تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1231 از 3195 اولاول ... 23173111311181122112271228122912301231123212331234123512411281133117312231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,301 به 12,310 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    چطوري ميشه از يو تيوب دانلود كرد؟(با توجه به اينكه الان ف ي ل ت ر هست!)
    من 3 تا كليپ از كپي كردن درايو لايتون هاي جديد دارم كه تو يوتيوبه. چطوري ميتونم دانلوش كنم، كسي مي تونه راهنمايي كنه؟ ممنون ميشم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    U 99 رو دان کنید و به وسیله اون کلیپهارو دان کنید.

2. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر شما پست بنده رو با دقت مطالعه میفرمودید ، نوشته بودم برای مثال ! در کنار همین جویستیکی که هست این هم هست !

و همان طور که پیشتر گفتم یکی از مزایای نتال وویس رکوگنیشن هست و نه همش .

در مورد بازی های ریسینگ درست همان قدر که کنترل وی را میتونید نگه دارید !

در باره مورد آخر هم اگر در این باره مطالعاتی داشته باشید حتما میدونید که یکی از دغدغه های اصلی دانشمندان و به خصوص تولید کنندگان سرگرمی های ویدئویی زیاد بازی کردن افراد و به خصوص کودکان و رسیدن آسیب های جبران ناپذیر به سیستم عصبی اونهاست و اگر دقت کرده باشید هر روز کنترل ها بیشتر به سمتی میروند که فعالییت بدنی رو هم بیشتر کنه !

باز همه اینهایی که نوشتم تنها بخش کوچکی از دنیای بزرگ نتال هست !

پیش از این موشن کنترلر هایی موجود بود که شما با زدن یک عینک تصویری و نصب سنسور هایی خاص بر روی بدن خود وارد محیط 3D میشدید و بیشتر برای بازی های شخص اول استفاده میشد ! نتال تجربه استفاده از اون رو هم امکان پذیر میکنه بدون نیاز به خرید تجهیزات چند صد هزار دلاری !

یکی دیگه از تکنولوژی هایی که شما به زودی شاهدش خواهید بود که از طرف کمپانی IBM عرضه میشه توانایی برقرار کردن ارتباط با کامپیوتر از طریق ذهن هستش ! یعنی شما فکر میکنید سیستم یه کاری میکنه و البته کپی برداری و کپی کردن اطلاعات از و روی مغز که جاش اینجا نیست که بیشتر توضیح بدم .

در آخر هم اگر بخواهیم یک جمع بندی بکنیم نتال یک انقلاب بزرگ هست و تمام رقبا رو میزنه کنار و اونها هیچ حرفی برای گفتن در برابرش ندارند همان طور که هیچ شرکتی در برابر آی پاد حرفی برای گفتن نداره !

این افسان هایی هم که شرکت هایی مثل سونی برای ضعیف جلوه دادن نتال شروع کرده اند جنگ تبلیغاتی هست .

و در آخر برخلاف شما من هر چه بیشتر به نتال فکر میکنم و در بارش مطالعه میکنم به قدرت بی اندازه و امکانات بسیار جالبی که به دنیای بازی ها با این جادوی قرن اضافه میشه پی میبرم و حیطه دانش خودم رو در این باره محدود به تخیلات خودم نمیکنم !
    در این‌که ناتال یه چیز گنده میشه و فروش خوبی هم می‌کنه شکی نیست ولی تقریباً شبیه Wii، کلاً Hardcore Gamer ها از Wii خیلی خوششون نمیاد حالا ناتال بازام بدتراز Wii چون اون کنترلرها رو هم نداره پس کلاً همونطور که گفتم بجز یسری بازی‌های محدود که بیشتر برای بچه‌ها خوبه یا اینکه بزرگتر‌ها برای مدت کوتاهی شاد باشن تا یه Hardcore Gamer چیز دیگه‌ای نداره مگه استفادش مثل Fable 3 باشه و در بخش‌های کوچیکی از بازی استفاده بشه نه همه‌جا.

در بازی‌های ریسینگ هم Wii با ناتال خیلی فرقشه Wii کاملاً یه فرمون فیزیکی داره که همون باعث تکیه دست‌ها میشه ولی ناتال باید دست‌ها روی هوا همینطور نگه داری عمراً کسی بتونه بیشتر از چند دقیقه این کار رو بکنه.

در مورد فعالیت فیزیکی هم مسخرست چون فکر نمیکنم هیچ Hardcore Gamer بخواد وقتی مثلاً Gears بازی میکنه انقدر تحرک داشته باشه من دوست دارم بشینم یه جا در آرامش کنترلر رو بگیرم دستم و جلو برم نه اینکه بلندبشم یه ساعت تو هوا شلنگ تخته بندازم.

با تمام این اوصاف وقتی ناتال بیاد من خودم جزو اولین نفراتی هستم که میخرمش نه بخاطر اینکه بشینم باهاش یه بازی خفن بازی کنم برای اینکه میشه تو زمان کوتاه باهاش بازی‌های جالب انجام بدم و Fun داشته باشیم به قول معروف مخصوصاً اگر توانایی تشخیص گروهی یعنی بیشتراز یک نفر رو داشته باشه واقعاً جالب میشه و می‌تونی با دوستات یا اعضای خانواده یه بازی جالب بکنی نه این‌که بشینی Gears بزنی البته بعید می‌دونم همچین امکانی داشته باشه چون تا الان که جایی ندیدم همچین چیزی به نمایش دربیاد و این خودش شاید یکی از بزرگترین ایرادهای ناتال بشه چون در مورد wii یا آرک شما با داشتن چند کنترلر میتونی چندنفره بازی کنی.
    Last edited by Guts; 06-03-2010 at 12:18.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب دوستان Ixtreme LT برای درایو benQ هم امروز اومد

اطلاعات بیشتر :
    کد:
    نمیدونم چه گیری به اسم سایت داده به جای ..... ها بازیسنتر
    Last edited by pedram_sad; 06-03-2010 at 14:56.

5. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستان یک سوال جدی دارم !

چرا ماکروسافت از فرمت HD DVD در بازی هاش استفاده نمی کنه ؟!!؟؟!! همونطور که می دونید این دیسک ها 15
    گیگابایت فضا دارند و برای بازی ها حجم عالی دارند .

در صورتی که بازی ها داره از دو DVD 9 عبور می کنه این فرمت جواب گو است . ( هم ارزان هستش هم قابل دسترس تر نسبت به Blue ray )

نمونش Mass effect یا Forza هستش که روی فرمت یک عدد 15 گیگابایتی جا می شه .
    یا Final Fantasy که روی دو عدد 15 گیگابایتی یا یک عدد 30 گیگابایتی جا می شه .

ماکروسافت به جای ناتال یا افزودن امکانات به Live یا انتشار بازی جدید باید به فکر حجم DVD ها باشه که بازی ها دارن از 2 یا 3 عدد DVD می گذرند .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در این‌که ناتال یه چیز گنده میشه و فروش خوبی هم می‌کنه شکی نیست ولی تقریباً شبیه Wii، کلاً Hardcore Gamer ها از Wii خیلی خوششون نمیاد حالا ناتال بازام بدتراز Wii چون اون کنترلرها رو هم نداره پس کلاً همونطور که گفتم بجز یسری بازی‌های محدود که بیشتر برای بچه‌ها خوبه یا اینکه بزرگتر‌ها برای مدت کوتاهی شاد باشن تا یه Hardcore Gamer چیز دیگه‌ای نداره مگه استفادش مثل Fable 3 باشه و در بخش‌های کوچیکی از بازی استفاده بشه نه همه‌جا.
    چند % دنیای واقعی رو این به قول شما Hardcore Gamer ها تشکیل میدهند ؟ کمتر از 10% پس اصلا این افراد مهم نیستند !
    در بازی‌های ریسینگ هم Wii با ناتال خیلی فرقشه Wii کاملاً یه فرمون فیزیکی داره که همون باعث تکیه دست‌ها میشه ولی ناتال باید دست‌ها روی هوا همینطور نگه داری عمراً کسی بتونه بیشتر از چند دقیقه این کار رو بکنه.
    اتفاقا بر عکس ! چون جسم فیزیکی نیست بیشتر میتونید روی هوا دستتون رو نگه دارید چون ماهیچه ها وزن اضافی رو تحمل نمیکنند ! خودتون امتحان کنید ! ببینید با در قابلمه بیشتر میتونید دستتون رو بالا نگه دارید یا خالی !

در مورد فعالیت فیزیکی هم مسخرست چون فکر نمیکنم هیچ Hardcore Gamer بخواد وقتی مثلاً Gears بازی میکنه انقدر تحرک داشته باشه من دوست دارم بشینم یه جا در آرامش کنترلر رو بگیرم دستم و جلو برم نه اینکه بلندبشم یه ساعت تو هوا شلنگ تخته بندازم.
    همان طور که گفتم این افراد اصلا مهم نیستند ! البته همونها هم مطمئن باشید همشون از دم نتال میخرند و همشون توی بازی ها ازش استفاده میکنند چونکه به بازی Feature های خاصی که تا قبل از اون نمیتونستند استفاده کنند اضافه میکنه .

با تمام این اوصاف وقتی ناتال بیاد من خودم جزو اولین نفراتی هستم که میخرمش نه بخاطر اینکه بشینم باهاش یه بازی خفن بازی کنم برای اینکه میشه تو زمان کوتاه باهاش بازی‌های جالب انجام بدم و Fun داشته باشیم به قول معروف مخصوصاً اگر توانایی تشخیص گروهی یعنی بیشتراز یک نفر رو داشته باشه واقعاً جالب میشه و می‌تونی با دوستات یا اعضای خانواده یه بازی جالب بکنی نه این‌که بشینی Gears بزنی البته بعید می‌دونم همچین امکانی داشته باشه چون تا الان که جایی ندیدم همچین چیزی به نمایش دربیاد و این خودش شاید یکی از بزرگترین ایرادهای ناتال بشه چون در مورد wii یا آرک شما با داشتن چند کنترلر میتونی چندنفره بازی کنی.
    معلومه شما نتال رو ندید ! با نتال هم میشه چند نفره بازی کرد !

بنده این طور متوجه شدم که تمام گفته ها و حدسیات شما از روی شنیده ها از اینور اونور هست ! چونکه هر کسی که حتی یک فیلم از نتال دیده باشه میدونه که توانایی تشخیص چند نفر رو داره و حتی میتونه صدا و چهره اونها رو از هم تمیز بده و بفمه الان علی داره حرف میزنه یا نقی یا قلی پای دستگاهه یا محمود ! یا اینکه چند تا از افراد با هم و حتی میتونه وقتی چند نفر پای دستگاه هستند تک تکشون رو تشخیص بده از هم ! و شما این رو نمیدونستید ! این موضوع از اون قسمت حرفتون که بولد کردم به خوبی پیداست ! البته این موضوع رو باید همون موقع که گفتید بازی هاش همه از نوع آرکید و مینی هستند بهتون گوشزد میکردم ولی گفتم شاید در بارش بیشتر بدونید ! الان دیگه مطمئن شدم که شما در باره نتال فقط و فقط شنیده اید که یه چیزی هست به اسم نتال بعد پرسیدید چی هست بهتون گفتند مثل Eyetoye هست یه کمی پیشرفته تر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر امکانش براتون هست فیلم هاش رو دانلود کنید و خودتون ببینید که نتال چی هست ! چونکه الان ذهنیت شما در مورد نتال در حد همون Eyetoy هست و تمام مقایسه هاتون هم دقیقا همون طوری هست !
    Last edited by sonixax; 06-03-2010 at 15:25.

8. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

ولی یه سری چیز ها با عقل جور در نمیادش!
    1-مثلا بخوایم با تفنگ شلیك كنیم جلوی ناتال باید چه كنیم؟!صدای تنفگ در بیارم؟: دی
    2-پس فردا GTA با پشتیبانی از ناتال اومدش چجوری هم رانندگی كنیم هم راه بریم و هم تیر اندازی كنیم
    3-در بازی مثل تیكن طرف یه حركت تعریف نشده برای بازی بره x360 چه خاكی بر سرش بكنه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

باید با کلید مخصوص این کار رو کنید اموزش ساخت کلید و باز کردن کنسول در سایت هست که سعید زحمتشو کشیده:

کد:
    اولا مبارک باشه! دوما باید شیرینشو بدی اونم سریع!

1: پشت جعبه یه جایی هست بزرگ زده HDMI که سمت چپش نوشته DVD REGION 1 , 2 , 3 که اگه 2 باشه خوفه!

IC ربطی به LT نداره! احتمالا یارو میخواسته بگه روی دستگاه LT نصبه که به اشتباه گفته IC !

حالا از کی خریدی بگو تا بهت بگم برای LT مطمعن هست یا نه؟ از اصفون خریدی؟
    بيا چهار باغ بالا تا شيرينيشو بهت بدم 

1- الان ديدمش 
    DVD REGION2 بودش 
    نميدونم ولي يارو ميگفت IC كپي خور شده ديگه نفهميدم چي به چيه ...
    از كيش خريدم 
    فكر كنم درست باشه چون دو سه تا بازي از جاها ي مختلف براي امتحانش زخريدم ديدم همشون مياد 
    فقط وقتي FIFA 10 رو گرفتم ديدم نوشته يه آپديت نياز داريد كه حجمش 128 mb هست منم گفتم آره و بعد از اون اومد بازي ...
    در كل مشكلي نداشت 
    ولي چه حالي ميده بازي با اين دسته هاي xbox 

چطوري ميشه دسته ي بي سيم xbox رو به PC وصل كرد ؟؟ 

مژده                                                                                     مژده

FF 13 براي xbox به بازار آمد 

اين اولين نويد براي از انحصار در اومدن بازي هاي PS3 است 

Last edited by CATALONIA; 06-03-2010 at 15:49.

11. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ولی یه سری چیز ها با عقل جور در نمیادش!
    1-مثلا بخوایم با تفنگ شلیك كنیم جلوی ناتال باید چه كنیم؟!صدای تنفگ در بیارم؟: دی
    2-پس فردا GTA با پشتیبانی از ناتال اومدش چجوری هم رانندگی كنیم هم راه بریم و هم تیر اندازی كنیم
    3-در بازی مثل تیكن طرف یه حركت تعریف نشده برای بازی بره x360 چه خاكی بر سرش بكنه
    به جای تصمیم گیری از روی شنیده ها اگر حس مطالعه هم ندارید فیلم هایش را ببینید تمام این پرسش های شما پاسخ داده میشد !

نتال بدن شما را به صورت یک سانت یک سانت (درست مثل عمل موشن کپچر ولی با دقت کمتر) اسکن میکند !
    برای شلیک کافیه دست خودتون رو به حالت نگه داشتن اسلحه ی مورد نظر نگه دارید و انگشتی که در حالت واقعی روی ماشه حرکت میدهید را حرکت بدهید تا اسلحه شلیک کند !

برای این ور و آن ور رفتن هم کافیه کافیه خودتون رو بچرخونید . هر طرفی که بچرخید کاراکتر هم همون وری میچرخه و این برای بازی های شخص اول بسیار کاربرد داره و استفاده میشه ، یعنی دیگه گیر ماوس برای بازی های شخص اول نیست توی کنسول ها !

در مورد بازی هایی مثل تیکن هم هر کاری که شما بکنید کاراکتر توی بازی هم انجام میده به این داستان که سالیان سال هست توی سینمای حرفه ای دنیا استفاده میشه میگن : Motion Capture .

در آخر هم قرار نیست 100% بازی ها 100% سازگار با نتال بشوند در برخی بازی ها سازگاری 100% وجود دارد و در برخی بازی ها سازگاری کمتر . که مثالش را در مورد بازی به سبک اویل آورده ام . یعنی شما در کنار جوستیک به صورت سنتی میتونید از فرمان های صوتی یا حرکات خاص بدن هم بهره مند بشید و در نتیجه بیشتر به دنیای مجازی بازی وارد میشوید .

قابلیت فرمان های صوتی به صورت خیلی خیلی خیلی خیلی ضعیف تر در ویندوز ویستا و 7 موجوده و شما حرف میزنید PC تایپ میکنه یا جای خاصی رو باز میکنه :

کد:
    ولی قابلیت پاسخگویی به شما رو نداره و باید در سکوت این کار رو انجام بدید چونکه صدای های مزاحم اجازه درست دریافت کردن فرمان رو به سیستم نمیده که در نتال این محدودیت برداشته شده و نتال درست مثل یک انسان با شما رابطه برقرار میکنه نه مثل یک ماشین و چیز هایی مثل لهجه و صداهای مزاحم و ... در کارکردش اختلال ایجاد نمیکنند . (البته این فقط مربوط به فرمان های صوتی میشه ! شما امکان صحبت کردن با سیستم و ارتباط تصویری و غیره رو هم با نتال دارید)

البته مایکرو سافت تکنولوژی های جدید تری هم در راه داره مثل این :

کد:
    که بدن شما تبدیل میشه به یک صفحه لمسی ! برای اینکه درست تر متوجهش بشید فیلمی که گفته رو نگاه کنید ! اساس کار به این صورته که اگر شما یک گیرنده صوتی را به بالای بازوی خودتون نصب کنید از اون به پایین به هر کجای دستتون که با انگشت ضربه ای وارد کنید یک فرکانس صوتی منحصر به فرد تولید میکنه در نتیجه کف دست شما مثلا میشه کلید اینتر و هر کدام از انگشتان شما میشه یک کنترلر و برای راحتی کار با یک پروجکتور بسیار کوچک روی دست شما شکل کنترلر ها هم ظاهر میشه . تنها گند مایکروسافت ویندوزشه و گرنه باقیش هر کدوم یک کنفیکون توی دنیای تکنولوژی محسوب میشه .

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

چطوري ميشه دسته ي بي سيم xbox رو به PC وصل كرد ؟؟ 
    با این :

Last edited by sonixax; 06-03-2010 at 16:59.

13. 9 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تو ايران هست اين وسيله ؟ اسمش چيه ؟ 
    دسته ي سيم دار xbox به PC وصل ميشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تو ايران هست اين وسيله ؟ اسمش چيه ؟ 
    دسته ي سيم دار xbox به PC وصل ميشه ؟
    نمیدونم ! ولی باید باشه

اسمش اینه :

Microsoft Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

ساخت خود مایکرو هم هست ، توی پایتخت یا پاساژ ایران یا بازار رضا باید پیدا بشه اگر تهران هستید . ولی من از وضعیت الان بازار های ایران خبر ندارم .

دسته سیم دار هم فکر کنم وصل بشه ، امتحان نکردم چون ندارم .

16. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •