تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 435 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فقط از دوستان و يا مديران خواهش ميكنم كه اينجور Patch و يا Crack ها را و چيزهاي مهم را در امضاي خود قرار بدهند تا دسترسي راحت باشه . مرسي

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردم
    در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
    ديگه روشو نزدم.
    خواهش مي كنم.در ضمن لطفا پستهاي پشت سر هم نديد.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها می بینم که خیلی هاتون میگید کرک 7 مگابایتی کار پچ 70 مگابایتی رو میکنه ؟ اگه این طور بود مرض داشتن این همه وقت صرف ساختن این پچکنن؟؟؟؟
    در ضمن من هم اون کرک 7 مگی رو اجرا کردم هم اون پچ 70 مگابایتی و تفاوتی که دیدم اینهاست:
    1- کرک بازی فقط رنگ های زمینه و پس زمینه رو تغییر میده مثلا موی لیون بدون کرک 7 مگی تقریبا رن قهوه ای خاکی ولی با کرک رنگ بلوند ( تقریبا از لحاظ انعکاس نور ) پیدا میکنه
    2- ولی با نصب پچ 70 مگی کلا گرافیک زیرو رو میشه یعنی افکتهایی مثل مه و نور هایی که از پنجره ها وارد اتاقها میشن خیلی طبیعی و جذاب میشن تا حدی که تو جاهای تاریک وقتی شما به نور پنجره ای نگاه کنید ذرات گرد و غبار معلق تو هوا رو هم میتونید ببینید که این نهایت گرافیک بازی رو میرسونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردم
    در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
    ديگه روشو نزدم.
    نصب پچ 70 مگی قلق داره چون این پچ برای نسخه اروپایی بازی ریلیز شده و روی نسخه آسیایی همین طوری کار نمیکنه و باید یه کارایی بکنی تا اجرا بشه اگه خواستی بگو تا راهنماییت کنم.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بالاخره ورژن ubi چی شد؟
    کسی خبر نداره؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

با سلام
    پس از تموم كردن دور Special 1 كه بعد از تموم كردن دور دوم آزاد ميشه اصلحه هاي جديد زير اضافه ميشه:

1: P.R.L. 412 كه يك اصلحه ليزري هست و مجاني هم هست و قدرت خوبي دارد و حال ميده براي موجوداتي كه ويروسي هستند با يكبار شليك كردن آن افراد كور شده كه معادل همون نارنجك كور كننده هست . وقتي دكمه شليك را چند ثانيه نگه ميداريم قدرتش كاملا پر ميشود و از همه افراد پشت سر هم عبور ميكند . و اون موجوداتي را كه شبيه مگس هستند ولي بزرگ براي يكي يه شليك كافيه تا هلاك بشه ... حتي اون موجودي را كه زره پوش هست و پشت گردنش يك ويروس داره در يك ثانيه هلاك ميكنه خلاصه خيلي مقرون به صرفه و باحاله

2: Matilda كه يك اصلحه تيربار هست و از فشنگهاي كلت تغذيه ميكند و قيمت آن 70000 هست كه فكر نميكنم زياد حال بده ولي بعد از تقويت افراد معمولي را با يك و يا دو گلوله ميكشد.

3: Chicago Typewriter قيمتش 1000000 هست يك اسلحه تيربار با خشاب بينهات هست كه قدرت زيادي دارد و نيازي به تقويت و ... نداره

4: Infinite Launcher قيمتش 1000000 هست كه همون آر پي جي بينهايت هست و نيازي به توضيح نداره ...

پس از خريد يكي از اسلحه هاي يك ميليوني سيو بازي را آپلود خوام كرد
    موفق باشين.

golmohammadi جان مثل اینکه شما RPL رو آزاد کردین. درسته؟
    من پروفشنال رو به خاطر اینکه اون دموی آخر که لیون داره با اون زنه حرف می زنه نمی تونم رد کنم و بازی میاد بیرون.
    می خواستم اگه میشه سیوت (اگه RPL) رو آزاد کردی برام آپ کنی.

در عوضش نه تنها به شما بلکه به همه بچه ها قول می دم که بعد از اتمام Mercenaries با همه کاراکترها در همه نقشه ها با پنج ستاره رو که توی این هفته تمومش می کنم آپ کنم.
    فکر نمی کنم افراد زیادی این حرکت بالا رو انجام داده باشن و Secret Code رو گرفته باشن؟!!
    اگه کسی هست اعلام وجود کنه!!!

