تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 143 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا این دیگه معلومه، با قاطعیت تمام سی 200

بنز کجا جنیسیس کره ای کجا

جنسیس ماشین خوبیه در مقابل ماشین های هم رده خودش، خز هم هست پولشم داشتم نمیخریدم

موتور که خب جنسیس بهتره ولی چی؟ گیربکس جنسیس از هیوندای بهتره؟ !!

سواری بنز آپشن ها ش رخش کلاس ش آخه با جنسیس یکیه؟

ماشين کم آپشنتر سوار شي و هيچي اش گيرت نياد زياد جالب نيست.

كره ‌اي ها ماشين ساز شدن حسابي. تو شاخ و شونه كشيدن با آلماني ها و آمريكايي ها حرفايي براي گفتن دارن. درسته كه اسم كره‌ روشونه و در برابر توليد كننده‌هاي بزرگ دنيا كم سابقه ترن اما ماشيناي توپ همون توليدكننده هاي بزرگ قيمتشون تو ايران فضايي شده.

به هر صورت خريدار خودش صاحب عقله وقتي ميخواد بالاي 200 ميليون پول خرج كنه ميدونه داره چيكار ميكنه.

يه مورد ديگه هم بازار دست دوم هستش. انواع و اقسام هيوندا رو تو هر شهر كوچيك و بزرگي ميشه فروخت اما در مقابل توليدات بسيار نام آشنا ولي كم تعداد خودروسازای بزرگ واسه عامه مردم حكم سرطان رو داره و براي دلال‌ها خوراك تو سر مال زدن
    Last edited by a_rudi; 28-02-2014 at 07:14.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نظرتون در مورد ماشین آلفا رومئو چیه به نظر من از نظر مصرف سوخت و ... نسبت به قیمتش ماشین خوبیه ؟تو اون رنج قیمت (150 میلیون )چه ماشینی از نظر مصرف سوخت هم خوب باشه دست دوم هم بود اشکالی نداره پیشنهاد میکنید
    ماشيني كه ميخريد اگر تو فكر بازار بعدي اش هستيد بايد بريد سراغ انواع هيوندا و كيا و ژاپني جات

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من 206 تیپ 2 دارم و قصد دارم i30 بخرم مدل 2010 و 2011 این ماشین تفاوتی داره؟ فضای داخلیش نسبت به 206 فرقی میکنه ؟ کلا ماشین خوبی هست ؟ رانندگی تو شهر اتومات بودن و امکانات جانبی و کیفیت ماشین واسم مهمه . میتونم سراتو 2010 با همین قیمت بخرم ؟ این درسته میگن شتاب و رانندگی جاده سراتو 2010 اخوب نیست ؟ لطفا راهنمایی کنید و

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من 206 تیپ 2 دارم و قصد دارم i30 بخرم مدل 2010 و 2011 این ماشین تفاوتی داره؟ فضای داخلیش نسبت به 206 فرقی میکنه ؟ کلا ماشین خوبی هست ؟ رانندگی تو شهر اتومات بودن و امکانات جانبی و کیفیت ماشین واسم مهمه . میتونم سراتو 2010 با همین قیمت بخرم ؟ این درسته میگن شتاب و رانندگی جاده سراتو 2010 اخوب نیست ؟ لطفا راهنمایی کنید و

i30 ماشین عالی هست و اصلا ربطی به 206 نداره ، فضای داخلش خیلی زیبا و جادارتر از 206 است ، موتورش برای اتاقش بسیار پرقدرته و شتاب قابل توجهی داره ، هندلینگ مناسب و مصرف خوب هم مزایای دیگش هست . سراتو هم میتوانید انتخاب کنید .

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون که جواب دادین ....درباره تفاوت مدلهاش اطلاعاتی دارین ؟
    مشکلی که درباره سراتو گفتم صحت دارد . ماشین خوبی برای جاده هست؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون که جواب دادین ....درباره تفاوت مدلهاش اطلاعاتی دارین ؟
    مشکلی که درباره سراتو گفتم صحت دارد . ماشین خوبی برای جاده هست؟
    سراتو دو مدل سدان و کوپه داره ، کوپه سیستم تعلیق خشکی داره و عقبش کوچیک هست ، همینطور ارتفاعش به علت اسپرت بودن خیلی پایینه .
    اما سدان این عیوب رو نداره ، خیلی نرم هست و پارکاب خیلی عالی برای رانندگی داره .
    موتور 2000 و 1600 هست که 1600 حدودا یکسال هست توی بازار اومده و قدرت موتور پایین تری داره ، اگر 2011 موتور 2000 بخرید ماشین بسیار عالی هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پوریای عزیز خیلی دقیق و زیبا پاسخ رو فرمودن.
    اضافه کنم که هماهنگی گیرباکس آی30 خوب نیست، سیستم تعویض تیپ ترونیک رو نداره و موتور نسبتا کم جونی هم داره. اما موتور و گیرباکس سراتو 2000 خیلی دقیق‌تر و بهتر عمل میکنه.
    سواری سراتو هم خیلی بهتر از آی30 هست و همچنین بازار خرید و فروش خیلی بهتری داره. هر دو خودرو رو تجربه کردم.

اگر بودجه رو افزایش بدید و الانترا بخرید ماشینی خریدید با موتور فوق‌العاده و گیرباکس 7 دنده که در نوع خودش واقعا شاهکاره
    .

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

به نظرم زیادی از Hyundai Elantra تعریف میکنید.

review ـها و نظرات خریداران آمریکایی رو بخونید، اکثراً شکایت دارن.

شاید در ابتدا که نو هست، خودروی قشنگ و خیلی خوش ساختی از همه نظر به نظر بیاد، ولی نظرات رو بخونید، علاوه بر اینکه اغلب از مصرف سوختش شکایت دارن که هیوندای واقعیت رو نگفته، میگن بعد از چند ماه، مشکلاتش آغاز شده و ماشین سر و صداهاش شروع میشه. سیستم هاش هم کم کم نرمی و خوبی اولیه رو از دست میدن. سیستم صوتیش هم میگن مفت نمی ارزه و اصلاً در حد تبلیغاتی که براش شده نیست...

بعضاً میگن ارزش این خودرو در حد یه ماشین 20 هزار دلاری نیست و حتی Mazda 3 که 16 هزار دلار امریکا هست رو بسیار بهتر از این خودرو، هم در کیفیت، هم در دوام، و هم در سیستم ها دونستن!

میگن که Hyundai، این خودرو رو در تبلیغات، رقیب و برتر از Honda Civic معرفی میکنه؛ در حالی که در عمل، به هیچ وجه در کیفیت و دوام به پای اون نرسیده و مشتری ها راضی نیستن. در حالی که Hyundai، حتی خودروی Elantra رو داره گرون تر از Civic میفروشه به خاطر همین تبلیغاتش! البته در لیست قیمت خودرو داخل ایران که میبینم، مثل اینکه برعکسه و Honda Civic کمی از Hyundai Elantra گرونتره...!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصولاً به نظر من، هنوز هم شرکت های خودروسازی کره ای، کیفیت کافی رو بدست نیاوردن و خودروهاشون فقط وقتی نو هستن، تا چند ماه لذت بخشن؛ بعدش عیوب شروع میشن و توی ایرانم تا جایی که میدونم ارزون در نمیاد تعمیرات خودروهای وارداتی و حتی کوچکترین چیزها، ده ها برابر خودروهای داخلی/مونتاژی قیمتشونه برای جایگزینی و تعمیر...
    Last edited by Zeitgeist; 01-03-2014 at 19:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    آقا بین سراتو 2014 و النترا کدومو پیشنهاد میکنید؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

به نظرم زیادی از Hyundai Elantra تعریف میکنید.

review ـها و نظرات خریداران آمریکایی رو بخونید، اکثراً شکایت دارن.

شاید در ابتدا که نو هست، خودروی قشنگ و خیلی خوش ساختی از همه نظر به نظر بیاد، ولی نظرات رو بخونید، علاوه بر اینکه اغلب از مصرف سوختش شکایت دارن که هیوندای واقعیت رو نگفته، میگن بعد از چند ماه، مشکلاتش آغاز شده و ماشین سر و صداهاش شروع میشه. سیستم هاش هم کم کم نرمی و خوبی اولیه رو از دست میدن. سیستم صوتیش هم میگن مفت نمی ارزه و اصلاً در حد تبلیغاتی که براش شده نیست...

بعضاً میگن ارزش این خودرو در حد یه ماشین 20 هزار دلاری نیست و حتی Mazda 3 که 16 هزار دلار امریکا هست رو بسیار بهتر از این خودرو، هم در کیفیت، هم در دوام، و هم در سیستم ها دونستن!

میگن که Hyundai، این خودرو رو در تبلیغات، رقیب و برتر از Honda Civic معرفی میکنه؛ در حالی که در عمل، به هیچ وجه در کیفیت و دوام به پای اون نرسیده و مشتری ها راضی نیستن. در حالی که Hyundai، حتی خودروی Elantra رو داره گرون تر از Civic میفروشه به خاطر همین تبلیغاتش! البته در لیست قیمت خودرو داخل ایران که میبینم، مثل اینکه برعکسه و Honda Civic کمی از Hyundai Elantra گرونتره...!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصولاً به نظر من، هنوز هم شرکت های خودروسازی کره ای، کیفیت کافی رو بدست نیاوردن و خودروهاشون فقط وقتی نو هستن، تا چند ماه لذت بخشن؛ بعدش عیوب شروع میشن و توی ایرانم تا جایی که میدونم ارزون در نمیاد تعمیرات خودروهای وارداتی و حتی کوچکترین چیزها، ده ها برابر خودروهای داخلی/مونتاژی قیمتشونه برای جایگزینی و تعمیر...
    دوست عزیزم
    من تولید کننده یا وارد کننده این آهن قراضه نیستم پس چه تعریفی دارم بکنم. آمریکا هم که دشمن بزرگ ماست.
    در بازه قیمت اگر نیم نگاهی به لیست خودروهای بازار و آپشنهاش داشته باشیم کاملا مشخصه یه سر و گردن از موجودی مثل مگان سرتره حتی اکسنت هم از مگان بهتره.
    مزدا3 تو ایران چون مدل 2 ایربگ نداره که ارزونتر در بیاد نمیشه با مدل فول2ایربگ وارداتی الانترا مقایسه کرد.
    در مورد تعمیرات و قیمت قطعات هم قطعات ماشینای ایرانی گیر نمیاد اینا که دیگه کلهم اجمعین هیچی

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •