تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 190 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خواهش

دوستان سلام

اقا چطوری می شه با ان 70 مسیج فارسی فرستاد ؟

درصورتی که امکان فرستادن مسیج فارسی نیست چطوری می شه فینگلیشی فرستاد چون صفحه کلید در حالت انگلیسی است ولی وقتی می خوام حروف را تایپ کنم نمی شه ترتیب حروف روی صفحه کلید درست نیست مثلا وقتی یه حرف را تایپ میکنم و حرف بعدی روی همون کلید هست نمی شه تایپ کرد مشکل کجاست ؟
    باید حداقل 2 ثانیه صبر کنسن تا اون حرف سیو شه
    بعد حرف دوم رو رو همون کلید وارد کنی

این برنامه را از کجا می شه گیر اورد و ایا روی نوکیا ان 70 جواب می ده ؟
    اره جواب میده
    از قسمت دانلود برنامه تو همین فروم

دوستان سلام

چطوری می شه با ان 70 فایلهای html را بصورت افلاین دید من چندتا فایل با پسوند html را روی گوشی سیو کردم ولی نمی تونم اونارو باز کنم
    فایل های سنگین رو باز نمی کنه
    گوشی شما مشکلی نداره

ببخشيد يه سوال داشتم n72 بهتره يا n70
    ممنون
    تو پیغام خصوصی جواب دادم
    ولی به نظرم انتخاب های بهتری هم وجود دارند
    مثل 5700
    یا کا800

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض هنگ كردن گوشي n70

در يكي از سايتها مطلبي به اين صورت آمده كه مشکل فونت فارسی که برای بعضیها مربع میاد حل شد.( گوشي نوكيا سري 60 )
    اين فونت مشكل مربع نشان دادن حروف گ چ پ ي را در گوشي شما حل خواهد كرد .

به غير از اين كار فونت انگليسي گوشي شما را به شكل زيبايي تغيير خواهد داد.

اين فونت همچنين فونت فارسي را به شكل زيبايي مينويسد

اين تنها فونتي هست كه هم فونت گوشي رو عوض ميكنه هم به طور كامل از فارسي پشتيباني ميكنه.
    و اما نحوه نصب:

شما اول اين فايل .rar رو اكستراكس ميكنيد و تمام محتويات پوشه رو در مسير زير به كمك يكي از برنامه هاي

مديرت فايل مثل x-plore كپي ميكنيد.c:\system\fonts

بعد گوشي رو روشن خاموش كنيد.

بعد به طور كامل حروف فارسي رو ببينيد.

من اين فونتها را بر روي گوشي n70 ريختم . متاسفانه گوشي خراب شد .
    وقتي گوشي را خاموش كرده و دوباره روشن كردم صفحه روشن مي شود و مكررا كلمه nokia به صورت چشمك زن بر روي صفحه مي آيد و سيستم ديگر بالا نمي آيد . حدود نيم ساعت هم صبر كردم .
    حالا بايد چكار كنم .

داره خودمونی میشه almaas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تفاوت بین نوکیا و سامسونگ

سلام
    من قبلا همیشه سامسونگ خریدم اما دلم می خواد یه گوشی 270 تقریبا تو این رنج نوکیا بخرم. به نظر شما واقعا نوکیا چه مزایایی نسبت به سامسونگ داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام من به تازگی گوشی N70 ساخت آلمان گرفتم اما وقتی روی مموری آن برنامه نصب می کنم سرعت گوشی بسیار پایین می آید به طوری که چند دقیقه طول می کشد تا آن برنامه را باز کند البته این مموری یک گیگ بود و پر از عکس و فیلم بود و جنس آن نیز چینی بود . البته روی مموری 64 مگابایت آن نیز برنامه نصب کردم که باز این اتفاق افتاد من باید چکار کنم آیا گوشی برای افزایش سرعت تنظیماتی دارد یا باید آن را آپدیت کرد لطفا مشکل مرا حل کنید

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال دارم؟لطفا يكي آن لاين جواب سوال منو بده؟
    چرا توي بك گروند ان 70 عكس متحرك نمي شه گذاشت؟
    چرا وقتي گوشي روشن مي شه عكس متحرك مي زاري عكس ثابته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برنامه fscaller من كار نمي كنه؟ كسي هست برنامه شو داشته باشه و يه سري توضيحات راجع به برنامش بديد لطفا

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چطوري ميشه برنامه اي رو از توي گوشي پاك كرد؟
    با مموري كارت چه طور ميشه پاك كرد؟

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال دارم؟لطفا يكي آن لاين جواب سوال منو بده؟
    چرا توي بك گروند ان 70 عكس متحرك نمي شه گذاشت؟
    چرا وقتي گوشي روشن مي شه عكس متحرك مي زاري عكس ثابته؟
    سلام دوست عزيز ....
    جواب سوالهات .....

1) گوشي ان 70 اين قابليت رو نداره كه عكس متحرك (GIF) تو بك گروندش بذاري براي اين كار نرم افزارهاي خاصي هست كه بايد نصب كني تا بتوني عكس متحرك بذاري و اگه بدون نرم افزار مخصوص عكس متحرك رو بذاري گوشي اونو ثابت نشون ميده ( اسم نرم افزار يادم نيست خودت يه سرچ كني گير مياري منم اگه گير آوردم و يا يادم افتادم حتما بهت ميگم )

2) برنامه fscaller كارش اينه كه وقتي كسي بهت زنگ ميزنه اون عكسي واسه شماره يارو گذاشتي رو تو كل صفحه گوشيت نشون ميده ، چون ان 70 اين امكان رو نداره و گوچيك نشون ميده .... اگه كار نمي كنه پاك كن دوباره نصب كن و يا شايد هم رجيستر ميخاد نسخه كرك شدش رو نصب كن

3) براي پاك كردن يك برنامه از گوشي برو به : Menu بعد Tools بعد Manager بعد برنامه اي رو كه ميخواي پاك كني برو روش و Options رو بزن بعد Remove رو انتخاب كن ...
    منظورت رو از ( با مموري كارت چه طور ميشه پاك كرد؟ ) متوجه نشدم ..... بيشتر توضيح بده

اميدوارم كه تونسته باشم كمكي بكنم ... بازم اگه سوال داشتي در خدمتم .. موفق باشي

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز ....
    جواب سوالهات .....

1) گوشي ان 70 اين قابليت رو نداره كه عكس متحرك (GIF) تو بك گروندش بذاري براي اين كار نرم افزارهاي خاصي هست كه بايد نصب كني تا بتوني عكس متحرك بذاري و اگه بدون نرم افزار مخصوص عكس متحرك رو بذاري گوشي اونو ثابت نشون ميده ( اسم نرم افزار يادم نيست خودت يه سرچ كني گير مياري منم اگه گير آوردم و يا يادم افتادم حتما بهت ميگم )

2) برنامه fscaller كارش اينه كه وقتي كسي بهت زنگ ميزنه اون عكسي واسه شماره يارو گذاشتي رو تو كل صفحه گوشيت نشون ميده ، چون ان 70 اين امكان رو نداره و گوچيك نشون ميده .... اگه كار نمي كنه پاك كن دوباره نصب كن و يا شايد هم رجيستر ميخاد نسخه كرك شدش رو نصب كن

3) براي پاك كردن يك برنامه از گوشي برو به : Menu بعد Tools بعد Manager بعد برنامه اي رو كه ميخواي پاك كني برو روش و Options رو بزن بعد Remove رو انتخاب كن ...
    منظورت رو از ( با مموري كارت چه طور ميشه پاك كرد؟ ) متوجه نشدم ..... بيشتر توضيح بده

اميدوارم كه تونسته باشم كمكي بكنم ... بازم اگه سوال داشتي در خدمتم .. موفق باشي
    سلام
    خيلي ممنون از كمك شما
    اما توي manage application download دارم
    اگه مقدوره اف اس كالر رو هم برام بذارين.

( با مموري كارت چه طور ميشه پاك كرد؟ ) يعني وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم چه جوري پا كنم

داره خودمونی میشه jinn's king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    INFERNO

پيش فرض

سلام بچه ها ميشه يكي لطف كنه بگه چه جوري ميشه از صفحه ي اوليه ي ان هفتاد گزينه هاي موجود را حذف كرد منظورم گالري،مسيج ،تقويم و ... تا يك صفحه ي زمينه ي زيباتر داشته باشيم و عكسي رو كه بعنوان والپيپر مي زاريم به وضوح ديده بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •