تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 400 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بصورت تنظیم دستی هم ست شد ولی متاسفانه نشد!عین عکس ارسالی پست قبلی
    متوجه نمیشم منظور شما این بود که اشکال کلا از فایل فرمویره ؟ یعنی شما با نصب فرمویره دیگه با همین روش مشکلی نداشتی؟ بهرحال اینجا فقط من نیستم که در ضمینه اپدیت فرمویرها تخصص داره شما اگر میبینی نمیان صحبت کنن بخاطر اینکه شاید در فروم دیگری فعالیت میکنن... خودم هم فعلن نتونستم مودمو تهیه کنم وگرنه دقیقتر و بهتر راهنمایی میکردم

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

متوجه نمیشم منظور شما این بود که اشکال کلا از فایل فرمویره ؟ یعنی شما با نصب فرمویره دیگه با همین روش مشکلی نداشتی؟ بهرحال اینجا فقط من نیستم که در ضمینه اپدیت فرمویرها تخصص داره شما اگر میبینی نمیان صحبت کنن بخاطر اینکه شاید در فروم دیگری فعالیت میکنن... خودم هم فعلن نتونستم مودمو تهیه کنم وگرنه دقیقتر و بهتر راهنمایی میکردم
    داداش راهنمایی نمیکنی چطوری WebUI رو ویرایش کنم؟ تو 4pda فایلاش پاک نشده بود مزاحمت نمیشدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    کاش شما به جای اینکه ماهی رو بدی دست عزیزان بی تجربه، می اومدی ماهی گیری رو یادشون میدادی
    یا بهتره بگم ، ذکات علم به اینکه شما اموزش بدی اون علم رو ....

چند بار دوستان ازتون خواستن که نحوه ویرایش فریمورهای مودم های مختلف رو بگذارید ولی شما توجه نکردید و ترجیح دادید رام ویرایش شده خودتون رو بگذارید و منتظر باشید یک نفر بره تست کنه، که قطعا بعید میدونم کسی خواسته باشه تست کنه و یا توانسته باشه تست کته
    اگر واقعا دوست دارید کمک کنید لطفا یک تاپیک بزنید و داخل تاپیک ،نحوه ساخت و ویرایش رام های هواوی و بقیه شرکت ها رو بگید تا انگیزه پیدا بشه و هر کسی بره برای خودش یک رام اختصاصی بزنه! شما حتی برنامه ویرایش و اپدیت رام های هواوی که دوستان خواستن رو هم معرفی نکردی!

امیدوارم حالا که شما این دانش رو داری، بیایی یک اموزش کامل برای ویرایش رام ها و انلاک کردن کلیه مودم های نسل جدید هواوی یا شرکت های دیگه ای مثل زایکسل یا نتگیر رو بگذارید.
    Last edited by .::Mohammad::.; 17-05-2018 at 22:27.

4. 3 کاربر از .::Mohammad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

داداش راهنمایی نمیکنی چطوری WebUI رو ویرایش کنم؟ تو 4pda فایلاش پاک نشده بود مزاحمت نمیشدم
    اینکه سطحی و سریع راهنمایی نمیکنم بخاطر خود شماست چون بعضی از اپشنها و کدها روی هر مودمی جواب نمیده و با تغییر جزئی ممکنه مودم بعد از اپدیت بوت نشود پست قبلیتون هم دیدم منتها شما اسمی از نرافزارهایی که قصد استفاده و تست داری نگفتی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز در کدام پست عرض شد فریمور ادیت شده توسط شما ایراد داره؟!بنده دیشب تا الان با تمام تلاشی که کردم و مطابق راهنماییهای شما دقیقا پیش رفتم توسط برنامه ایی که معرفی کردن موفق نشدم فریمور رو انتقال بدم عکس از باز بودن دو پورت مودم و اجرای برنامه هم که اپلود میشود و دستور داس هم که دقیقا مطابق پست شما نوشته شد و حتی شماره پورت هم اتوماتیک و هم بصورت دستی تست شد ولی نتیجه ایی حاصل نشد اینکه مشکل از کجاست نمیدونم؟در ضمن فریمور ادیت شده توسط شما اصلا با برنامه مولتی کست زمان انتخاب فایل بین ارور invalid file میزنه!باز از شما بخاطر راهنمایی صورت گرفته سپاسگزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by juolipuoli; 18-05-2018 at 00:37.

7. این کاربر از juolipuoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    کاش شما به جای اینکه ماهی رو بدی دست عزیزان بی تجربه، می اومدی ماهی گیری رو یادشون میدادی
    یا بهتره بگم ، ذکات علم به اینکه شما اموزش بدی اون علم رو ....

چند بار دوستان ازتون خواستن که نحوه ویرایش فریمورهای مودم های مختلف رو بگذارید ولی شما توجه نکردید و ترجیح دادید رام ویرایش شده خودتون رو بگذارید و منتظر باشید یک نفر بره تست کنه، که قطعا بعید میدونم کسی خواسته باشه تست کنه و یا توانسته باشه تست کته
    اگر واقعا دوست دارید کمک کنید لطفا یک تاپیک بزنید و داخل تاپیک ،نحوه ساخت و ویرایش رام های هواوی و بقیه شرکت ها رو بگید تا انگیزه پیدا بشه و هر کسی بره برای خودش یک رام اختصاصی بزنه! شما حتی برنامه ویرایش و اپدیت رام های هواوی که دوستان خواستن رو هم معرفی نکردی!

امیدوارم حالا که شما این دانش رو داری، بیایی یک اموزش کامل برای ویرایش رام ها و انلاک کردن کلیه مودم های نسل جدید هواوی یا شرکت های دیگه ای مثل زایکسل یا نتگیر رو بگذارید.
    سلام شما گفتی عزیزان بیتجربه... خب بدون تعارف شما حاضری مسئولیت خراب شدن مودمهای همین عزیزان کمتجربه رو قبول کنید و طبیعتا بعد از اموزش و... جوابگو و پیگیر سوالهاشون هم باشید؟ واقعا تنهایی نمیشود و خب من نمیتونم...حتی تاپیک هم زدم اما بدلیل نبود وقت و کمک دیگران خب نشد
    بله حق با شماست اما بدون کمک خب شما هم نمیتونی... فرمویر مودمهای دیگر هم خب باید تست کرد روی این مدلهای خاص که نام بردین حالا اموزش بماند... نیاز به کمک بقیه و دسترسی به مودمهای دیگر شرکتها و انجام تست مهمه بعد اموزش در اختیار همه قرار بدین....
    Last edited by xshya; 18-05-2018 at 01:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام شما گفتی عزیزان بیتجربه... خب بدون تعارف شما حاضری مسئولیت خراب شدن مودمهای همین عزیزان کمتجربه رو قبول کنید و طبیعتا بعد از اموزش و... جوابگو و پیگیر سوالهاشون هم باشید؟ واقعا تنهایی نمیشود و خب من نمیتونم...حتی تاپیک هم زدم اما بدلیل نبود وقت و کمک دیگران خب نشد
    بله حق با شماست اما بدون کمک خب شما هم نمیتونی... فرمویر مودمهای دیگر هم خب باید تست کرد روی این مدلهای خاص که نام بردین حالا اموزش بماند... نیاز به کمک بقیه و دسترسی به مودمهای دیگر شرکتها و انجام تست مهمه بعد اموزش در اختیار همه قرار بدین....
    این مودم رو نمیشه آنلاک کد آنلاک کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان توی سایت easy-firmware برای آخرین ورژن فایل کم حجمی هم هست که تا حالا بهش اشاره نشده ! شاید قابلیت ها و کاستوم بیشتری توش باشه
    اسم فایل B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 Firmware_general_05015CNQ_ASC.zip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا باید بگم اکثر فرمویر های سایت easy-firmware بخاطر ماه رمضان Free شدن. دوستان حرفه ای فرصت خوبیه برای جمع آوری آرشیو فرمویر ها.
    Last edited by dashali_eastwood; 18-05-2018 at 02:12.

11. 2 کاربر از dashali_eastwood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان امروز اتفاقی یه چیز جالب از این مودم فهمیدم یه سیم کارت fdd بذارین داخلش و یه تلفن خونگی وصل کنین به مودم و با تلفن تماس بگیرین بدون هیچ تنظیمات یا چیز اظافی ای هم مودم انلاک هم لاک تست کردم میشه باهاش تماس گرفت
    بله تایید میشه. این مورد به نظرم یه قابلیت واقعا کاربردی و عالییییییه که باید از جناب H4N0 تشکر ویژه کرد.
    Last edited by dashali_eastwood; 18-05-2018 at 04:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این مودم رو نمیشه آنلاک کد آنلاک کرد؟
    تاحالا نه استفاده کردم نه یک تست کوچک روی مودم انجام دادم چون کلا مودمشو ندارم... دوستان روش انلاک و فایلهای مودمو بهمراه تست روی مودم داخل بخش یا همین تاپیک قرار دادنو از خودشون سوال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •