برادر اوایل 2007 اومد
خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود
نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟
برادر اوایل 2007 اومد
خداییش غولی بود من هنوزم بعضی وقتا یه مرحله هاییشو میرم خیلی با حال بود
نسخه کامپیوتر ش گرافیکش هم بهتر میشه یا همونو پرت کردند؟
در ماه فبریه![]()
تا جایی که من میدونم سال 2010 عرضه شده این بازی....
ولی گرافیکش خیلی عالیه
نورپردازی که دیگه بهتر.
اگه الان نظرسنجی بهترین گرافیکو بزارن من به این بازی رای میدم بعدش GeOW 3 ...![]()
محسن جون اوایل 2007 کجا بود جیگر طلا این بازی دارهادار داشت از 2007 تاخیر می خورد قرار بود مثلا الن ویک انحصاری 2007 ایکس باکس باشه اونقدر لفتش دادن که تقریبا هیجانش از بین رفت و خیلیا شاکی بودن که بازی 2007 رو تو 2010 قالب ملت کردن! به نظر من گرلفیک بازی خیلی عالیه ولی نه در اندازه یکی دو سال اخیر ولی اگه الن ویک در سال 2007 ریلیز میشد همه اینجوری میشدن
البته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
البته آرمین اگه منظورت بافت ها هست آره بازی بافت عالی ای نداشتالبته با اینکه تاخیر خورد و 2010 عرضه شد باز هم گرافیک ستودنی داشت ولی خوب در حال حاضر نمیشه الن ویک رو شاهکار گرافیکی بدونیم چون عناوینی وجود دارن که در گرافیک خیلی سرتر از الن ویک هستند
ولی چیزی که همه رو تو بازی تحت تاثیر قرار داده بود نورپردازی دینامیک بازی بود که هیچ بازی ای اینطوری ازش استفاده نکرده بود
کلا آلن ویک همش در مورد تاریکی و روشنایی بود... چه تو بازی و چه تو داستان
ولی صداگذاری و گیم پلی بازی همشون تاپ تاپ بود
البته انیمشن های صورت آلن اصلا خوب نبود
کلا اول صفحه هست چیزایی که نوشتم : دی
یه Alan Wake هست و نور پردازیش
کلا گرافیکش نمیشه گفت بی نقصه ولی خیلی عالی کار شد
استفاده از ترکیب نور وتاریکی هم عالی کار شد
چکپوینت ها هم خیلی باحال بودن![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 23-01-2012 at 15:29.
من به هیچ وجه انتقاد نکردم از گرافیک و نورپردازی و در واقع الن ویک به قدری برام دوست داشتنی هست که 3 بار تمومش کردم بار اول روی درجه نرمال و بار دوم باز هم نرمالو البته بار سوم نایتمر فقط به خاطر پیدا کردن صفحات گمشده رمان چون توی درجه نرمال برخی صفحات پیدا شدنی نبودن ... من کل بحثم سر این بود عناوینی داریم که الان الن ویک جلوی اونها خوب کم میاره! چرا به پله سلطان فوتبال می گن؟ مگه الان مسی سرتر از پله نیست؟ 100درصد هست ولی پله اون موقع اعجوبه بود با اون امکانات کم با اون کمبود هایی که وجود داشت پله حرف نداشت اما خوب کارهایی که مسی توی زمین فوتبال می کنه پله که سهله باباشم نمی تونست تو خواب ببینه ولی این چیزیث از ارزش های پله کم نمی کنه و دقیقا به همین علت هست که به جرات می تونم الن ویک رو جزو شاهکار های انحصاری اکس باکس بدونم... جذابیت و ارتباطی که آدم با بازی برقرار می کنه توی این بازی کلا خاص هست اینکه بازی توی زمان های مختلفی از روز اتفاق می افته عجیب تاثیر گذار هست تغییر آب و هوا و زمان و ساعت بازی رو به خوبی میشه از چهره و نمای بازی حدس زد... برای همین هم به همه PC گیمر ها تبریک می گم که شانس تجربه کردن این عنوان کم نظیر رو پیدا می کنن... کاش RDR هم میومد برای PC تا دیگه سیراب بشن از لذت گیمینگ...
========================
من پارسال گرفتم 30 دقیقه بازی کردم دیگه گذاشتمش کنار...با این تفاسیری که میگی پس باید حتما تجربش کنم...نه؟
این بازی قرار بود برای PC و XBOX باشه و همین طور سبک Sandbox داشته باشه نه فقط اختصاصی Xbox
Last edited by vegas; 23-01-2012 at 21:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)