من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند ساله.
الان می خوام یه مودم بی سیم بگیرم واسه خونه. دوستان می تونن اطلاعات بدن از کجا تو رشت می تونم تهیه کنم و ترجیحا چه مارکی باشه ؟ اگر قیمت هم داشتید بدید ممنون میشم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند ساله.
الان می خوام یه مودم بی سیم بگیرم واسه خونه. دوستان می تونن اطلاعات بدن از کجا تو رشت می تونم تهیه کنم و ترجیحا چه مارکی باشه ؟ اگر قیمت هم داشتید بدید ممنون میشم.
پرکاربرد ترین مودم که تو کشور استفاده میشه Tplinke مدل W8951 ND که الان تو بازار حدود 700000 هست
مودم zyxel به نظر من بهتر از بقیه مودم هاست . جدیدا ندیدم تو بازار (به خاطر تحریم کمتر وارد میشه)
سایت اندیشه رو چک کردم ساعت دانلود دوباره از 1 الی 6
ماله من ک 128 هستش بعضی وقتا به 150 هم میرسه !! حتما پیگیرش شین ماهی چه قد میدی ؟ نباید اینجوری باشه /راستی از چه طریقی فهمیدین که سرعتتون تا 130 میره بالا ؟ internet download manager ؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
با خود شرکت مطرح کردین ؟ ماله من الان که حجم دارم نوشته : نام کاربري شما مجاز به استفاده از برقراري موقت نميباشد
ولی وقتی حجمم تموم میشه میزنه : پشتیبانی محترم اقدام فرمایید یا یه هم چین چیزی
پ ن: پینگ اندیشه مدتیه بدون مشکله![]()
(اندیشه ۲۵۶ محدود ، خط ۵)
از ۴-۵ روز پیش دانلود شب 1تا 7 , مشکل پیدا کرده
قبلا ۲۰۰۰-۲۲۰۰ دانلود میکردم
ولی این ۴-۵ روز از هر سروری دانلود میکنم سرعت ضعیف هست,حد اکثر ۸۰۰-۹۰۰تا دانلود میکنم
واسه شما هم همینطوریه؟
Last edited by nois3; 23-03-2012 at 13:22.
سلام همشهری های گل عیدتون مبارک
من مشکلم اینه واردمیشم یوسر و پس و تلفن و میدم چیزی به اسم اجرا تمدید نیست فقط همینه
من دیروز شارژ کردم پولم هم رفته امروزم آخرین مهلتمه 1 مگ زدم ولی هیچی نمیبینم
مشکل واسه شما پیش نیومده؟
Last edited by kambiz_mbi; 23-03-2012 at 16:40.
ممنون که اطلاع دادین من از این قسمت سایت چک کرده بودم بی تقصیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by msi674; 23-03-2012 at 19:43.
این چه وضعیه اخه تو اندیشه یه جا زده 1تا6 رایگان یه جا زده 1تا7. خاک ....
من دیشب از 6 تا 7 هر چی دانلود کردم جز حجم حساب شد و از حجمم کم شد به جای اینکه تو عید 1 ساعت زیاد کنن به عنوان عیدی 1 ساعت کم کردن (خط 6)
تو پارس انلاین (حالا نمیگم خوبه همه isp ها یه ....) بازم یه مناسبتی یا عیدی میشه حد اقل 1 گیگ رایگان به کاربراش میده ولی این اندیشه هیچی تازه 1 ساعت رایگان هم کم کرد سرعتشم زیاد نکرد
دیگه چی میشه گفت
تا اونجایی که من میدونم بعد از پرداخت مبلغ شارژ ماهانه باید باید از قمست ورودی اول سایت اندیشه که شماره مشتری و رمز عبور میخواد وارد بشی و اجرای تمدید رو کلیک کنی،تو quick task نمیشه!
واسه من که کم نشده+شما اگه کاربر اندیشه باشی تنها جایی که کاربرای اندیشه مراجعه میکنن همین rasht.askiran .com هست و اینجا زده 1-7![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)