روزانش 20 مگ هم ببندن برای من اصلا مهم نیست فقط و فقط شبانه برام مهمه که بیشتر دانلود کنم بتونم آرشیوم رو آپدیت نگه دارم![]()
روزانش 20 مگ هم ببندن برای من اصلا مهم نیست فقط و فقط شبانه برام مهمه که بیشتر دانلود کنم بتونم آرشیوم رو آپدیت نگه دارم![]()
صبانت هم 6 مگ میده
به نظرتون شبانه 6 مگ چقدر میگیره؟
البته شاتل منظقه ما ساپورت نمی کنه
بابا ارشیو!
در مورد صبانت اطلاعی ندارم....ولی اینو بدونید هر شرکتی میگیری بستگی به مرکز مخابراتی و شانس شما داره که شبانه خوب باشه یا نه!
ولی به نظر من شاتل از نظر شبانه ثبات و کیفیت بهتری داره.
خب پس وضعت حسابی خوبه! دیشب ، 3.2 گیگ بیشتر نشد بگیری ! از بس قطع و وصل میشد ! هر کی تونست دلیل این قطع و وصل شدن رو بگه خیلی باهوشهیه عکس هم میزارم متوجه بشید
الان یه تست گرفتم حداقل برای خودم تاریخی
تا حالا سرور داخلی زیر 30 نداشتم،یه تستم که 9 هم شد
سرور خارجی هم فقط صبحها چنین وضعیتی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا حالا من هر بار که قطعی مکرر داشتم به خاطر این بود که حجمم کم بود چون ظاهرا پارس آنلاین سیستمش اینجوریه که وقتی حجم باقیماندت 1 گیگ باشه هر 1 گیگ که تو شابنه دانلود کنی قطع میشه دوباره وصل میشه , بعد اگه شما 500 مگ حجم باقیمانده داشته باشی هر 500 مگ دانلود شبانه قطع میشه ! مثلا الان چیزی که من میبینم اینه که دقیقا شما موقعی که به اندازه حجم باقیماندت دانلود شبانه کردی قطع شدی دوباره وصل شدی
من یبار 30 مگ از حجمم مونده بود شبانه هر 30 مگ قطع میشد
-----------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی یعنی اگه من 8 مگ بگیرم با سرور ایران ( آپلود بوی یا اکسپرس ) میتونم شبی 20 گیگ رو بزنم ؟
اگه اوکی میدی همین فردا صبح یکی از خط های پارس رو جمع آوری کنم شاتل 8مگ بزنم روش
سلام
اینترنت شرکت پدرمینا که از صبانت گرفتن:
الان با vpnوصلم که تست زدم(امشب حدود 90 گیگ دانلود کردم)
Last edited by hoseinsps; 02-12-2013 at 04:11.
اول خوندم اینترنت شرکت پدر مینا!! هی میگم حالا مینا کیه ؟؟!!
خب حداقل میگفتی چقدر ماهانه میدن
Last edited by faramobile; 02-12-2013 at 05:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)