تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 376 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سایت filelist.ro هم هستش سرعتش هم خوبه 30 هزار کاربر توش عضو هستند..
    دعوتنامه می خواد هر کس خواست ایمیل شو برام بفرسته من براش می فرستم.
    مشکلی نیست....

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم من از اینترنت دی اس ال 256 و برنامه 5.utorrent 1.7 استفاده میکنم وسرعت دانلد من 15 kb نه در تورنت بلکه سایتهای دیگر است لطفا مرا راهنمایی کنیید وبگویید که دانلود و اپلود من در برنامه یوتورنت چقدر باید باشد و اینکه من یک فایل تورنتی را با خود اینترنت اکسپلور دانلود کرده و درون برنامه یوتورنت میگزارم تا دانلود کامل شروع شود ایا همین کار کافی است یا کاردیگری باید انجام دهم ویا من با این روش میتوانم ان را به فرمتهای رایج تبدیل کنم و ببینم.و من چه کار وتنظیمات دیگری برای بهتر شدن دانلد باید انجام دهم. وچطور میتوانم فایل دانلودشده را به صورت فرمتهای رایج در اورم و بر روی سی دی یا دی وی دی بریزم و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم من از اینترنت دی اس ال 256 و برنامه 5.utorrent 1.7 استفاده میکنم وسرعت دانلد من 15 kb نه در تورنت بلکه سایتهای دیگر است لطفا مرا راهنمایی کنیید وبگویید که دانلود و اپلود من در برنامه یوتورنت چقدر باید باشد و اینکه من یک فایل تورنتی را با خود اینترنت اکسپلور دانلود کرده و درون برنامه یوتورنت میگزارم تا دانلود کامل شروع شود ایا همین کار کافی است یا کاردیگری باید انجام دهم ویا من با این روش میتوانم ان را به فرمتهای رایج تبدیل کنم و ببینم.و من چه کار وتنظیمات دیگری برای بهتر شدن دانلد باید انجام دهم. وچطور میتوانم فایل دانلودشده را به صورت فرمتهای رایج در اورم و بر روی سی دی یا دی وی دی بریزم و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.
    با عرض معذرت من يه خاطره تعريف كنم بد نيست:
    سر كلاس دانشگاه واحد ريخته گري استاد در مورد ماهيچه يك جلسه كامل توضيح داد آخر كلاس پرسيد آقايون كسي سوالي نداره:
    يكي از دانشجوها از خواب پا شد گفت : استاد ميشه كمي در مورد ماهيچه توضيح بديد. !!!

حالا بگيد ببينم تايتانيك زن بود يا مرد!!
    با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.
    Last edited by senjed1349; 10-11-2007 at 10:25.

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

با عرض معذرت من يه خاطره تعريف كنم بد نيست:
    سر كلاس دانشگاه واحد ريخته گري استاد در مورد ماهيچه يك جلسه كامل توضيح داد آخر كلاس پرسيد آقايون كسي سوالي نداره:
    يكي از دانشجوها از خواب پا شد گفت : استاد ميشه كمي در مورد ماهيچه توضيح بديد. !!!

حالا بگيد ببينم تايتانيك زن بود يا مرد!!
    با تشکر از دوستای گلم دمتون گرم.
    سنجد جان از شما بعید بود!
    دوست عزیز قبل از هر چیزی عضویتتون رو بهتون تبریک میگم.برای پرسیدن یک سوال بهتره قبل از دادن پست کمی در انجمن سرچ کنید هر سوال رو یکبار بپرسید و اگر ایرادی در متن سوالتون بود با دکمه ی " ویرایش " اونو اصلاح کنید نه اینه پست جدید بدید.من جواب سوالاتون رو اینجا میدم ولی قبلا همشون بصورت مبسوط توضیح داده شده اند.
    منظورتون از adsl 256 رو کامل نگفتید سرعت دانلود فکر کنم منظورتون بود و سرعت آپلود را نگفتید با سرعت 256 حداکثر سرعت دانلودی که باید داشته باشین 32 KBps باید باشه این ربطی به تورنت و دانلود با روشهای دیگه نداره البته بنابه دلایلی که باز هم تو همین تایپیک بارها گفته شده یرعت تورنت کمتر از حداکثر سرعت تون هست رهای که برای دانلود از طریق تورنت استفاده میکنید درسته هیچ نیازی به تبدیل و یا .. نداره در واقع شما بوسیله اون فایلی که از سایت تورنت میگیرید فایل مورد نظرتون رو دانلود می کنید فایل بعد از اتمام دانلود کامل هست و نیازی به هیچ کار اضافه ای نیت مگر اینکه خودتون قصد تبدیل فرمتش رو داشته باشید(بعنوان مثال در فایلهای تصویری).
    aXXo کیفیت نیست بلکه فیلمهایی که بوسیله ی aXXo تبدیل شده اند کیفیت خوبی دارند خب مسلما باید دنبالشون بگردید تا پیداشون کنید راحت هم پیدا میشن
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز s_a_m4000 مرسی از لطف شما.

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

و چطور میتوانم و از چه سایتهای تورنتی فیلمهای با کیفیت axxo را بدست اورم

همونطور که دوستان توضیح دادند، axxo کیفیت نیست.
    من اینجا چند تا لینک براتون میگذارم که لیست تورنتهایی هست که تماما توسط axxo آپلود شده و میتونید از نظر کیفیت مطمین باشید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من بصورت معمولی ( بدون تورنت ) 15K دانلود میکنم. در تورنت به 10k تا 12k کاهش پیدا میکنه. این مسئله مهمی نیست. مشکل از اینجا آغاز میشه که با اینکه اون آیکون سبز رنگ در پایین برنامه utorrent ظاهر میشه بعد از اولین دانلود تورنت، سرعت آپلود من از 5-7 کیلو به 1k رسیده ( البته حداکثر 1k ) و به همین دلیل share ratio کاهش پیدا میکنه ( من فقط از ترکرهای عمومی دانلود میکنم. حتی اولین تورنت هم که اوضاع خوب بود، ترکر عمومی بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjed1349's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اگه كسي اينوايت thebox.bz رو داره ممنون ميشم براي من بفرسته.
    تشكر
    senjed1349&yahoo,com
    Last edited by senjed1349; 11-11-2007 at 18:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    آقا ما فیلم saw 4 رو گرفتیم که توش سه تا فایله:
    README FIRST تکست
    Saw.IV.DVDRip.Xvid ویدئو کلیپ
    Saw.IV.DVDRip.Xvid زیپ

حالا وقتی فایل ویدئویی رو میزنم فیلم رو نشون نمیده.
    توی فایل تکست هم متن اینه:

Thank you for downloading this Torrent!

In order to make use of this file you must go to the following website below and follow directions obtain an Unlock passcode.

To Obtain Passcode Please Visit:
    کد:
    Thanks for downloading this file!

کد:
    توی این سایته رفتم ولی معلوم نیست چیکار باید کرد.
    اون فایل زیپه هم پسورد میخواد تا باز بشه.
    ولی وقتی داشتم برنامه تورنتشو میگرفتم زده بود no password

حالا چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه 3dartmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من از کجا باید یه دعوتنامه ترکر خصوصی گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

اگه دارین شما برام بفرستین plz

ایمیل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •