تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 942 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد قیمت GPRS ایرانسل؛
    دوستان بیاید قدم رو از دایره بسته محیط اطراف خودمون (و بعضاً حرفهای خاله زنکی ) کمی اون طرف تر بگذاریم و ببینیم در دنیا واقعاً داره چی می گذره.

با مراجعه به سایت Wikipedia.com که یک دایره المعارف باز اینترنتی هست، با جستجو در مورد قیمت GPRS متوجه می شیم که این سرویس در جهان با قیمتی بین 300 تا 30،000 تومان برای هر مگابایت داره عرضه می شه.

لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یک مقایسه یک ساعته در بین اپراتورهای مختلف سرتاسر دنیا کردم و دیدم قیمتی که ایرانسل برای سرویسش ارایه می کنه، قیمت بالایی نیست. شما هم می تونین یه نگاهی به این لیست بندازین. بیشتر از 400 سرویس مختلف رو می تونین در این لیست مشاهده کنین. فقط دقت کنین که قیمت سرویس ها به پول رایج هر کشور هست. مثلاً در آلمان و اتریش یورو که معادل 1230 تومان، در انگلستان پاوند معادل 1810 تومان، در سوید کرون معادل 130 تومان، در امارات درهم معادل 250 تومان.

به کمی وقت صرف کردن و یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می شیم که قیمت اعلام شده توسط ایرانسل در کجای بازار بین المللی قرار داره.

لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا منم 2 یا 3 صفحه ی قبل همین رو گفتم ولی این ملت (بلا نسبت بعضی ها) عادت به مفت خوری دارن . نزدیک 45 روزه که دارن مفت استفاده میکنن باز هم طمع دارن !!!!!! تازه 20 روز دیگه جا برای ام ام اس هست !!!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تازه بعد 15 فروردین سرعتش فوق العاده شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته اگه همون 76 تومن رو هم بذاره میشه با اون سرویس Family And Friends به قیمت قبلی حساب کرد!

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بار دیگر تنظیمات دستی برای Gprs

برای دوستانی که در مورد تنظیمات دستی می‌‍‍‍‍‍‍‍ پرسند و با عرض معذرت از دوستانی که بارها این مساله رو توضیح داده‌اند:

برای مشاهده‌ی نحوه تنظیم دستی گوشی موبایل خود به صفحه تنظیمات در سایت ایرانسل مراجعه بفرمایید.

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

7 ایرانسل دزد!!!

.ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره
    من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
    اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
    من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
    اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
    از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
    خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
    یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
    واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
    راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
    ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
    ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
    ددددددددددددددزدددددددددد دددد.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دیگه واقعا شاکی شده رفیقمون که میگه ایرانسل دزد است

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب دوست عزیز یه زحمتی به خودت بده تو این فروم 100 بار گفتن باید چی کار کرد ! یه SMS میدی به شماره 2225 با این متن :
    s nokia n70
    دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.

لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70

داره خودمونی میشه mjpt1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.

لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
    سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 رد پيشنهاد افزايش تعرفه مكالمات ايرانسل

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد افزايش 50 درصدي شركت ايرانسل را براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه رد كرد.
    محمود خسروي گفت:شركت ايرانسل در نامه اي براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه پيشنهاد كرده است قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت دائمي از 499 ريال به 760 ريال و قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت اعتباري از 620 ريال به 890 ريال افزليش يابد.
    خسروي افزود:پسشنهاد شركت ايرانسل براي نرخ گذاري مكالمات بر مبناي دقيقه فاقد وجاهت قانوني است.
    رييس سازمان مقررات و ارتباطات راديويي در تاريخ 20 /1/86 به شركت ايرانسل براي محاسبه مكالمات اين شركت از دقيقه به ثانيه 48 ساعت مهلت داد و اعلام كرد اگر اين كار اجرا نشود از توسعه شبكه اپراتور دوم در ساير شهرها جلوگيري خواهد شد.

منبع:شبكه پيام نما

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

قراره تا 8 امشب ثانيه اي بشه ولي زهي خيال باطل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •