سلام اقا رضا
برنامه ای برای پوشش شهرستان اسلام اباد غرب ندارین؟
کدام قسمت کرمانشاه زیر پوشش lte رفته؟
کی شبکه ملی اطلاعات در استان کرمانشاه راه اندازی میشه؟
سلام اقا رضا
برنامه ای برای پوشش شهرستان اسلام اباد غرب ندارین؟
کدام قسمت کرمانشاه زیر پوشش lte رفته؟
کی شبکه ملی اطلاعات در استان کرمانشاه راه اندازی میشه؟
کاربر گرامی rezarain88
یک سوال داشتم : در اصفهان منطقه صنعتی دولت آباد خبری از 3G های 3 تا اپراتور دارید؟ ایرانسل ظاهرا هست ولی بود ونبودش فرق خاصی نمیکنه! نسل 2 اون هم سرعت در حد بچه لاک پشت!
خب از اول مشخص بود کیفیت نسل سه و چهار اونقدرا که انتظار داریم بالا نمیره که بخوایم DSL رو جمع کنیم بریم مودم نسل سه و چهار بگیریم. بعدشم احتمالا اینا سرعت رو میارن رو 1 مگابیت که صدای دلسوزان در نیاد!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کیفیت ایرانسل برای من خیلی بد شده همه نسلهاش. فقط سایتهای داخلی خوب باز میشن فکر کنم اثرات شبکه ملی هستش البته این اسم کاملا غلطه چون ملی یعنی خواست مردم در صورتیکه هیچ انسان بالغی این جور ارتباط نمی پسنده .میشه اسمشو گذاشت شبکه داخلی محدود اجباری یا همچین چیزایی.
Sent from my D6633
صبح سرعت ها خوب نبود ولی الان بهتر شده
اهواز
نسل۳
نسل ۴
![]()
خارجی یا داخلی؟ میشه تک کانکشن هم قرار بدید از testmy.net
Sent from my D6633
تست نا امید کننده خارجی تک کانکشن!!!!
تست چهار کانکشن داخلی در واقع پهنای باند دریافتی!!! که هیچ سودی حداقل برای من نداره!!!
Sent from my D6633
Last edited by amirbrad; 20-04-2015 at 15:26.
داخلی داداش
با گوشی که نمیشه تست خارجی گذشت
کامپیوتر دم دستم اومد از اونم می زارم
من الان با گوشی از خارجی گذاشتم البته اندروید اسپید تست نمیشه خارجی اما testmy.net میشه
ممنون.
Sent from my D6633
7000 پزشک تونستن با اعتراض مسخره شون سریال در حاشیه رو که فقط حقایق رو نشون میداد؛ متوقف کنن، حالا ما هم حداقل برای یه بار هم شده متحد بشیم و اعتراض خودمون رو نسبت به کندی شدید سرعت اینترنت نشون بدیم تا بلکه راه به جایی ببریم، با اعتراض یکی دو نفر کار به جایی نمیرسه، این حداقل حق مسلم هر کاربر اینترنت ـه که از خدمات اینترنت پرسرعت برخوردار بشه، در شبکه های اجتماعی این اعتراض رو بیشتر میتونیم نشون بدیم، اینجا کره شمالی نیست ظاهراً اونایی که در راس امور قرار گرفتن خیال میکنن میتونن اینجا رو به کره شمالی دوم تبدیل کنن!!!!
Last edited by mosa1365; 20-04-2015 at 15:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)