشه مراجعه میکنن همین rasht.askiran .com هست و اینجا زده 1-7[/QUOTE]
rasht.askiran.com درسنه زده 1 تا7
ولی اینجا چرا زدن 1 تا 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من امشب هم تست می کنم (6تا7) ببینم چی میشه(کم میشه یا نه)
کسی می دونه شماره تلفن خدمات ADSL مخابرات چنده ؟ من به 7270009 تماس گرفتم که میره رو سیستم پارس وی و اونها هم گفتن که باید با خود مخابرات تماس بگیرید برای اشتراک. حالا نمی دونم باید حضوری برم مخابرات یا شماره تلفن هم داره. اگر از دوستان کسی اطلاع داره به ما هم اطلاع بده. ممنون.
آره درست میگید دوست عزیز من دیروز زنگ زدم و پرسیدم ازشون![]()
[/QUOTE]
همون 1 تا 7 که شما گفتی درسته من کاربر اندیشه هستم حرف شما درست ولی باید همه قسمت های سایت یه ساعتو اعلام کنن !!!![]()
من تمدیدم رو از طریق اینترنت و از همون quick task انجام می دم خیلی هم راحت تره![]()
نوشته شده توسط guilanet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به همه دوستان گرامی
سرویس اینترنت شرکت گیلانت با نمایندگی شرکت pap داده گستر عصر نوین( نوین نت) در سراسر استان گیلان در بیش از 45 مرکز آماده سرویس دهی میباشد
لازم به ذکر میباشد این شرکت با داشتن مجوز ISDP امکان فروش پهنای باند به کلیه نهاد ها ISP ها و.. را خواهد داشت
از مزایای این سرویس میتوان به قیمت بسیار مناسب.انتقال حجم به ماه بعد و همچنین استفاده از فیبر نوری برای انتقال پهنای باند در کلیه مراکز و تامین پهنای باند از شرکت زیر ساخت اشاره نمود.
استفاده از هدیه برای خرید های 40 و 100 هزار تومان به بالا که شامل دریافت مودم رایگان میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرها
رشت –لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه-عباس آباد و لوندویل آستارا-شلمان ( املش)-رودبنه( لاهیجان
تلفن تماس:01317224776
تلفن:01413233007
مطالب تکمیلی بعدا ارائه میگردد
بچهها یه نیگا بندازین روحتون شاد میشه برا رضای خدا یه 1 به 1 نداره !
اما قیمتای 1 به دهشون خیلی پایین تر از بقیه شرکتاست کلا برا اونایی که کارشون در حد چندتا چک ایمیلو پرداخت قبضه عالیه
ولی برا دانلودخورهها باعث شادی روح ...هاست
علاوه بر قیمت ها کیفیت سرویس ها هم کاملا متفاوت میباشد
Last edited by guilanet; 25-03-2012 at 14:08. دليل: 1
با اندیشه تماس بگیر , اونها الان مجری مخابرات هستن
7750000
سلام دوستان نظرتون در مورد این خط ما چیه ؟ مشکل به نظر شما نداره ؟
مگه پارس وی پیمان کار مخابرات نبود؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)