تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1230 از 3195 اولاول ... 23073011301180122012261227122812291230123112321233123412401280133017302230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,291 به 12,300 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

اخه به نظرم تو حالت افقی به ارمیچر زیاد فشار نمیاد - ولی تو حالت عمودی به ارمیچر بیشتر فشار میاد (نظریه جوزف 1)

به نظر من تو حالت عمودی کنسول بهتر خنک میشه (خنک تره) ولی احساس میشه ارمیچر فشار بیشتری رو در این حالت تحمل می کنه (نظریه جوزف 2)

راستی پایه ای هست که کنسول رو بشه عمودی روش گذاشت که یه موقع دست خورد نیوفته زمین (بچه س دیگه نمی دونه که)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تو خیلی از بازی‌ها استفاده از ناتال غیر ممکنه یا خیلی کنترل سخت میشه که اصلاً ارزش پورت کردن برای ناتال نداره کلاً تو بازی‌های FPS یا Third Person نمیشه از ناتال استفاده کرد یا اگرم بشه کلاً چیز جالبی از آب درنمیاد حداقل نه به عنوان کنترل اصلی ولی مثل Fable III میشه از ناتال هم در بعضی از جاهای بازی استفاده کرد، تو خوده دموی ناتال هم که ببنی بیشتر بازی‌هایی که نمایش میدن بازی‌های Arcade کوچیک هست.
    مثلاً شاید با کنترل آرک PS3 بشه Resident Evil 5 بازی کرد ولی با ناتال خیلی فرق میکنه و خیلی سخت‌تره چون هیچ کنترلر فیزیکی وجود نداره و خوب قائدتاً نمیشه از کلید‌های مختلف استفاده کرد یا مثل Wii یه ریموت و کنترلر متصل داشت یا مشکل دیگه اینه که بیش از حد فعالیت فیزیکی می‌خواد مگه شما چقدر به طور دائم میتونی دست و پات رو تکون بدی کمی که بگذره خسته می‌شی پس کلاً از اصلاً بدرد Hardcore Gaming نمی‌خوره. با این حال تو بعضی از بازی‌ها جواب میده.
    اینهایی که گفتید همش در مورد Eyetoy مصداق پیدا میکنه !!! ما توی ناتال یک چیز بسیار مهم داریم و اون اصل ارتباط برقرار کردن با کنسول هست ! شما میتونید خیلی جاها فرمان بدید برای مثال توی بازی اویل 5 به شوا با فرمان صوتی خودتون میگید که آیتم رو برداره یا بیاد و وای بسته و ....

قرار نیست جویستیک کلا حذف بشه ولی خیلی از کارها که جویستیک تواناییش رو نداره با ناتال به بازی اضافه میشه مثل همینی که مثال زدم .

یکی دیگه از کار هاش اینه که شما برای تایپ کردن دیگه مجبور نیستید توی منوی های سرسام آور بازی دست و پا بزنید و فقط حرف میزنید !

و خیلی از کارهای دیگه که این تکنولوژی بسترش رو آماده میکنه . تقریبا توی تمام بازی های ریسینگ از نوع اتومبیل هم قابل استفاده هستش .

3. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام اقا من پشت کنسولمو به هیچ وجه نمیتونم باز کنم دیگه اعصابمو خورد کرده چطوری پشتشو باز کنم اگه میشه راهنماییم کنید پشت ایکس باکسمو له و لورده کردم
    باید با کلید مخصوص این کار رو کنید اموزش ساخت کلید و باز کردن کنسول در سایت هست که سعید زحمتشو کشیده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سالگرد xbox خريدنمون يكي شد !

1- از كجاي جعبه ؟
    پيدا نكردم ...
    3- نميدونم كدوم . ولي يارو كه ازش خريدم گفت IC كپي خور شده ...
    اين يعني چي ؟
    يعني همون LT يا نه ؟ يه چيزه ديگست ...
    ممنون
    اولا مبارک باشه! دوما باید شیرینشو بدی اونم سریع!

1: پشت جعبه یه جایی هست بزرگ زده HDMI که سمت چپش نوشته DVD REGION 1 , 2 , 3 که اگه 2 باشه خوفه!

IC ربطی به LT نداره! احتمالا یارو میخواسته بگه روی دستگاه LT نصبه که به اشتباه گفته IC !

حالا از کی خریدی بگو تا بهت بگم برای LT مطمعن هست یا نه؟ از اصفون خریدی؟
    Last edited by shab_2008; 05-03-2010 at 21:28.

5. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

حالا قیمت ناتال چنده؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

حالا قیمت ناتال چنده؟؟؟
    هنوز که نیومده! ولی انگار MS گفته بود تقریبا 50 دلار!

8. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

هنوز که نیومده! ولی انگار MS گفته بود تقریبا 50 دلار!
    قیمت های آمریکا رو ولش کنید ! Iphone اونجا 150 دلاره اینجا 350 یورو

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینهایی که گفتید همش در مورد Eyetoy مصداق پیدا میکنه !!! ما توی ناتال یک چیز بسیار مهم داریم و اون اصل ارتباط برقرار کردن با کنسول هست ! شما میتونید خیلی جاها فرمان بدید برای مثال توی بازی اویل 5 به شوا با فرمان صوتی خودتون میگید که آیتم رو برداره یا بیاد و وای بسته و ....

قرار نیست جویستیک کلا حذف بشه ولی خیلی از کارها که جویستیک تواناییش رو نداره با ناتال به بازی اضافه میشه مثل همینی که مثال زدم .

یکی دیگه از کار هاش اینه که شما برای تایپ کردن دیگه مجبور نیستید توی منوی های سرسام آور بازی دست و پا بزنید و فقط حرف میزنید !

و خیلی از کارهای دیگه که این تکنولوژی بسترش رو آماده میکنه . تقریبا توی تمام بازی های ریسینگ از نوع اتومبیل هم قابل استفاده هستش .
    بازم Voice اصلاً برای اون کاری که گفتین مناسب نیست شما نمیتونید در تمام طول بازی همش بگین فلانی این کار رو بکن یا اینو بردار اینطوری جالب نیست اصلاً، یه بار بگی دو بار بگی 20 بار بگی ولی وقتی 100 بار بگی اونقت مطمئن باش کاملاً زده میشی از این کار تا حدودی هم اصلاً خوشیاند نیست این کار که در این وسعت بخوای تو بازی حرف بزنی، البته من اصلاً شک دارم این کار تا چه حدی عملی باشه. با تمام این وجود بازم مشکل برای بازی مثل RE5 برداشتن فلان چیز نیست خیلی مشکلات دیگه هست مثل راه رفتم دیگه نمی‌تونی بگی برو برو برو برو برو حالا بپیچ به چپ حالا برو به راست ... کلاً تشخیص صدا در حالت‌های خاصی شاید خیلی جالب باشه ولی استفادش محدوده بدون شک. اصلاً نمیشه در همچین بازی‌هایی کنترلر رو 100٪ ناتال کرد مگه در حد همون Fable 3 باشه.

نکته جالب در مورد بازی ریسینگ گفتین که برای منم اتفاقاً خیلی جالبه واقعاً شما چقدر می‌تونید دستتون رو روبروتون به حالت فرمون رو هوا نگه دارید؟!

کلاً هرچی بیشتر فکر کنین متوجه می‌شید چقدر می‌تونید استفاده ناتال محدودیت داشته باشه چون واقعاً نمیشه برای هر بازی انقدر فعالیت فیزیکی انجام داد و شلگ تخته انداخت و سریع خسته میشی و کسی هم نمی‌خواد زمان بازی کردن ورزش کرده باشه!
    Last edited by Guts; 06-03-2010 at 02:27.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بازم Voice اصلاً برای اون کاری که گفتین مناسب نیست شما نمیتونید در تمام طول بازی همش بگین فلانی این کار رو بکن یا اینو بردار اینطوری جالب نیست اصلاً، یه بار بگی دو بار بگی 20 بار بگی ولی وقتی 100 بار بگی اونقت مطمئن باش کاملاً زده میشی از این کار تا حدودی هم اصلاً خوشیاند نیست این کار که در این وسعت بخوای تو بازی حرف بزنی، البته من اصلاً شک دارم این کار تا چه حدی عملی باشه. با تمام این وجود بازم مشکل برای بازی مثل RE5 برداشتن فلان چیز نیست خیلی مشکلات دیگه هست مثل راه رفتم دیگه نمی‌تونی بگی برو برو برو برو برو حالا بپیچ به چپ حالا برو به راست ... کلاً تشخیص صدا در حالت‌های خاصی شاید خیلی جالب باشه ولی استفادش محدوده بدون شک. اصلاً نمیشه در همچین بازی‌هایی کنترلر رو 100٪ ناتال کرد مگه در حد همون Fable 3 باشه.

نکته جالب در مورد بازی ریسینگ گفتین که برای منم اتفاقاً خیلی جالبه واقعاً شما چقدر می‌تونید دستتون رو روبروتون به حالت فرمون رو هوا نگه دارید؟!

کلاً هرچی بیشتر فکر کنین متوجه می‌شید چقدر می‌تونید استفاده ناتال محدودیت داشته باشه چون واقعاً نمیشه برای هر بازی انقدر فعالیت فیزیکی انجام داد و شلگ تخته انداخت و سریع خسته میشی و کسی هم نمی‌خواد زمان بازی کردن ورزش کرده باشه!
    اگر شما پست بنده رو با دقت مطالعه میفرمودید ، نوشته بودم برای مثال ! در کنار همین جویستیکی که هست این هم هست !

و همان طور که پیشتر گفتم یکی از مزایای نتال وویس رکوگنیشن هست و نه همش .

در مورد بازی های ریسینگ درست همان قدر که کنترل وی را میتونید نگه دارید !

در باره مورد آخر هم اگر در این باره مطالعاتی داشته باشید حتما میدونید که یکی از دغدغه های اصلی دانشمندان و به خصوص تولید کنندگان سرگرمی های ویدئویی زیاد بازی کردن افراد و به خصوص کودکان و رسیدن آسیب های جبران ناپذیر به سیستم عصبی اونهاست و اگر دقت کرده باشید هر روز کنترل ها بیشتر به سمتی میروند که فعالییت بدنی رو هم بیشتر کنه !

باز همه اینهایی که نوشتم تنها بخش کوچکی از دنیای بزرگ نتال هست !

پیش از این موشن کنترلر هایی موجود بود که شما با زدن یک عینک تصویری و نصب سنسور هایی خاص بر روی بدن خود وارد محیط 3D میشدید و بیشتر برای بازی های شخص اول استفاده میشد ! نتال تجربه استفاده از اون رو هم امکان پذیر میکنه بدون نیاز به خرید تجهیزات چند صد هزار دلاری !

یکی دیگه از تکنولوژی هایی که شما به زودی شاهدش خواهید بود که از طرف کمپانی IBM عرضه میشه توانایی برقرار کردن ارتباط با کامپیوتر از طریق ذهن هستش ! یعنی شما فکر میکنید سیستم یه کاری میکنه و البته کپی برداری و کپی کردن اطلاعات از و روی مغز که جاش اینجا نیست که بیشتر توضیح بدم .

در آخر هم اگر بخواهیم یک جمع بندی بکنیم نتال یک انقلاب بزرگ هست و تمام رقبا رو میزنه کنار و اونها هیچ حرفی برای گفتن در برابرش ندارند همان طور که هیچ شرکتی در برابر آی پاد حرفی برای گفتن نداره !

این افسان هایی هم که شرکت هایی مثل سونی برای ضعیف جلوه دادن نتال شروع کرده اند جنگ تبلیغاتی هست .

و در آخر برخلاف شما من هر چه بیشتر به نتال فکر میکنم و در بارش مطالعه میکنم به قدرت بی اندازه و امکانات بسیار جالبی که به دنیای بازی ها با این جادوی قرن اضافه میشه پی میبرم و حیطه دانش خودم رو در این باره محدود به تخیلات خودم نمیکنم !

12. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من با رفیقام یک سیو بازی فیفا 10 روی دستگاه خودم انجام دادیم بعد خواستیم اون سیو رو روی دستگاه دوستم بازی کنیم ، رفتیم یک مموری کارت خریدیم و سیو هامون که روی دستگاه من بود به مموری کارت منتقل کردیم اما موقعی که مموری کارت رو به دستگاه دوستم زدم و میخواستم کپی کنمشون رو انجام نداد و به پروفایل گیر داد که از پروفایل که سیو کردی به پروفایل دیگه نمیتونی کپی کنی میخواستم ببینم آیااگر روی مموری کارت یک پروفایل ایجاد کنیم و سیو هامون رو توی انجام بدیم آیا میشه با زدن مموری کارت که هم پروفایل داره و هم سیو هامون توشه روی دو تا دستگاه بازی کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

استاد جون لینک از اینا لطف میکنی ما هم بریم ببینیم؟
    یوتیوب هم باشه مشکلی نداره.
    سلام
    چطوري ميشه از يو تيوب دانلود كرد؟(با توجه به اينكه الان ف ي ل ت ر هست!)
    من 3 تا كليپ از كپي كردن درايو لايتون هاي جديد دارم كه تو يوتيوبه. چطوري ميتونم دانلوش كنم، كسي مي تونه راهنمايي كنه؟ ممنون ميشم.

کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •