تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1231 از 2014 اولاول ... 2317311131118112211227122812291230123112321233123412351241128113311731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,301 به 12,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز افاضلی: گفته بودم باقری مهره کلیدی ایران است
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال کشور درخصوص بازی با امارات گفت: باید در مقابل امارات بهتر از این ها بازی می کردیم.
    هومن افاضلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز ، خاطرنشان کرد: بازی را در نیمه اول اصلا خوب آغاز نکردیم و خودمان هم از این نیمه بسیار ناراضی بودیم.
    وی ادامه داد: در نیمه دوم با صحبت هایی که در رختکن با بازیکنان انجام دادیم و تغییر تاکتیک توانستیم تا حدودی بازی را به روال عادی سوق دهیم و فشار را بر روی دروازه امارات افزایش دادیم.
    مربی تیم افزود: امارات در این بازی بسیار برخلاف تصور ظاهر شد. برای آنها این بازی حکم یک فینال را داشت و به هرحال اماراتی ها این فینال را باختند اما با تمام وجودشان در مقابل ما ظاهر شدند.
    افاضلی در باره حضور باقری و درخشش رحمتی عنوان کرد: من معمولا در بازی ها درباره شخص خاصی صحبت نمی کنم. اما درباره رحمتی باید بگویم بازی او به یک ثبات در سطح ملی رسیده است.
    وی در این رابطه افزود: این امر برای مربیان یک تیم بسیار مهم است که بازیکن به ثبات برسد از طرفی درباره باقری باید بگویم که من قبلا گفته بودم باقری یک مهره کلیدی در تیم ملی است .
    وی ادامه داد : البته هنوز هم باید به کریم زمان بیشتری دهیم تا بتواند خود را با شرایط تیم ملی وفق دهد.
    مربی تیم ملی درخصوص ادامه راه برای رسیدن به جام جهانی به خبرنگار ایسکانیوز گفت: اگر می خواهیم صعود کنیم باید بهتر از این ها بازی کنیم تا بتوانیم جواب حمایت مردم ایران را با صعود جام جهانی بدهیم.
    وی در پایان افزود: دو بازی پیاپی در داخل خانه داریم که می توانیم نهایت استفاده را از این دو بازی انجام داده و تیم ملی را به جام جهانی برسانیم و این هدف دور از دسترس نیس

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عابدزاده مخالف شماره يك بازگشت استيلى

هنوز چند ساعتى از ملاقات قطبى و بانو يوروم در دوبى نگذشته بود كه حميد استيلى مصاحبه كرد و گفت: براى خدمتگزارى به پرسپوليس آماده ام! اينكه استيلى به اين سرعت واكنش نشان مى دهد در نوع خود جالب است. البته او انصافاً در قهرمانى فصل گذشته پرسپوليس نقش پررنگى داشت اما حالا براى بازگشت، مخالفان بسيارى دارد كه از آن جمله مى توان به خود پيروانى و احمدرضا عابدزاده اشاره كرد. اين ۲ مربى كه با هم همكارند هر۲ مخالف استيلى هستند با اين تفاوت كه پيروانى ترجيح مى دهد اين مخالفت را رسانه اى نكند. طبعاً اگر استيلى به عنوان سرمربى به پرسپوليس برگردد جايى براى پيروانى و عابدزاده نيست و چه بسا خود آنها بلافاصله جدا شوند. البته نتايج پرسپوليس در ۳ ديدار آينده هم اهميت بسيارى دارد و چه بسا اگر تيم مقابل پيكان، استقلال اهواز و راه آهن خوب نتيجه بگيرد، خود پيروانى به عنوان سرمربى به كارش ادامه دهد اما در اين ميان ۲ نكته را نبايد فراموش كرد؛ يكى اينكه مصطفوى با وجود موقعيت متزلزل خودش روى موقت بودن پيروانى تأكيد كرده و ديگر اينكه هدايتى و على آبادى تلاش مى كنند قطبى را برگردانند و بايد ديد طى روزهاى آينده اين تلاش ها به كجا مى انجامد. در ميان مخالفان حضور استيلى در پرسپوليس بايد عابدزاده را كه چهره محبوبى هم هست مخالف شماره يك استيلى قلمداد كرد. او در مصاحبه اى بشدت از افشين پيروانى حمايت كرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منصورى بازى با پيكان را از دست داد

محمد منصورى فهيم هافبك تيم فوتبال پرسپوليس به دليل كمردرد شديد بازى مقابل پيكان را از دست داد. وى كه از ناحيه كمر با درد شديدى مواجه بود، از ناحيه مصدوم خود mri گرفت و به گفته كادر پزشكى پرسپوليس نبايد مقابل پيكان به ميدان برود.مهدى واعظى در حال حاضر دوران نقاهت را سپرى مى كند و به احتمال زياد به بازى مقابل استقلال اهواز نيز نخواهد رسيد. عليرضا حقيقى ديگر دروازه بان مصدوم پرسپوليس نيز طبق mri براى بازى مقابل پيكان مشكلى ندارد و به احتمال زياد روى نيمكت قرار خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كسب ۳ امتياز مقابل پرسپوليس يعنى قهرمانى نيم فصل پيكان

رودباريان: مى خواستم در پرسپوليس بمانم اما نه با مذاكره با قطبى

حسن رودباريان هم مثل اكثر سرخپوشان كه اول فصل از اين تيم جدا شد روزهاى خوبى را در تيم جديد خود سپرى نمى كند. او هم حالا در پيكان اغلب نيمكت نشين است. حالا رودباريان بايد با تيم پيكان مقابل تيم سابقش پرسپوليس قرار بگيرد. بد نيست حرف هاى تازه او را در مورد اين بازى و اتفاقات افتاده بين او و پرسپوليس را بشنويد و بخوانيد:
    • مثل اينكه اوضاع و احوال پيكان امسال خوب است؟
    - خوشبختانه همين طور است. فصل را خوب شروع كرديم و در وجود بچه ها انگيزه و حس بردن كاملاً وجود داشت. با همت بچه ها توانستيم امتيازات لازم را كسب كنيم. حالا اميدواريم تا قهرمان نيم فصل شويم. اين شرايط خوب مديون تجربه بالاى بازيكنان و درايت كادرفنى تيم است. اما تجربه نشان داده صدرنشينى بعضى تيم ها دائمى نيست! ممكن است چنين باشد اما بعيد مى دانم اين تجربه در مورد پيكان تكرار شود. ما اين بار نتايج خوبى گرفته ايم و اين شرايط را ادامه خواهيم داد. نيم فصل دوم قطعاً كار سخت تر است اما روند بالانشينى را ادامه خواهيم داد.
    • پرسپوليس اين روزها درون دروازه دچار مشكل شده است. نمى توانستى در پرسپوليس بمانى؟
    - مگر من نمى خواستم در پرسپوليس بمانم؟! من مشكلى از اين بابت نداشتم و حتى با آقاى مصطفوى هم جلسه اى داشتم تا قراردادم را تمديد كنم اما قطبى مخالف ماندنم در پرسپوليس بود. من هم شخصيتم را از سر راه نياورده بودم كه بخواهم با مذاكره با قطبى آن را از دست بدهم. من فصل قبل فصل بسيار خوبى را در پرسپوليس داشتم و دوست داشتم در اين تيم باز هم بمانم اما تقدير باعث شد تا از پرسپوليس جدا شوم.
    • حالا قطبى از پرسپوليس رفته است!
    - واقعاً عجيب بود. علت اين همه عجله براى رفتن را نمى فهمم. اگر مى دانستم چرا اينقدر عجله كرده راحت تر مى توانستم در موردش صحبت كنيم.
    • اين جدايى غيرمنتظره كار شما را براى بردن آسان نمى كند؟
    اصلاً اين طور نيست. پرسپوليس حرفه اى است و از بازيكنان خوب و حرفه اى برخوردار است. شايد همين رفتن قطبى تغييراتى در تاكتيك تيم به وجود بياورد اما مربيان تيم آدم هاى با تجربه اى هستند و قطعاً به تيم كمك مى كند.
    • در مورد افشين پيروانى چه نظرى داريد؟
    - او تجربه سرمربيگرى در يك تيم را ندارد اما در تيم ملى كار كرده و از تجربه، شخصيت و توانايى فنى بالايى برخوردار است. او مى تواند به پرسپوليس كمك كند.
    • اگر قطبى بود قبل از بازى برايش گل مى بردى؟
    - حتماً اين كار را مى كردم. هرچه باشد او از من بزرگتر و سرمربى من بوده و احترامش بر من واجب است. حالا هم كه نيست باز هم به سمت نيمكت پرسپوليس مى روم. به خاطر خوردبين كه برايم حكم پدر را دارد و به خاطر پيروانى، عابدزاده و هواداران كه هميشه برايم قابل احترام هستند.
    • بازى امروز را چطور مى بينى؟
    - ۳ امتياز اين براى ما حكم قهرمانى نيم فصل را دارد. بايد به اين مهم دست پيدا كنيم.
    • يعنى بازى را مى بريد؟
    - نتيجه را نمى شود پيش بينى كرد. ما ۳ امتياز را براى تداوم قهرمانى مى خواهيم و پرسپوليس براى فرار از بحران به آن نياز دارد. تنها چيزى كه مى شود پيش بينى كرد برگزارى يك بازى جذاب و ديدنى است.
    • فكر مى كنى چرا اينقدر نيمكت نشين شده اى؟
    - در يكى، دو بازى اول خوب نبودم و مصدوميتم هم مزيد بر علت شد تا نيمكت نشين شوم. من از اين وضعيت اصلاً خوشحال نيستم و نخواهم بود. من براى پوشيدن پيراهن تيم ملى بى تاب هستم و مى خواهم مثل يك فوتباليست حرفه اى اميدوارانه تلاش كنم. انشاءالله به اين خواسته ام مى رسم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تركيب احتمالى پرسپوليس براى ديدار با پيكان

