تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 266 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک بار دیگر اسکن کردم و به این گزینه رسیدم که این چیزی که نشناخته PCI simple communications controller است. کسی درایورش را داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

یادتون نره تنظیمات Energy Manager رو روی high performance mode بذارید وگرنه از حداکثر قدرت لپ تاپ استفاده نمیکنه
    روی اون گزینه هستش ، راستی وقتی کانورستیشن مد رو فعال میکنم و اگه مثلا شارژ لپ تاپم 56 % باشه بالا تر نمیره و همینجا میمونه، مشکلی نیست ؟ نباید 60 % بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

روی اون گزینه هستش ، راستی وقتی کانورستیشن مد رو فعال میکنم و اگه مثلا شارژ لپ تاپم 56 % باشه بالا تر نمیره و همینجا میمونه، مشکلی نیست ؟ نباید 60 % بشه؟
    انتظار زیاد از گرافیک 64 بیتی این دستگاه نداشته باش .این بازی watch dogs گرافیکی ترین بازی فعلی بازاره.

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چجوری بزارم تو اینترنت بگرده؟؟
    وقتی آپدیت درایور و میزنی 2 تا گزینه میاد که بالایی تو اینترنت سرچ میکنه
    یک بار دیگر اسکن کردم و به این گزینه رسیدم که این چیزی که نشناخته PCI simple communications controller است. کسی درایورش را داره؟
    برو همه درایورارو پس دونه دونه تست کن مخصوصا اونی که نوشته chipset از این آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه مشکلی نداره

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من در چند روز اینده میخوام این مدل رو بخرم و فقطز میخوام اگه امکانش باشه از صفحه نمایش یه کلیپی چیزی ببینم که این صفحه مات دلم رو نزنه یوقت... یا عکس که بتونم تصمیمو بگیرم... قبلا صفحه نمایش براق داشتم بخاطر همین هیچ ایده ای از کار کردن با صفحه نمایش مات ندارم ... ممنون میشم کمک کنید

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من در چند روز اینده میخوام این مدل رو بخرم و فقطز میخوام اگه امکانش باشه از صفحه نمایش یه کلیپی چیزی ببینم که این صفحه مات دلم رو نزنه یوقت... یا عکس که بتونم تصمیمو بگیرم... قبلا صفحه نمایش براق داشتم بخاطر همین هیچ ایده ای از کار کردن با صفحه نمایش مات ندارم ... ممنون میشم کمک کنید
    صفحه ماتش شاید کیفیت پایینتری نسبت به صفحه های شفاف داشته باشه اما از مزایاش اینه که دیگه شما مشکل رفلکس نور به هیچ وجه نداری و عملا لذت بیشتری از کار کردن با این لپ تاپ می بری، از طرفی کیفیتش اونقدر پایینتر نیست که بخواد آدمو از خریدش منصرف کنه
    این یه کلیپ در یوتیوب (از فیل-تر شک-ن استفاده کنید)

Last edited by sheytoon001; 03-06-2014 at 09:10.

7. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فروشنده ها میدونن که چه هاردی رو لپتاپ بسته شده؟ منظورم اینه که روی کارتن دستگاه نوشته وسترن یا سیگیت؟!

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دوستان فروشنده ها میدونن که چه هاردی رو لپتاپ بسته شده؟ منظورم اینه که روی کارتن دستگاه نوشته وسترن یا سیگیت؟!
    تا روشن نشه معلوم نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام من i7 با رم 8gig این سری رو دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم اما یه دو روزه اسپیکر سمت راستش موقعی که صدا بالای 70 -80 درصد میره چر چر میکنه حدود 4 ماه یا بیشتره که خریدمش نمیدونم بدم گارانتی یا نه ؟گارانتیش یکساله سریر هست از طرفی میترسم اگه هم قبول کنن واسه تعویض از نوعی بدن که هاردش وسترن نیست پیشنهاد شما چیه؟ تازه چون آذربایجان شرقی هستم باید بفرستم تهران که یکم سخت تر میشه اگه قبول نکنن.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام من i7 با رم 8gig این سری رو دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم اما یه دو روزه اسپیکر سمت راستش موقعی که صدا بالای 70 -80 درصد میره چر چر میکنه حدود 4 ماه یا بیشتره که خریدمش نمیدونم بدم گارانتی یا نه ؟گارانتیش یکساله سریر هست از طرفی میترسم اگه هم قبول کنن واسه تعویض از نوعی بدن که هاردش وسترن نیست پیشنهاد شما چیه؟ تازه چون آذربایجان شرقی هستم باید بفرستم تهران که یکم سخت تر میشه اگه قبول نکنن.
    با گارانتی تماس بگیرین بنظرم بهتره. ببینین نظر اونا چیه

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •