آره آندروید
والا رفتیم سایتش یه برنامه معرفی کرده بود برای روت کردن گوشی از اون استفاده کردم ظاهرا خوب روت نکرده بود برا همین xmode ارور می داد
برنامه توپیه، امیدوارم بن نشم![]()
آره آندروید
والا رفتیم سایتش یه برنامه معرفی کرده بود برای روت کردن گوشی از اون استفاده کردم ظاهرا خوب روت نکرده بود برا همین xmode ارور می داد
برنامه توپیه، امیدوارم بن نشم![]()
یه سوال دارم البته یکم بی ربطه با تاپیک
کسی برنامه اندی رو روی ایکس پی نصب کرده ببینه کار می کنه یا نه؟
سلام.
ر
دنبال یه کلن خوب...فعال...با اعضای با معرفت و باحال...(لول زیادی مهم نیس) و کلن باصفا هستم.
لطفا کلن تگ و مشخصات رو بدین.:-D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
داداش یه کلن من کولیدم بچه ها ی خوبی داره
پاتوق جهنمی
پرچم قرمز نارنجی
تا الان همه وار هارو بردیم باخت نداشتیم لول دو هست کلنمون
خوشحال میشم شما هم بیای
یوزر من ArashMiniStar ه تو کلش
سلام.
این داستان ایکس مد چیه؟ چطوری میشه ازش استفاده کرد؟؟
منم دلم خواست... لطفا یکی بیاد ی توضیح مختصری واسه این ایکس مد بده بعلاوه اینکه چون باید دستگاه روت باشه اگه ی روش راحت واسه روت کردن گوشی هم معرفی کنه ممنون میشم.
پ.ن: گوشیم htc desire 500 ــه اگه روتش کنم مشکلی پیدا نمیکنه؟
گارانتیش تموم شده فقط میترسم یوقت خراب بشه
سلام
واسه روت کردن از نرم افزار kingo root میتونین استفاده کنین
من خودم روت کردم و از ایکس مود استفاده میکنم ...هم میشه گفت ارزش داره هم میشه گفت نداره
اگه برای سرچ میخواین که باید بگم یه مقدار برای اکسیر و گلد و دارک اکسیر میدی ،بعد میری اتک و رو اتوماتیک میذاری و برنامه خودش نکس رو میزنه،هر وقت لوتی که زدی پیدا بشه استپ میشه و شما اگه خواستین میتونین اتک بزنین یا اینکه نکس بزنین ...در واقع معجزه نمیکنه..فقط جای شما نکس میزنه ،همین
بنظرم بهترین قسمتش اتک تستیش هست که تو وار خیلی کمک میکنه ...ولی ادمو تنبل میکنه ...اگه براتون وار مهمه این قسمتش خیلی باحاله ..
ولی من از زمانی که گوشیمو روت کردم بعضی وقتا خودبخود خاموش میشه ...خیلی پشیمونم ...با اینکه ایکس مود خوبه اما ارزش نداشت که گوشیم به این حالو روز بندازم
سلام بچه ها
یه اکانت لول 65 هست که میخام بفروشمش ،پنج تا کارگره هم هست
بنظرتون کجا میتونم بفروشمش؟ فقط میخام زودتر بفروشمش
کسی هست که بخره؟ یا سایتی رو میشناسین؟ ممنون میشم
سلام دوستان
من قبل از اینکه روی گوشی بازی کنم روی کامپیوتر با geny motion بازی میکردم. الان توی genymotion مشکلی نیست ولی وقتی میخوام با گوشی ساین این کنم، بعد از اینکه اکانتم رو انتخاب میکنم بالای صفحه مینویسه که وارد شدم ولی علامت google+ sign in قرمز میمونه.روی گوشی یه جیمیل جدید ساختم ولی هنوم مشکل داره. باید چه کار کنم؟
در ضمن Google play services, gmail, google+, google play رو هم آپدیت کردم و زبان گوشی و گوگل رو هم انگلیسی کردم. مدل گوشی galaxy s 3 mini هستش
منم خیلی وقتا این مشکل برام پیش میاد ولی با فیل شکن درست میشه!
یه بار که با فیل شکن کانکت شد دیگه تا زمانی دیسکانکت نشدم مشکلی پیش نمیاد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستام لطفا یه نگاهی به مپ و وضعیت آپ سربازا و مپ بندازین ببینین برای رفتن به تاون 9 مناسبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)