تركيب احتمالى پرسپوليس در ديدار امروز مقابل پيكان قزوين به شرح زير است: الياسى، مجتبى شيرى، سپهر حيدرى، نبى الله باقرى ها (آتسو)، عليرضا محمد، كريم باقرى، مازيار زارع، پژمان نورى، على كريمى، عليرضا نيكبخت و ابراهيم توره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد پنجعلى: سرمربيگرى براى پيروانى زود است

محمد پنجعلى مربى پيشكسوت و كاپيتان اسبق پرسپوليس گفت: سرمربيگرى براى افشين پيروانى زود است و او شرايط اداره اين تيم را ندارد. وى افزود:پيروانى مربى جوانى است كه تجربه لازم براى هدايت تيم بزرگى چون پرسپوليس را ندارد. با اين حال عقيده دارم مربى اين تيم بايد از قديمى ها انتخاب شود چون آن قدر نفر داريم كه بتواند از سر دلسوزى براى اين تيم با دل و جان كار كند. وى در خصوص محروميت نيكبخت خاطرنشان كرد: شرايط نيكبخت براى حضور در تيم ملى را نمى دانم اما محروميت وى طورى است كه در آينده مى توان در صورت نياز تيم ملى او را بخشيد. فكر مى كنم كميته انضباطى هم راه را براى كم كردن اين محروميت باز گذاشته است.او با اشاره به بازى تيم ملى مقابل امارات افزود: بازى خيلى بدى انجام داديم و شانس آورديم كه نتيجه با تساوى به پايان رسيد. با اين حال تيم ملى قطعاً بيشتر از اين توانايى دارد و فكر مى كنم اين ديدار روز بد بازيكنان ما بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

