ممنون حمید جان برای گوشی های دیگه سراغ داری؟نوشته شده توسط hamid110
حداقل برنامه ای هست که خروجی ota داشته باشه؟
ممنون حمید جان برای گوشی های دیگه سراغ داری؟نوشته شده توسط hamid110
حداقل برنامه ای هست که خروجی ota داشته باشه؟
سلام. من یه گوشی كا 700 گرفتم هيچي برنامه ندارم اگه كسي برنامه اي كه بشه روش نصب كرد داره برام بفرسته
چند تايي theme واسه گوشی 3250 خواستم
با سلام يه برنامه ميخوام كه sms هاي خودمونو از طريق كامپيوتر توي اين برنامه تايپ كنيم و با بلوتوث روي گوشي بفرستيم و در in box گوشي قرار بگيره ممنون از شما راهنمايي كنيد.
سلام
ايا برنامه اي براي مخفي كردن يا پسورد گذاشتن روي فولدر مثلا فولدر Image پيداميشه؟
ممنونم
سلام.
میخواستم بدونم برای پسورد گذاشتن روی کلیدهای w800 برنامه ای هست؟
سلام حميد جان. راه قشنگيه. در تكميل حرف شما(البته با اجازتون)؛ طرف(اون كه مي خواد فضولي كنه!) اگر باتري رو هم در بياره و دوباره جا بندازه باز هم lock code رو از اون فضول طلب ميكنه...نوشته شده توسط hamid110
نوشته شده توسط RONN!E
مرد مباح عزيز، زود نااميد ميشي. برنامه اي كه لينكش رو ميذارم خيلي نازه!!! دقيقا اسم برنامه اي رو كه مي خواي عمل kill application روش انجام بدي نشون ميده!نوشته شده توسط مرد مباح
اين هم Appman 1.04 براي RONN!E عزيز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز . .نوشته شده توسط alireza20
![]()
برنامه اي براي پخش فایل های Wma درموبايل
در حالت معمولی موبایل های سری ۶۰ این قابلیت رو ندارند که فایل های wma رو پخش کنند اما شما میتوانید با استفاده از نرم افزار wmaplus و نصب اون بر روی موبایل خود این مشکل رو حل کنید .
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من خودم روي گوشيم نصب كردم و هيچ مشكلي نداشت و به راحتي فايل هاي wma رو پخش ميكنه .![]()
![]()
![]()
موفق باشي![]()
![]()
سلام . .نوشته شده توسط rahyab
دوست عزيز متاسفانه گوشي كا 700 برنامه پذير نيست . .
گوشي هاي برنامه پذير برنامه سيمباين دارن كه ميشه روشون برنامه نصب كرد . . مثل گوشي هاي سري 60
6630 / 7610 / 6680 / ان70 / و خيلي گوشي هاي ديگه![]()
موفق باشي![]()
![]()
سلام . . . .نوشته شده توسط hamed_48007
دوست عزيز درخواست تم در تاپيك مربوط به خودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)