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سيستم مورد نياز:
    Supported OS: Microsoft(R)Windows(R)2000/XP *1
    Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 1.4GHz
    (Intel(R) Pentium(R) 4 Processor 2.4GHz or higher recommended)
    Memory: 256MB (512MB or more recommended)
    Video Card: 128MB VRAM card with DirectX(R) 9.0c or higher /Shader 2.0 or higher support
    (256MB VRAM or higher recommended) *2 *5
    Sound Card: DirectX(R) 9.0c or higher compatible sound card *3
    DVD Drive: 4x DVD-ROM or higher
    Monitor: 800 x 600 resolution(SVGA), High-Color (16-bit color) or better
    Supported Controllers: mouse and keyboard (required), PC compatible gamepad (4-axis dual analog sticks and 12 or more buttons required) *4
    Hard Drive Space: 7.0GB of free space required
    داستان:
    شش سال از حادثه مرگبار شيوع ويروس در راكون سيتي گذشته است . . . اكنون Leon S. Kennedy يك مامور آموزش ديده ی زبده است كه در اولين ماموريت خود بعد از گرفتن مسئوليت محافظت از خانواده رئيس جمهور جديد، بايد براي نجات اشلي، دختر ربوده شده رئيس جمهور به يكي از روستاهاي دور افتاده اروپايي سفر كند . . . روستايي دور افتاده در اسپانيا،‌ با مردمي ناشناحته و عجيب! مردم اين منطقه از فردي بنام اوسموند سدلر كه رهبر ديني آنهاست پيروي مي‌كنند. فردي كه با قدرت عجيبي قادر به كنترل كردن ذهن افراد است. در ابتداي ورود ---- به دهكده، حمله به او آغاز مي‌ شود! آيا افراد اين دهكده انسان هاي عادي هستند و يا باز هم پاي يك عامل ناشناخته در ميان است؟ اين ماموريت ---- است تا از اسرار اين مردم پرده بردارد و در اين ميان اشلي را از دست اين افراد نجات دهد.
    بابا داستانو بگو چرا سوال ميپرسي؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

بابا يكي داستانو بگو كه تا اخرش چي ميشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

بچه ها می بینم که خیلی هاتون میگید کرک 7 مگابایتی کار پچ 70 مگابایتی رو میکنه ؟ اگه این طور بود مرض داشتن این همه وقت صرف ساختن این پچکنن؟؟؟؟
    در ضمن من هم اون کرک 7 مگی رو اجرا کردم هم اون پچ 70 مگابایتی و تفاوتی که دیدم اینهاست:
    1- کرک بازی فقط رنگ های زمینه و پس زمینه رو تغییر میده مثلا موی لیون بدون کرک 7 مگی تقریبا رن قهوه ای خاکی ولی با کرک رنگ بلوند ( تقریبا از لحاظ انعکاس نور ) پیدا میکنه
    2- ولی با نصب پچ 70 مگی کلا گرافیک زیرو رو میشه یعنی افکتهایی مثل مه و نور هایی که از پنجره ها وارد اتاقها میشن خیلی طبیعی و جذاب میشن تا حدی که تو جاهای تاریک وقتی شما به نور پنجره ای نگاه کنید ذرات گرد و غبار معلق تو هوا رو هم میتونید ببینید که این نهایت گرافیک بازی رو میرسونه
    از راهنمایی که به بروبچ کردید ممنون. یه نکته اینه که شاید اکثریت گرافیکی که توان اجرای این پچ رو داشته باشه نداشته باشن ، پس جای اشتباه وجود داره!!!

فقط از دوستان و يا مديران خواهش ميكنم كه اينجور Patch و يا Crack ها را و چيزهاي مهم را در امضاي خود قرار بدهند تا دسترسي راحت باشه . مرسي
    این برای شما.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

golmohammadi جان مثل اینکه شما RPL رو آزاد کردین. درسته؟
    من پروفشنال رو به خاطر اینکه اون دموی آخر که لیون داره با اون زنه حرف می زنه نمی تونم رد کنم و بازی میاد بیرون.
    می خواستم اگه میشه سیوت (اگه RPL) رو آزاد کردی برام آپ کنی.

در عوضش نه تنها به شما بلکه به همه بچه ها قول می دم که بعد از اتمام Mercenaries با همه کاراکترها در همه نقشه ها با پنج ستاره رو که توی این هفته تمومش می کنم آپ کنم.
    فکر نمی کنم افراد زیادی این حرکت بالا رو انجام داده باشن و Secret Code رو گرفته باشن؟!!
    اگه کسی هست اعلام وجود کنه!!!
    من Save كامل رو دارم البته بدون اون Secret Code. اين كد رمزي هم چيزي نيست جز اسلحه‌ي Hand cannon كه وقتي اونو از فروشنده تقاضا مي‌كنين، ازتون ميپرسه: "اينو براي چي لازم داري؟ مي‌خواي بري شكار فيل!؟" اسلحه رايگانه اما TuneUp هاش واقعا پرخرجه، در مجموع تقريبا 700 تا 800 هزار. قدرت اول اسلحه 20 هست و ظرفيتش 2 يا 3. اما بعد از كامل كردن TuneUp ها و دريافت TuneUp ويژه يا Exclusive ظرفيتش بينهايت مي‌شه و قدرت اسلحه مي‌رسه به 99.9 (اوه!!!!!) يه جورايي ميشه RPG. اسمش هم از همين نظر گرفته شده. (معناي Hand cannon ميشه "توپ (جنگي) دستي")

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •