سلام من چون فقط کارم باز کردم صفحات اینترنتی هست مبین نت بهتر هست ......... و اصلآ دانلود روزانه و شبانه ندارم ............
داداش این چطوره ؟
![]()
سلام من چون فقط کارم باز کردم صفحات اینترنتی هست مبین نت بهتر هست ......... و اصلآ دانلود روزانه و شبانه ندارم ............
داداش این چطوره ؟
![]()
سیگنالتون خیلی خوبه. نشون میده زیاد از دکل دور نیستید
چطور RSSI رو بهتر کنم عددی بین 50 تا 70 هست ......... من 62 هست .......................![]()
با جابه جا کردن مودم. اما تاثیر زیادی نداره. شما دیگه آخرین سرعت دانلود رو دارید. منم قبلا که به دکل سر خیابون وصل میشدم حدود ۶۵ بود. بعد که مودم رو وصل کردم توی دیوار شد ۴۷ اما تاثیر خاصی نداشت و به دکلی که خیلی دوره و ۷۹ بود وصل میشدم سرعت بیشتری میگرفتم. شما فکر کنم تو ارتفاع بذارید بهتر میشه اما فکر نکنم تاثیری توی کیفیت داشته باشه
من که خدا رو شکر کاملآ راضی هستم و کارم بنده رو راه می اندازه و adsl دو مگابایت هم دارم ...........
برای دو نفر از دوستان یه چیزی فرستادم اگه پیام را گرفتند اطلاع بدن ، چون در تاریخچه ارسال شده ها ثبت نشد .
سلام. دوستان وایمکس ایرانسل بعد از راهاندازی LTE فرقی کرده؟
چون من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم و سرعت افتضاح بود. در همین حد بگم که من ۵۱۲ گرفتم و سرعتم در حد دایال آپ بود. پینگ هم که خیلی پایین بود. بعد از یک ماه دیگه وایمکس رو تمدید نکردم و از مبیننت استفاده کرده که وضعیتش حداقل بهتره. درواقع انتخاب بین بد و بدتر بود برای من.
ولی از وقتی ایرانسل lte رو راه انداخته من سیمکارتمو عوض کردم و سرعت خیلی خوبی میده. میخوام ببینم این مسئله روی وایمکس تاثیر داشته؟ یعنی مثلا پهنای باندی که روی سیمکارت lte میدن، به وایمکس هم اختصاص میدن؟ یا نه هنوزم همونجوری مثل قبله و تغییری نکرده؟
ممنون
بدتر شده دوست عزیز
بله همونطور که شما هم اشاره کردید بدتر شده
علتش هم اینه که آقایون تکنولوژی وایمکس رو منسوخ میدونن و نه تنها تجهیزاتشون رو ارتقا نمیدن بلکه در مواردی
بخاطر نصب تجهیزات LTE اونها رو از دکل ها جمع کردن![]()
از امروز ظهر (۴ شنبه) برای من اینترنت به فاجعه تبدیل شده
دیگه تقریبا هیچ صفحه ای بدون اسمشو نبر باز نمیشه ! و وصل شدن به همون هم با هزاران مشکل مواجه شده
اگه درست نشه (که عمرا بشه) این ماه آخر من هست بدون اینترنت بودن به داشتن این فاجعه شرف داره (حداقل اعصابم مشکل پیدا نمییکنه)
دیگه حتی زنگ هم نمیزنم چون از شنیدن اراجیف خسته شدم
اینو نوشتم که فقط بدونید مشکل قبلی نه تنها بهتر نشد بلکه برای همه بزودی بدتر هم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)