يك شايعه

كريمى براى بازى با كره جنوبى به تيم ملى دعوت مى شود

تيم ملى بعد از تساوى مقابل امارات به تهران بازگشت و حالا پرونده رقابت هاى مقدماتى جام جهانى تا ۲۳ بهمن بسته مى شود و اين فرصت خوبى براى على دايى است تا مشكلات تاكتيكى تيم خود را مرتفع كرده و با استفاده از مردان مناسب نارسايى هاى فنى تيم ملى را به حداقل برساند. البته در اين ميان دست هاى دايى نيز تا حدى بسته شده است زيرا عليرضا نيكبخت به واسطه رأى كميته انضباطى از حضور در ميادين ملى محروم شده، مجتبى جبارى دوران مصدوميت خود را سپرى مى كند و البته داستان على كريمى هم ديگر به يك گره كور بدل شده است و در شرايط عادى نبايد اميدى به بازگشت وى داشت اما ظاهراً اتفاقاتى در شرف وقوع است تا اين گره كور با تدبير اهالى فوتبال باز شود. هرچند اين خبر به احتمال زياد امروز از سوى كادر فنى تيم ملى و حتى شايد خود كريمى هم تكذيب شود اما براساس خبرى كه پنجشبنه شب شنيديم به احتمال زياد طى روزهاى آينده (احتمالاً) تاقبل از پايان ماه جارى اقداماتى از سوى چندتن از بزرگان ومديران فوتبال كشور انجام خواهدشد تا زمينه براى بازگشت على كريمى به تيم ملى و آشتى واقعى وى با على دايى فراهم گردد. حتى اين طور كه مى گويند، احتمال دارد كريمى در بازى فوق العاده حساس مقابل كره جنوبى (۲۳ بهمن ) نيز بعنوان يكى از مردان خط ميانى تيم ملى وارد زمين شده وبه كمك ساير دوستان خودبشتابد تا زمينه براى موفقيت ايران را فراهم كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رحمان رضايى: قراردادم يك سال و نيمه نيست ؛ تا آخر خرداد است

رحمان رضايى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: مسايل مالى كوچكترين نقشى در ذهنم نداشت و قراردادم فقط تا پايان خرداد ماه است. وى همچنين اظهار داشت: آمادگى خوبى دارم و در روزهايى كه تمرين در ۲ نوبت برگزار شد، به شرايط بازى رسيده ام. طبق تماسى كه مسئولان باشگاه با من گرفتند، اعلام شد مى توانم قراردادم را ثبت كنم و جا باز شده است.وى ادامه داد: به احتمال خيلى فراوان، مقابل پيكان بازى نمى كنم چون با توجه به قوانين فدراسيون، هر بازيكن پس از ۱۴ روز از عقد قرارداد، مى تواند به ميدان برود. بازيكن آزاد هستم و شايد اين مورد در قبال من نباشد. متاسفانه itc هم ندارم و هر وقت قراردادم به صورت رسمى ثبت شد، درخواست صدور به فدراسيون ايتاليا ارسال مى شود. رضايى در پايان خاطر نشان ساخت: مبلغ قرارداد من مهم نيست چون با ذهن مالى به پرسپوليس نيامدم. قراداد من فقط تا پايان خرداد سال آينده است و به هيچ عنوان يك سال و نيم نيست. دوست هم ندارم درباره مبلغ آن حرفى بزنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرخزادى : قطبى با استعفا خودش را زير سؤال برد

مجيد فرخزادى عضو و سخنگوى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: استعفا دادن تصميم صحيحى نبود و قطبى با اين كار، خود را زير سؤال برد.وى همچنين اظهار داشت: هيأت مديره باشگاه تمام شرايط را براى كادر فنى فراهم كرد و معتقدم افشين قطبى با ترك تهران، تصميم صحيحى نگرفت. وى ادامه داد: قطبى با اين كار خودش را زير سؤال برد اما به هيچ عنوان به او بى احترامى نمى كنيم و اميدوارم همواره موفق باشد. سخنگوى هيأت مديره باشگاه در مورد وضعيت سرمربى اين تيم ادامه داد: افشين پيروانى اختيار تام دارد و تمام تصميمات فنى با او است. هيأت مديره نيز با قدرت از او دفاع مى كند. فرخزادى خاطرنشان كرد: پرسپوليس وابسته به يك فرد نبوده و قرار نيست با رفتن قطبى تيم ما با مشكل مواجه شود. اميدوارم با پتانسيلى كه بازيكنان دارند، مقابل پيكان به برترى برسند.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پرسپوليس 1 - پيكان 0

گل دقيقه 3 توسط ابراهيم توره

يك پنالتي هم نيكبخت خراب كرد

خيلي طوفاني شروع كرده پرسپوليس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •