آقا راهی هست که مدافع بتونه سد راه مهاجم بشه؟اصلا مهاجم با تنه مدافع منو پرت میکنه اونور
آقا راهی هست که مدافع بتونه سد راه مهاجم بشه؟اصلا مهاجم با تنه مدافع منو پرت میکنه اونور
برای منم بطرز فجیعی تاخیر داره
شاید بخاطر سخت افزار باشه، نمیدونم!
آقا آی دی من اینه کسی هست هست بازی کنیم : shadis69
اگه آره ایدیشو بده لطفا بزنیم
واسه آنلاین بازی کردنمون باهم نمیشه یه لابی درست کنین خودمون بریم ، اینجوری نمیشه همو پیدا کرد ؟؟؟
اولا که شما گفتی توپگیری با مربع؟؟؟؟؟!!!! (و بعدش 600 تا علامت تعجب گذاشتی! که یعنی نمیشه اینکارو کرد!) منم این مورد رو گفتم وگرنه میدونم که هر گیمری الان دیگه اینو بلده !
دوما موقعی که من اینو فهمیدم سال 2000 بود ! نه الان !!! ... مسلما اون موقع خیلیا نمیدونستن (روی PS1) ... طبیعتا واژۀ کشف کردن رو به شوخی به کار بردم! چون بازی ای که یه عده قبلا ساختنش، معلومه که قبل از گیمرها خودشون ازش خبر دارن و نمیشه اسمشو کشف گذاشت! پشتش هم شکلک خنده گذاشتم و فکر کردم خیلی تابلو باشه که اون واژه رو به شوخی به کار بردم! ولی انگار رو آیکیوی شما زیادی حساب کرده بودم
دوما همون شوت R2 رو هم خودم یاد گرفتم سال 2003 و قبل از تمام کسایی که حداقل خودم میشناختم !!!
سوما بنده هم گفتم که در این نسخه فعلی مربع گرفتن زیاد تاثیر مثبت نداره، در این مورد نظرتونو قبول دارم
Last edited by اروند; 16-11-2014 at 02:22.
خب بريم نقد بازي
اول از دروازه بان ها و پرتاب توپشون شروع کنم خداييش لياقت دارن با اين پرتاب ها برن جاي احسان حدادي رو بگيرن
موقع ضربه دروازه, ايستگاهي و کرنر اون فلش مسخره تو ذوقه که از 14 وارده pes شده وادامه داره
ياده pes 12 &13 بخير که با اون تکنولوژي که pes آورده بود با شوک ميتونستي موقع ضربه دروازه, ايستگاهي و کرنر بازيکن مورد نظرتو انتخاب بکني
موقع حمله ميتونستي با همون تکنولوژي با شوک مهاجمتو از مدافع حريف جدا کني
ميتونستي تو ترکيب با استفاده از همين شوک آفسايد گيري براش تعريف بکني
ميتونسي دريبل فانتزي بزني ولي تو اين 15 سرطلانم وجود نداره چه برسه به اينا
برسيم به داور بازي
چند بازي اول تکل صحيح ميزدم که توپ رو ميگرفتم بدون خطا تو خطاهاي معموليم که خطا بودش ولي از کارت خبري نبود که بچه ها ميگفتن
آمااا تو چند بازي اين داور کچله که ديدم اي دل غافل عليرضا فغاني خودمون هست فقط موهاشو کچل کرده به خطاهاي ساده که نه تکل هستش نه چيزي به توپ گرفتن خطا وذرتي کارت زرد ميداد
آفسايد گرفتنشم مزخرف
چندتا تکل شانسي زدم که کارت زرد داشتم ولي آوانتاژ داد داور که گفتم بببينم بعده قطع شدن بازي کارت ميده يا نه که ديدم نه خير از اين خبرا نيست درحالي که يه زماني روزگاري اين حرکت تو pes 2006 وجود داشت
گرافيک بازي
نظر شخصي خودم اين هستش بازي روي موکت داره اجرا ميشه تا چمن همون مثه pes 14
قيافه بازيکنا متوسط مثلا کافي هستش بري تو مستر ليگ نسخه ارجينالشو بازي کني بعدش بياي تو ليست بازيکنا ميبيني همه باهم پسر خاله پسر عمو هستن شبيه هم هستن
گیم پلی بازی
فقط پاس تو عمق ولاغیر
بازیکن حریف از دفاع رد بشه با سرعت نور توپ رو میگره برو که رفتیم مال ما بیچاره به زور میره ولی بغل پا میده دستای گلر انگار مربی دروازه بان ها هستش
اکثر بازی هارو بردم تو 20 بازی که انجام دادم سخت نیس گل زدن با اون شوت های بیخود و بی جهت
تو این 15 به جز حالت های تایم بازی نواوری جدیدی ندیدم که به دل بشینه ای کاش کونامی این 13 رو فقط بهبود میبخشید از هر لحاظ به نظرم عالی بود
حالا میگن بهبود یافته 13 هستش همش یالانده
کجایی که pes با تو میشد شکست های عشقی رو فراموش , فکر و ذهنت مستر لیگا باشه تا 3 تا 4 صبح
بعده هشت نه سال بازی pes فک کنم باید دستمو ببوسم بذارم کنار
یکیم دوستانی که انقد دارن از 15 تعریف میکنن همون 14 بازی میکردن پارسال آنچنان فرقی نداشتن کافی بود اون حالت پاس و شوتو اشتباه نکنم باید رو بیسیک میذاشتن تا مث این بشه
چقدر تاخیر پاس مزخرفه ! اصلا نمیشه حمله کرد و لذت برد ! اصلا نمیشه تیکی تاکا بازی کرد ! چقدر تاخیر آخه!
کونامی احمق نفهمید این پاس دادن تاخیر داره؟
خیلی بازی بد شده !
من نمی دونم از چیش تعریف میکردین !![]()
دیروز من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش آنلاین گذاشتم
اومدم دیدم تاپیک شده 123 صفحه تشتکم پرید
تکل کردن شاید یک مقدار خیلی کم تاخیر داشته باشه اما پاس دادن نه
انگار شما عادت کردید به فوتبال 99 دستگاه PS1
به همین خاطر pes13 هم براتون خدا بوده
دارید شبیه ساز فوتبال بازی میکنید ، فانتزی به فوتبال کاپتان سوباسا میگن نه به این یا حتی نسخه 13
توی بازی فوتبال واقعی ( لیگ دسته یک جوانان تهران ) به ما میگفتن قبل از اینکه کسی بهت پاس بده ، باید اون کسی رو که میخوایی بهش پاس بدی بشناسی و بدونی میخوایی چیکار کنی
چون موقعی که توپ اومد دستت دیگه وقت برای تصمیم گیری در مورد اینکه (خوب حالا توپ دست منه ، به کی پاس بدم ؟ ) رو نداری
با این فکر بازی کنی ، وقت برای پاس دادن اضافه هم میاری
کلا موقعی که با کامپیوتر بازی میکنی باید یکی دوتا از هافبک هاش رو ببندی مخصوصا وسطی ها
اونوقت میبینی چطوری جون میکنه و یا میزنه زیرش ، اونم با استفاده از مربع ( شوت ) موقع دفاع انجام میشه
در ضمن برای توپ گیری هرچی بیشتر شبیه آموزش هایی که توی قسمت آموزش میده عمل کنی بیشتر توپ لو میده
در مورد اون فلش هم اگر لفت سرعت رو موقع کرنل یا خطا بزنید اون فلش مسخره میره اما باز هم باید با شوک اینور اونور کنید
به نظر خودتون مسخره نیست آدم بتونه یک بازیکن رو بکشه اینور اونور ؟ اونم موقع کرنل؟
اما منم دوست داشتم اون فرار مهاجم با شوک باشه
گرافیک بازی کاملا در حد 5 سال پیشه اما گفتم یک سری پچ میاد همه رو درست میکنه ، حالا عرق بازکنا رو دیدید؟
چرا نمیشه همدیگه رو پیدا کنی؟ میری توی هر کشوری که خواستی لابی درست میکنی و آدرسش رو از طریق shift + tab توی استیم به دوستت میدی میاد باهات بازی میکنه
دیروز داشتم با یکی از بچه ها به نام شاهین بازی میکردم
فقط حیف نمیشد موقعی که گل میزنم دادو بیداد کنماونطوری خیلی دهاتی بازیش
بیشتر میبود و اعصاب طرف به هم میریخت
![]()
Last edited by Meysam Raz; 16-11-2014 at 09:27.
کونامی در آغاز یک راه...
Pes که زمانی پادشاه نامیده میشد وتا Pes6 هم به حکومت خود ادامه میداد، وقتی رقیب ضعیفش فیفا به یکباره متحول شد واز یک فوتبال فانتزی،تخیلی به یک فوتبال واقع گرایانه تبدیل شد، این تحول مانند یک هوک چپ سنگین به صورت کونامی وارد شد و این شرکت تعادلش را از دست داد، Pes08 و بعد از آن 09 و ... نشان میداد کونامی راه خود را گم کرده است.
کونامی که قافیه را بدجور به رقیب ثروتمند و متمول خود باخته بود سعی می کرد از روش های میانبر برای رقابت با فیفا استفاده کند، که نه تنها نمی توانست عقب ماندگی را جبران کند بلکه هرروز به افرادی که از Pes دل می کندن و به فیفا دل میدادن بیشتر و بیشتر می شد.
کونامی که درک کرده بود که دیگر فقط با نامش نمی تواند هوادارانش را راضی کند، برای رضایت آنها باید دست به کار میشد، کونامی این را می دانست چیزی که سالها هوادارانش را وفادار نگه داشته بود گیم پلی عالی آن بود.
pes15 پروژه ای بود که دوسال به طول انجامید، تغییر موتور این بازی و نزدیک به دو سال کار کردن روی این نسخه(چون Pes14 رو اساسا" نمی توان یک نسخه نهایی دانست) نشان داد که غول خفته در حال بیدار شدن است.
pes15 را نمی توان یک شاهکار مثل Pes06 در زمان خودش دانست.
pes15 را نمی توان یک گیم پلی عمیق و بی نقص دانست.
pes15 از لحاظ گرافیکی هم فوق العاده نیست.
اما
pes15 نشان داد کونامی راهش را یافته و اگر در سال های بعد به بی راهه نرود، بازگشت شکوهمندی به تخت پادشاهی دارد.
Last edited by nasrGod; 16-11-2014 at 09:34.
دوستان من وقتی از بازی خارج میشم یک صفحه سفید میاد، برای کسی هم اینجوری میشه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)