راستی الان از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر ترافیک اضافی هم بخری الباقی ترافیک به دوره بعد نمیره
یعنی چه ترافیک اضافه(مازاد)
دوستان راهنمایی کنید
راستی الان از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر ترافیک اضافی هم بخری الباقی ترافیک به دوره بعد نمیره
یعنی چه ترافیک اضافه(مازاد)
دوستان راهنمایی کنید
دوست عزیز باقی مانده ترافیک ماهیانه اصلی شما به دوره بعد منتقل نمی شود.
فقط ترافیک های خریداری شده و هدیه به دوره بعد منتقل می شود.
اکو 128 را اگر هزینه 3500 شبانه ش را بدیم شبانه کاملا رایگان میشه یا 50% ش رایگان میشه؟
لطفا دقیق پاسخ بدید فاکتور را بتونم پرداخت کنم.
کلا رایگان میشه
اینم مصرفم تا الان آرت 1
تاریخ
جزئیات ترافیک نوع ترافیک دریافت کل دریافت محاسبه شده ارسال دریافت مصرف بهمن 1393
Internet 25,903,408KB 25,903,408KB ShatelLand 1KB 1KB 1,599,327KB 25,903,409KB 27,502,736KB
از شنبه عصر نامه رانژه به مخابرات ارسال شده ولی هنوز خطمو رانژه نکرده این مخابرات!!!!!!
جدیدا خیلی دارن اذیت میکنن......همیشه 1روزه(و حتی چند ساعته) خطمو رانژه میکردن
اگه تا فردا رانژه نشه پوستشونو میکنم.![]()
سلام.
مخابرات خیلی خیلی زود رانژه میکنه. من وقتی مخابرات گرفتم ( قبل از ظهر ) طرف گفت رفتی خونه ببین خطت دیتا داره. من اینطوری بودم
در کمال نا باوری دیدم دیتا رو خط اومده بود. یعنی تا مودم رو وصل کردم و اکانت رو رو مودم تنظیم کردم دیدم اینترنتم وصله
ولی شاتل یک هفته طول میکشه انگار !
اخه چون من تقریبا isp زیاد عوض میکنم حدود 2ماه پیش از MDF مخابرات باهام تماس گرفتن و گفت چرا انقدر شرکت عوض میکنی؟!(در صورتی که بهش ربطی نداره!)
از اون موقع به بعد رانژه و جمع اوری خطم رو طولانی کردن.......
و گرنه قبلش از هر شرکتی که سرویس داشتم صبح درخواست جمع اوری میدادم تا یکی دو ساعت بعدش جمع میکردن و شرکت بعدی رو هم تا ظهر رانژه میکردن.
==============
حالا هر چی هم به شاتل زنگ میزنم میگن رانژه مخابراتی بین 5 الی 7 روز طول میکشه
اینا کار خاصی که نمیکنن. میتونن در عرض یکی دوساعت خط مشترک رو رانژه یا جمع کنن. نمیدونم برای چی انقدر طولش میدن|:
مهدی نگران نباش رانژه میشه...خود شاتل خیلی طول میده خود منم از مخابرات یا پارس انلاین گرفتم چند ساعته رتنژه شد اما این شاتل 4 روز طولش دادتازه خططم رانژه بشه مراحل راه اندازیه خود شاتل نصف روز طول میکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)