در گفتگو با ایسکانیوز افاضلی: گفته بودم باقری مهره کلیدی ایران است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال کشور درخصوص بازی با امارات گفت: باید در مقابل امارات بهتر از این ها بازی می کردیم.
هومن افاضلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز ، خاطرنشان کرد: بازی را در نیمه اول اصلا خوب آغاز نکردیم و خودمان هم از این نیمه بسیار ناراضی بودیم.
وی ادامه داد: در نیمه دوم با صحبت هایی که در رختکن با بازیکنان انجام دادیم و تغییر تاکتیک توانستیم تا حدودی بازی را به روال عادی سوق دهیم و فشار را بر روی دروازه امارات افزایش دادیم.
مربی تیم افزود: امارات در این بازی بسیار برخلاف تصور ظاهر شد. برای آنها این بازی حکم یک فینال را داشت و به هرحال اماراتی ها این فینال را باختند اما با تمام وجودشان در مقابل ما ظاهر شدند.
افاضلی در باره حضور باقری و درخشش رحمتی عنوان کرد: من معمولا در بازی ها درباره شخص خاصی صحبت نمی کنم. اما درباره رحمتی باید بگویم بازی او به یک ثبات در سطح ملی رسیده است.
وی در این رابطه افزود: این امر برای مربیان یک تیم بسیار مهم است که بازیکن به ثبات برسد از طرفی درباره باقری باید بگویم که من قبلا گفته بودم باقری یک مهره کلیدی در تیم ملی است .
وی ادامه داد : البته هنوز هم باید به کریم زمان بیشتری دهیم تا بتواند خود را با شرایط تیم ملی وفق دهد.
مربی تیم ملی درخصوص ادامه راه برای رسیدن به جام جهانی به خبرنگار ایسکانیوز گفت: اگر می خواهیم صعود کنیم باید بهتر از این ها بازی کنیم تا بتوانیم جواب حمایت مردم ایران را با صعود جام جهانی بدهیم.
وی در پایان افزود: دو بازی پیاپی در داخل خانه داریم که می توانیم نهایت استفاده را از این دو بازی انجام داده و تیم ملی را به جام جهانی برسانیم و این هدف دور از دسترس نیس