با سلام
آیا پرینترهای HP 2014 دو رو پرینت نمی گیرد ( Print On Both Sides)
با سلام
آیا پرینترهای HP 2014 دو رو پرینت نمی گیرد ( Print On Both Sides)
من امروز یه پرینتر hp 1006 خریدم به قیمت 111.000 تومان.فقط کابل usb همراش نیست.طبیعی هست؟
طبیعی که هست.چون روش نمیزارن.منم 2 تومن دادم خریدم.
ولی از این کابلای معمولیه.همه جا پیدا میشه
پس اینجوریه.
نامرد فروشنده هم چیزی نگفت.دوباره عصر باید بلند شم برم بگیرم.
ممنون از جواب.
مبارکه.
کابل usb روی هیچ پرینتری قرار نمی دن.حالا چرا نمیدونم.
واقعا آقایی.
راستی تو سایت googlevideo و البته y o u t u b e که ف ی ل ت ر هستش یه ویدئو 5 مگابایتی دیدم در مورد شارژ 1005 و 1006 . جالبه یه شرکتی خودش چیزی شبیه تفنگ درست کرده باهاش کارتریج رو سوراخ میکنن!!! پودر میریزن و سوراخ رو هم با برچسب مخصوص خودشون ( که خیلی چیز خاصی هم نیست) seal میکنن. کل کار در 60 ثانیه انجام میشه! حالا نمیشه ما خودمون کارتریج رو با درل یا... سوراخ کنیم به جای remanufacturing که شما گذاشتیش؟
ضمنا تو یه سایت دیگه هم هست اونم سولاخ میکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud.Neshat; 29-12-2008 at 16:39.
اختیار دارین وظیفه است.
تا جایی که بتونیم و معلوماتمون اجازه بده در خدمت دوستان هستیم.
کلیپ اولی سوراخ کردن توسط یک نوع مخصوص هویه مانند است که با ذوب کردن جدا می کنه.اگه قرار باشه با مته سوراخ کنیم اونوقت تیکه های ریز پلاستیک کارتریج رو خراب می کنه.
در ضمن همونطور که در راهنمایی که من گذاشتم براتون می بینین،چون به هیچ وجه نمیتوان دقیقا همان پودری که داخل کارتریج است رو پیدا کرد،در نتیجه مخلوط کردن پودر جدید با قبلی اصلا خوب نیست.حتی می بینید که کوچکترین روزنه ها رو هم تمیز می کنه.
ولی میشه یه ابتکاری انجام داد.شما یه بار کارتریج رو باز کن بعد سوراخش کن تا هم پلاستیک ریز ها در بیان هم برای دفعات بعدی شارژ کارت راحت باشه.ولی این کار هم توصیه نمیشه.اگه یه روزی بخوای پرینتر رو بفروشی ازت نمی خرن میگن دستکاری کردیش.
ممنون دوست عزیز.مبارکه.
کابل usb روی هیچ پرینتری قرار نمی دن.حالا چرا نمیدونم.
راستی امروز موقع کار 1-2 بار خود به خود خاموش شد ظاهرا.علت چی میتونه باشه؟
من خودم با پرینتر کار نمیکردم وقتی اینطوری شد.
اشکال از کابل برق میتونه باشه یا پریز.
سلام به همه
بچه ها يك پيرينتر اپسون r290 دارم ( از مدلي كه تانك جدا داره ) كه دو سه ماه ميشه خرديم
امروز داشت پيرينت ميگرفت كه يك باره ديگه پيرينت نگرفت و دوتا چراغ جوهر و كاغذ با هم روشن شد . از بچه ها ي ايرانشهر سوال كردم گفتن بايد ريست نرم افزاري بشه ميخاستم بدونم كسي ميدونه روش ريست اين دستگاه ها چيه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)