تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 138 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

این باخت هم مثل باخت 15.2 به کوبا به تاریخ میپیونده و تا سالها ازش یاد میشه.مگه میشه یه تیم 9 امتیاز یهو پشت سر هم بگیره؟

تقریبا بی سابقه هستش در جام جهانی و لیگ جهانی و المپیک والیبال.

یاد اون باخت فاجعه آمیز به آرژانیتن افتادم که 25.9 باختیم.ولی اونجا هم آرژانتینی ها 9 پوئن پشت سر هم نگرفته بودند از ما و هر 3.4 پوئن یه امتیاز ما میگرفتیم
    .
    .
    .

آلمان ها یه مثال دارند که میگند بعضی فرصت ها هر 1000 سال یه بار رخ میده.ما الان در دوران طلایی والیبالمون هستیم.اصلا اعتباری نیست 5.6 سال بعد همین قدر قوی باشیم در سطح جهانی.
    همون طور که هلند به تاریخ پیوسته و جلوی چین و کره هم میبازه.وقتی الان قوی هستیم باید از فرصت استفاده کنیم و این باخت های مفت رو ندیم.
    قدرت تیم ما خیلی بیشتر از المان بود و این اعصاب ادم رو خورد میکنه.این تیم راحت باید میرفت روی سکو و حتی میتونه جز 4 تای المپیک باشه.
    چرا نباید از این فرصت ها استفاده کرد؟ چرا باید سر بزنگاه این باخت های مفت و مضحک رو بدیم.سطح تیم ایران جز 3 تیم برتر این مسابقاته.تیم ما بعد برزیل و روسیه و فرانسه قوی ترین تیم جامه و امار هم تقریبا این رو نشون میده.بعد ها حسرت این روزها رو میخوریم همین طور که الان حسرت روزهای طلایی فوتسال و فوتبالمون رو میخوریم
    Last edited by mohammadirani; 18-09-2014 at 01:03.

2. 6 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

متاسفانه با توجه به نتایج تیم فرانسه، احتمال خیلی زیاد بعد از اتمام مسابقات و آپدیت رنکینگ، همون 11ام میمونیم
    با رتبه ششمی، یه پله صعود می کنیم، کوبا میاد زیر ما.

4. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مگه میشه یه تیم 9 امتیاز یهو پشت سر هم بگیره؟

تقریبا بی سابقه هستش در جام جهانی و لیگ جهانی و المپیک والیبال.
    همچی بی سابقه هم نیست. توی لیگ جهانی همین امسال، ایتالیا در ابتدای مسابقه، 9 پوئن متوالی از برزیل گرفت و 10-1 پیش افتاد
    Last edited by chekmate; 18-09-2014 at 01:20.

6. 5 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان این همه عصبانیت برای چیه؟؟؟
    تیم بد بازی کرد درست ولی به خاطرش این همه برد عالی رو نباید زیر سوال برد!
    کواچ تازه 4 ماهه مربی ایران شده و تو این مدت چهارمی لیگ جهانی و ششمی قهرمانی جهان(در بدترین حالت) رو کسب کرده
    با عملکرد ولاسکو مقایسه کنید
    اگه باخت تیم یک مقصر داشته باشه اون داورزنیه که به خاطر یک مسابقه بی اهمیت اسیایی تیم رو تنها میگذاره
    .
    .
    .
    در مورد رنکینگ تیم هم ممکنه ما پیشرفت زیادی نکرده باشیم ولی مسابقات جهانی اولین تورنومنت 100 امتیازیه که fivb در 2 سال نزدیک المپیک برگزار میکنه(در کنار جام جهانی 2015 والمپیک 2016)
    اگه ما همین عملکرد رو در این دو مسابقه حفظ کنیم به راحتی جزو 4تیم برتر قرار خواهیم گرفت
    Last edited by hamidreza785; 18-09-2014 at 01:23.

8. 3 کاربر از hamidreza785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گیم اول رو 25 بر 15 ببریم می شه امیدوار بود. شاید روز خوب سرویس های غفور و قائمی باشه.
    همون طور که الان خیلی ناامیدیم و واقعیتش هم بعیده صعودمون ولی شاید معجزه اتفاق بیفته و یه اختلاف 18 امتیازی!! ما رو ببره جز 4 تیم.
    ...
    چیزی که خود والیبالیستا هم بهش اذعان دارن عدم تمرکز در طول برگزاری مسابقاته که یه جا ممکنه مثل الان این جوری به تیم ضربه بزنه. وگرنه ایران جز شش تیم برتر دنیاس.

10. 5 کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اصلن گیریم دو تا بازی دیگه هم 3-0 ببازیم و ششم بشیم این خودش سیزده پله صعوده نسبت به قبل
    بعضی جاها اشتباهات و خستگی و تجربه نداشتن و زورت نرسیدن نمیذاره بری مراحل بالاتر
    ما تا حالا تجربه این مقطع جام جهانی نداشتیم
    واقعاً ظالمانس اینجوری قضاوت کردن
    خوبه مثه فوتبالمون رتبمون میشد بیستو خورده ای
    اگه حالتون بهم میخوره از تیم ملی بازیاشو نگاه نکنید
    چقدر توهین خب

12. 10 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرمربي تيم ملي واليبال آلمان:سورپرايز شدم

سرمربي تيم ملي واليبال آلمان گفت: از اينکه به عنوان مربي تيم برنده مقابل ايران صحبت مي‌کنم سورپرايز شدم.

به گزارش خبرگزاری فارس، ویتال هینن پس از پیروزی 3 بر صفر تیمش برابر ایران در نشست خبری حاضر شد و درمورد این بازی اظهار داشت: در بازی گذشته تیم ما مجموعه‌ای از اشتباهات بود. امروز شرایط دیگری داشتیم و در دفاع روی تور عالی بودیم. سخت است بگویم که چه اتفاقی افتاد، اما از اینکه به عنوان مربی تیم برنده صحبت می‌کنم سورپرایز هستم.

در ادامه این نشست شاپس، کاپیتان آلمان گفت: خیلی خوشحالم که بعد از بازی بد روز گذشته توانستیم عملکرد خیلی بهتری داشته باشیم. کسی انتظار چنین نتیجه‌ای را نداشت. من به تیم و همبازی‌هایم افتخار می‌کنم.

----
    اینا خودشون هم هنوز نفهمیدن که چی شد اصلا
    Last edited by befermatooo; 18-09-2014 at 08:03.

14. 5 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

باز هم ملت همیشه در صحنه و پر مدعا !!!!!!

والیبال ایران از چند سال پیش استارت زده شده و اولین بار که رفت لیگ جهانی نتونست بره مراحل بالاتر و سال دومش رفت نیمه نهایی و 4 ام شد و تو جام جهانی هم تو سال 2010 مقابل ایتالیا 3بر2 باخت و حذف شد ولی سال 2014 به جمع 6 تیم راه یافت.اینارو گفتم تا بدونین کار ما شانسی نبوده و نیست ولی برای رسیدن به ثبات تو سطح اول والیبال جهان باید چند سالی تو اون سطح بازی کرد و به اون مرحله رسید.پس باید منتظر سال های بعد باشیم و اون وقت باید انتظار داشته باشیم که رسیدن به جمع 6 تیم برای تیم ما عادی بشه نه این که اونو موفقیت بدونیم برای والیبال

والیبال یه ورزشیه که باید حتما حتما توش تمرکز کنی تا بتونی خوب بازی کنی.دیشب تیم ایران المان رو تو شروع بازی دست کم گرفت و به راحتی ست 1 رو به اونا واگذار کرد.تو ست دوم بازی حساب کار دستشون اومد و فهمیدن که نباید دست کم بگیرن و متاسفانه نتونستن اون ست رو بگیرن چون المان از خواب بیدار شده بود و به خودش امیدوار شده بود.تو ست سوم اومدن بچه ها خوب شروع کردن و داشتن جلو میرفتن که یک اشتباه ارمین تشکری بازیکن خوب کشورمون باعث شد اختلاف امتیاز کم بشه و سرویس به غول المانی برسه و اونم 9 امتیاز پشت سر هم بگیره و چند امتیاز عقب افتاده المان نه تنها جبران بشه بلکه المانی ها چند امتیاز هم جلو بیافتن.این بازیکن المان ها واقعا تو سرویس بهترینه حتی تو جهان ولی ضعیف بودن بیش از حد ایران تو دریافت هم عاملی شد تا این بازیکن تبدیل به اسطوره بشه تو بازی دیشب.به نظر من فارغ از بد بودن تیم تو بازی دیشب ما چوب قرعه اسون و دست کم گرفتن گروهمون رو خوردیم.کواچ هم با وقت استراحت و صحبت نتونست کاری کنه چون تیمش از هم پاشیده بود.

این باخت هم اصلا و ابدا عمدی نبود حتی برای فدا کردن نتایج این مسابقات به خاطر بازی های اسیایی.چون تاریخ بازی فینال و رده بندی با مقام 5 6 امی اونقدری تفاوت نداره که تیم بخاد استراحت کنه.

تیم ما از قدیم الایام با تیم هایی که بلند قامت تر هستن روی تور مشکل داشته و داره . سالیان دور با کوبا و روسیه و این سال هم با المان.

من به نوبه ی خودم از همه بازیکنان و کادر فنی و فدراسیون تشکر میکنم که با بازی های خوبشون لحظات خوبی برای ما رقم زدند و برد و باخت هم جزئی از ورزشه و بی انصافیه که بعضی افراد زود اظهار نظر بی ادبانه میکنن نسبت به تیم ایران.یکم یاد بگیریم که نظرات کارشناسی کم تری بدیم چون با 1 2 سال تماشا و بازی کردن اون ورزش نمیشه کارشناس شد.هر وقت نظر میدیم نقد نکنیم بلکه نظر شخصی بدیم اونم با رعایت عدالت و ادب.توهین به تیمی که الان 1 2 سال شادترین لحظات ورزشی ایرانی هارو به ارمغان اورده اصلا به جا نیس.تیمی که کل بازیکنانش اندازه یه فوتبالیست پول نگرفتن لیاقت تقدیر و تشکر دارن نه فحش و بی ادبی.

با فرانسه هم اگه 3 بر 0 ببریم با اختلاف 25 به 19 صعود میکنیم.کار خیلی خیلی سختیه ولی تو ورزش کارایی هست که میشه انجام داد مثل باخت 3بر 0 دیشب به المان.امیدوارم کار نشدنی امشب رو تیم والیبال ایران انجام بده و اگه خدای نکرده نیمه نهایی نشد بازم به خاطر صعود به 6 تیم پایانی ازشون ممنونم چون کاری رو که امریکا و ایتالیا و صربستان نتونستن بکنن ایران تونست انجام بده.اگه رفتیم به نیمه نهایی که عالی میشه اگه نشد امیدوارم تو بازی 5 6 امی به بازیکنان ذخیره میدان بده.

سپاس
    Last edited by siahkamar; 18-09-2014 at 08:12.

16. 6 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بدی بازی امشب اینه که ما حتی فرصت باختن یک ست رو هم نداریم، بعد از دوستی که تو بازی دیشب داشتیم و باختیم من فکر میکردم مثل بازی با لهستان دوباره جبران کنیم ولی انگار واقعا نمیشد جلوی سرویس های بازیکن آلمانی رو گرفت.

تو بازی امشب هم ممکنه تو نیم ساعت همه چی برا ایران تموم بشه، اگه ست اول رو به فرانسه ببازه، برد و باخت در ست های بعدی تاثیری نداره، به خاطر همینه که بازی امشب خیلی به آدم استرس وارد میکنه.

ولی چه ببازیم چه ببریم، بازم ازکل بچه ها ممنونم، اینکه بین اینهمه تیم والیبال ما جز شش تیم برتریم خودش یه افتخاره. این همه برد عالی داشتن حالا یکی دوجا هم غفلت میکنن نباید مورد سرزنش قرار بگیرن، امشب اگه با تمام توان به میدان بیان، شکست سه امتیازی فرانسه سخت هست اما غیر ممکن نیست.

18. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

2

اون شب بازی با لهستان گفتم یا نگفتم.. گفتم یا نگفتم... گفتم یا نگفتم .. . . !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلمانیا این پست هارو آنالیز کردن و با گروزر سرویس کوبیدن!! ( وقتی میگم کوبیدن یعنی کوبیدنا !!! )

یعنی با تیم محله تون با تیم ایران بازی ترتیب بدین! بعد یه غول تشن بزارین تو تیمتون و بهش بگین توپ رو به قصد کٌشت! بزن اون ور تور !!

به جانم خودم سه هیچ و با نتایج 25 بر 15 و 35 بر 10 و 45 بر 5 برنده بازی خواهید بود !!

فکر اینکه این تیم خاطره باخت های سه هیچ و درد آور جلوی چین و استرالیا و همین آلمان تو تهران و... زنده کنه رو نداشتم!

خدا شٌکرت.

حالا بازی با فرانسه صرفا برای جمع کردن آبرو امیدواریم جبران کنن/
    Last edited by New-P30world; 18-09-2014 at 09:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •