منم اون زمان تو اين مرحله گير كرده بودم .روش diego خيلي جالبه.من نميدونستم اونجوريم ميشه.ولي ميشه به راحتي ردش كرد.فقط بايد درست موتور سواري كني.و مثلا وقتي قطار داره مياد زود جاخالي بدي.و خودتم شليك كني.نوشته شده توسط Ship Storm
منم اون زمان تو اين مرحله گير كرده بودم .روش diego خيلي جالبه.من نميدونستم اونجوريم ميشه.ولي ميشه به راحتي ردش كرد.فقط بايد درست موتور سواري كني.و مثلا وقتي قطار داره مياد زود جاخالي بدي.و خودتم شليك كني.نوشته شده توسط Ship Storm
روشش جالبه ولي وقتي داري موتور رو ميروني كه خيلي سخته بخواهي تير اندازي هم كنينوشته شده توسط peggy
ببينم اين پك ضد سانسور را كجا نصب ميكنند
همون جایی که save های بازی قرار داره..توی .my documenstنوشته شده توسط Ship Storm
1.اماری که در بازی ارایه میشه بعدا در اخر بازی تاثیر داره؟مثلا تعداد افراد عادی کشته شده ویا تعداد دفعاتی که ماموریت fail شده ....
2.لازمه که با همه دخترا دوستی تا 100% ادامه پیدا کنه؟ظاهرا امکان پذیر نیست چون هرکدوم سلیقه خاص دارن!!!
3.بعد از اتمام بازی. ماموریتهای فرعی تا اخر به همین شکل ادامه خواهند داشت؟یا عوض میشن؟یا کلا تموم
میشن؟اصلا بازی انتها داره؟
4.من فایلهایmp3 رو دقیقا همان طوریکه قبلا توضیح داده شده در قسمت مربوطه زدم و تغییرات لازم رو
هم در option انجام دادم ولی بازم نمیتونم اونا رو حین بازی اجرا کنم.حتی پیغام scan successfully همیشه نشون داده میشه.اشکال از کجاست؟من بازی رو که در 5 سی دی به صورت rar بود رو تو هارد کپی کردم و تا اینجا هم هیچ مشکللی نداشته.ایا میتونه به اون دلیل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاست؟
5.school ها بالاخره تموم میشن یا نه؟
اماری که در بازی ارایه میشه بعدا در اخر بازی تاثیر داره؟مثلا تعداد افراد عادی کشته شده ویا تعداد دفعاتی که ماموریت fail شده ....
نه تاثيري نداره
2.لازمه که با همه دخترا دوستی تا 100% ادامه پیدا کنه؟ظاهرا امکان پذیر نیست چون هرکدوم سلیقه خاص دارن!!!
لازم نيست
3.بعد از اتمام بازی. ماموریتهای فرعی تا اخر به همین شکل ادامه خواهند داشت؟یا عوض میشن؟یا کلا تموم
میشن؟اصلا بازی انتها داره؟
بازي انتها داره ولي ماموريت هاي فرعي بعد از تموم شدن بازي هم ادامه داره تا وقتي تموم بشن .
4.من فایلهایmp3 رو دقیقا همان طوریکه قبلا توضیح داده شده در قسمت مربوطه زدم و تغییرات لازم رو
هم در option انجام دادم ولی بازم نمیتونم اونا رو حین بازی اجرا کنم.حتی پیغام scan successfully همیشه نشون داده میشه.اشکال از کجاست؟من بازی رو که در 5 سی دی به صورت rar بود رو تو هارد کپی کردم و تا اینجا هم هیچ مشکللی نداشته.ایا میتونه به اون دلیل باشه؟اگه نه پس اشکال از کجاست؟
فايل ها بايد با فرمت ogg باشن تا اجرا بشن . توسط Jet Audio ميتونين موزيك هاي خودتون رو به اين فرمت تبديل كنين .
5.school ها بالاخره تموم میشن یا نه؟
بله School ها هم تموم ميشن و با تموم شدنشون مرحله جديد كه جز اصلي بازي هست باز ميشه .
نوشته شده توسط Diego
منظورم پكي هستش كه اولين صفحه اين تاپيك مطرح شده
تو مرحله اي كه ماشين رو بايدبرقصوني گير كردم شديد
آقا به خودم و همه كساني كه من را كمك كردند مرحله ماشين رو رد كنم تبريك ميگم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حلا اومد تو مرحله اي كه من با اون رفيقم( نميدونم اسمش چيه كلاه سبز داره با عينك دودي) اون سوار ماشين ميشه و من نميتونم چون درها قفله و همچنين دونفر ديگه در اطراف ماشين ايستادند كه يك فلش آبي رنگ روي سر هر كدومشونه و يك پيغام در گوشه سمت چپ بالا صفحه مينويسه كه :
Hold RMB And Target ... And Preses H or G .... To Group (منظورم از ... يك چيز هايي نوشته بود يادم نيست )
حالا بايد چه كار كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)