جدا نمیدونستم،فک میکردم خطرناکه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جدا نمیدونستم،فک میکردم خطرناکه![]()
برای من عین موشک لود شد
خیلی جالبه من همچین مشکلی ندارم![]()
دستتون درد نکنه سرعتم 50 کیلوبایت بالا رفته!!!!
الان که از سرور همارا تست میگیرم سرعتم تا 220 بالا میره اون روز که همکاراتون شماره منو گرفتن مثل اینکه یه کارایی کردن!
اینم یه تست :
![]()
یک شب انقدر ؟چه سرویسی؟
توربو مخابرات
البته شب جمعه بود و 2 ساعت اضافی شبای عادی 5 گیگ دانلود میکنه
بچه ها امشب وضع بازم خراب بود . سرعت خیلی کم شده بود . تو 1.5 ساعت 400 مگ دیدم دانلود کرده خاموش کردم . باز چی شده ؟چشم زدیم ؟
![]()
من پنج شنبه شب دانلود نکردم ولی در عوض دیشب سرعت خیلی عالی بود( حداقل از سرور هایی که من دانلود میکردم) 5.2 گیگ دانلود کرده بود(شبهای قبل از همین سرور 4.7 میزد)جمعه ها هم که 7 تا 7.5 دانلود میکنه
چند شبی هست که سرعت دانلود از اپلود باز برا من افتضاح شده ! در حد 10-20 کیلو !
حالا سرعت که هیچی وقتی میزنی دانلود کنه همش ارور میده و 5-10 بار باید امتحان کنی تا بالاخره دانلود رو شروع کنه !
البته دیشب کلا سرعت افتضاح بود برا من ولی اپلود باز چند روزی هست که اینطوریه ...
سلام دوستان من از نوین نت اشتراک دارم 3 ماهه 512 به 2 مگ با حجم 6 گیگ رو حدود 52 تومن گرفتم افت سرعت و قعطی به هیچ عنوان ندارم حدود 9 ماه هم هست که ازش استفاده میکنم سرعت دانلودم حدود 260 هست فقط مشکلی که داره ساعت رایگانش کم شده از 5 تا 8 می خواستم بدونم سرویس 2 مگ مخابرات سرعت دانلود و پینگش چجوریه اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان واقعا" یه اتفاقی افتاده اینترنتایه من هم خونه هم دفتر سایت خارجی رو به سختی باز میکنن تو ساعت های خاص!
+
امروز هر چی میخواستم دانلود کنم کار نکردن! از سرور سایت دیسکانکت میشدن!![]()
Last edited by Altairezio; 28-04-2013 at 06:46.
سرور تبریز هم که به فنا رفته نمیشه باهاش پینگ گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور دانلودی من که فعلا خوبه و هر شب همون 5 رو میزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)