ببخشيد مشکل از من بود لينک درسته
ببخشيد مشکل از من بود لينک درسته
میل کوچولو جان ممنون از توضيحاتت استفاده كرديمنوشته شده توسط میل کوچولو
![]()
به نظر من لينوكس همين جوريش هم بدون انتي ويروس قويه
باز ممنون
اقايون كسي سريال واسه نورتون انتي ويروس 2006 غير از اوني كه اقا مهدي داد نداره ؟
این ها رو امتحان بکنید البته من سریال اقا مهدی رو ندیدم ممکنه اونم بین اینها باشه:نوشته شده توسط papiyoon
B4X3P-JGFGC-C4C3P-JRQPP-QW3WG
B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
654456456546456546
1000-0000-0000-0000
kilka-isthe-best-because-has-dobro-picko-NT
BK8PDG9VBRXYR2VPYRXMH3RD3
اینا رو من از یک سایتی گرفتم شاید بعضی هاش برای شما عجیب باشه
.................................................. ..................................
BPS Spyware & Adware Remover 9.2.0.9
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by میل کوچولو; 07-10-2005 at 00:56.
بچه ها ورژن جديد انتي ويروس كاسپرسكي را آپلود نكنيد چون اگر آپلود كنيد علاوه بر كم شدن بسيار زياد اينترنت شما اگر از فرمان netstat -n استفاده كنيد متوجه مي شويد هك شده ايد.باور نمي كنيد امتحان كنيد
جان؟؟؟!!!!!!!!!!111نوشته شده توسط alaodin1
![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
از کی تا حالا با دستور فوق میشه فهمید ادم هک شده؟؟در ضمن با نصب کاسپر اتومات ادم هک میشه؟نه؟![]()
خب این هم از کاسپر اسکای .در ضمن خبر آسیب پذیریش جدیدا در سایتها ی خبری منتشر شده.
من یک هفته ای هست از بیت دفندر 9 استفاده میکنم ولی موقع استارت. سرعت خیلی پائین میآد. البته این موضوع در نسخه 8 وجود نداشت.
به نظر شما این مشکل نسخه 9(pro ) قابل حل هست؟
من با نظر شما موافقم من پس از آپلود كردن کاسپر اسکای وقتي دوباره به اينترنت متصل شدم متوجه شدم هك شده ام ان هم چه هك شدني حتي وجود فايروال هم تاثيري نداردنوشته شده توسط mobin
Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 04:40.
به نظر من فقط مكافي
براي آپلود آن هم از ------ استفاده كنيد البته قبلا بايد در سايت مكافي ثبت نام كنيد يا به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
Last edited by alaodin1; 07-10-2005 at 04:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)