تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 170 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برادر اوایل 2007 اومد
    خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود
    نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    اومد بلاخره یا نه؟؟؟(برای pc)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

در ماه فبریه

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برادر اوایل 2007 اومد
    خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود
    نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟
    تا جایی که من میدونم سال 2010 عرضه شده این بازی....

ولی گرافیکش خیلی عالیه
    نورپردازی که دیگه بهتر.

اگه الان نظرسنجی بهترین گرافیکو بزارن من به این بازی رای میدم بعدش GeOW 3 ...

5. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن
    البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
    البته آرمین اگه منظورت بافت ها هست آره بازی بافت عالی ای نداشت
    ولی چیزی که همه رو تو بازی تحت تاثیر قرار داده بود نورپردازی دینامیک بازی بود که هیچ بازی ای اینطوری ازش استفاده نکرده بود

کلا آلن ویک همش در مورد تاریکی و روشنایی بود... چه تو بازی و چه تو داستان

ولی صداگذاری و گیم پلی بازی همشون تاپ تاپ بود

البته انیمشن های صورت آلن اصلا خوب نبود

کلا اول صفحه هست چیزایی که نوشتم : دی

9. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه Alan Wake هست و نور پردازیش
    کلا گرافیکش نمیشه گفت بی نقصه ولی خیلی عالی کار شد
    استفاده از ترکیب نور وتاریکی هم عالی کار شد
    چکپوینت ها هم خیلی باحال بودن
    Last edited by CRIS Joon CR7; 23-01-2012 at 15:29.

11. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمال و البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...

13. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمال و البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...
    ========================

من پارسال گرفتم 30 دقیقه بازی کردم دیگه گذاشتمش کنار...با این تفاسیری که میگی پس باید حتما تجربش کنم...نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن
    این بازی قرار بود برای PC و XBOX باشه و همین طور سبک Sandbox داشته باشه نه فقط اختصاصی Xbox
    Last edited by vegas; 23-01-2012 at 21:42.

16. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •