چه ربطی داره به این تایپیک ؟؟؟![]()
چه ربطی داره به این تایپیک ؟؟؟![]()
بله! با برنامه BOOKR MOD
اما آگاه باشید که این برنامه در نمایش دادن فایل های پی دی اف با تصاویر متوسط و بالاتر مشکل دارد. در ضمن فایل های پی دی اف استاندارد فارسی هم به راحتی در آن خوانده می شود.
تصویر زیر گویاست:
اما توصیه ای برای خرید ، صرفا جهت مطالعه فایل های پی دی اف نمی کنم!
دوست گرامی این برنامه رو تست کردی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
سلام....همون root هست! حالا root کجاست؟
همون جای که پوشه های اصلی مثل :
هست... به عبارت بهتر همون صفحه اصلی کارت حافظه هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن: تاریخ عضویت 2008 تعداد پست 1 عجیب نیست؟
بله..... در واقع شما دو باز فایل رو از حالت فشرده خارج می کنید!
این تنظیمات را در برنامه WinRAR اعمال نمایید.
![]()
Last edited by !As@d; 28-03-2010 at 19:47. دليل: اضافه شدن پاسخ به chessmathter
فعلا نه! شاید در آینده!
نظری ندارم... اینجا نقدی به آن شده :
اما اگه پی اس پی گو داری بهتره که فریمور انو به روز رسانی نکنی! خدا رو چه دیدی شاید فردا یه باگی تو فریمور های قدیمی اون پیدا شد (مثل پی اس پی 3000 که الان تو فریمور 5.3 باگ داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه پی اس پی از ارتباط بی سیم از نوع 802.11b پشتیبانی می کند قابلیت اتصال به wi-fi را دارد!
بنده خدا حواسش نبوده!
..............................
پی نوشت: Hunter lord چه امضای باحالی داری؟ شعر از خودته؟![]()
من یه دفعه یه بازی iso ( tekken ( رو با وینرار اکسترکت کردم دوباره فشرده کردم !بله..... در واقع شما دو باز فایل رو از حالت فشرده خارج می کنید!
این تنظیمات را در برنامه WinRAR اعمال نمایید.
![]()
حجمش یه 200-300 مگی از قبل کمتر شد ! ولی ریختم رو پی اس پی اجرا نشد !
ممنون از جوابتون.خوب حالا چندتا سوال ديگه!psp 3000 چي؟آيا هك شده؟ميشه باهاش راحت كار كرد؟
دوستان گرامي من كلا گيج شدم!توي اين پي اس پي سنتر يه جا گفتن فعلا 3000 جواب نميده يكم پايين تر گفتن هك شده!
پي اس پي 3000 با چهfirmware كار ميكنه و ميشه هك دائمش كرد؟
psp300 با فریمور 5.03 به پایین قابلیت کپی خور شدن دارن و ورژن های بالاتر خیر , در سایت های متعددی در باره حک ورژن 6.02 صحبت شده اما خبری از انتشار اون نیست.
من تا اون جایی که خبر دارم به صورت موقت -- شده یعنی اگر به صورت کامل psp رو خاموش کنیاز کپی خور بودن در میاد
![]()
سلام
به حک frimware 6.20 نزدیک میشویم.
شاید تو همین ماه cfw 6.20 رو ببینیم البته شاید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Psp2
کی میاد لطفا یه اطلاعات کامل بهم بدید راجب مشخصات و زمان ورودش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)