هر چقدر اولی (سیگنال) کمتر و دومی (کوالیتی) بالاتر باشه، بهتره
![]()
هر چقدر اولی (سیگنال) کمتر و دومی (کوالیتی) بالاتر باشه، بهتره
![]()
درخواست دادم آپگرید شد به
Software Version: V2.0.1B1037
سلام
آقا این آنتن های مبین نت چه شکلی هستن؟؟
یعنی کارشناس میفرستن برای آپگرید یا بدون اینکه متوجه بشی به مودمت دسترسی دارن و آپگرید میکنن؟؟؟
کار شاقی نیست مودم آیپی پابلیک داره و از داخل شبکه مبین نت میشه بهش وصل شد
دوست عزیز من پیگیری کردم بالاخره یکی اومد خونه چک کرد دید مشکل از سمت من نیست.
با وجودی که سیگنال و کوالیتی مناسبی داشتم ، قطعی داشتم ، اونم نه یه بار دوبار در روز !
نوشت احتمالا مودم خرابه .
فقط باید حضوری برم دفترشون تو مطهری اونجا مودم و یا 99% تعویض میکنن یا اینکه میگن دو ساعت دستمون باشه چک کنیم و ...
خلاصه راه جلو پام گذاشتن فعلا .
شما هم پیگیری کن شاید مودم خراب باشه .
سرعت دانلود شبانه ۵۰۰ کیلوبایت ؟؟؟ پس بگو با اعتماد به نفس میزنن دانلود شبانه ۱۰۰۰ گیگ. با ۵۰۰ کیلو بایت ۳۰۰ گیگ هم نمیشه زد تو یه ماه. این طرح تا پایان تابستان هم تضمینی نیست تمدید شه.
Last edited by N O V A L I S; 29-07-2017 at 09:00.
در طرح مهاجرت در نمایشگاه الکامپ شرکت کردم، با اینکه خانه ما در منطقه تحت پوشش نبود ( طبق نقشه سایت مبین نت ) ولی با اصرار گفتم یکی رو بفرست که اومد و اتفاقا انتن متوسط با سرعت خوب داشتم و مودم رو عوض کردم، وایمکس واقعا بد بود !!!
Sent from my P024 using Tapatalk
دوستان مبین نت فقط همین مدل AirMaster 3000M اتصال رو برای TD-LTE داره؟
نشست خبری شرکت ارتباطات مبین نت در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
به گزارش شمانیوز: حسین ریاضی مدیرعامل شرکت مبین نت در نشست خبری (یکشنبه) ، از سرویس اینترنت اشیا این شرکت در آینده خبر داد و گفت: « مبین نت وارد بخش حمل و نقل که سیار است، نمیشود. ما به دنبال ایجاد اینترنت اشیا در مکانهای ثابت مانند خانهها و شعب بانکها هستیم.»وی افزود: هم اکنون بیش از 500 چراغ راهنمایی توسط سرویس مبین نت هوشمندسازی شدند. ایستگاههای اتوبوس هوشمند هم روی ابر مبین نت هستند.
شایان ذکر است برای سومینبار متوالی است که شرکت ارتباطات مبیننت موفق به کسب جایزهی بهترین اپراتور ارائهدهندهی اینترنت ثابت بیسیم در ارزیابی سالانهی رگولاتوری میشود.
ارزیابی، رتبهبندی و انتخاب اپراتورهای برتر در حوزههای ثابت و سیار، هرساله توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و با مشارکت حداکثری اپراتورها انجام میشود. در این ارزیابی که سال هفتم خود را میگذراند، معیارهای افزایش رضایت مشترکان، تعامل با رگولاتوری، ایجاد فضای رقابتی سالم، قانونمداری، رعایت الزامات پروانهای و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات مورد تأکید قرار گرفته و اپراتورها براساس این معیارها و امتیازات اخذ شده در هریک از آنها رتبهبندی میشوند.
در ادامه کمیلی زاده مدیر بازاریابی و فناوری اطلاعات شرکت مبین نت درباره میزان پیشرفت سرویس TD-LTE این شرکت گفت: یکسال از ارائه این خدمت میگذرد و در این مدت 25 شهر را پوشش دادیم. این سرویس ظرفیت ارتباطی را تا 30 برابر افزایش میدهد. 33 بانک و 10 هزار شعبه از سرویس مبین نت استفاده میکنند.
به گفته کمیلی زاده مبین نت به مشترکان خود توصیه می کند مودم وایمکس خود را تحویل بدهند و با پرداخت هزینه کمی ؛ سرویس TD-LTE دریافت کنند.
مدیر بازاریابی و فناوری اطلاعات شرکت مبین نت عنوان کرد: علاوه بر 25 شهر تحت پوشش مبین نت تلاشمان بر این است که ظرفیت را افزایش داده و شهرکهای صنعتی را نیز تحت پوشش قرار دهیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار بانک و صنعت درباره بسته های ویژه پیش رو عنوان کرد: به امید خدا بعد از فصل تابستان بسته هایی با تعرفه های ویژه، برای مبین نتیها در نظر گرفته ایم.
کمیلی زاده در مورد حذف یکی از بستههای تشویقی این شرکت گفت: سازمان تنظیم مقررات برای ارائه بستههای تشویقی زمان 6 بار در سال را انتخاب کرده است و چون بسته 3 ماهه مبین نت از کف تعرفه پایینتر بود ، به همین دلیل مجوزهای لازم را دریافت نکرد لذا به غیر از این بسته ، هیچ بسته دیگری حذف نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)