بچه ها من شاید این هفته یا هفته ی بعد بخرم این لپ تاپو... فکر نکنم از این پایین تر بیاد قیمتش !!!!
ویندوز8 یا 8.1 بریزیم واسه این لپ تاپ ؟.. 8.1 مشکل بلوتوث نداره؟...
بعد واسه 8 یا 8.1 باید درایور هاشو از سایت دانلود کنیم یا خود DVD داره؟!!!
بچه ها من شاید این هفته یا هفته ی بعد بخرم این لپ تاپو... فکر نکنم از این پایین تر بیاد قیمتش !!!!
ویندوز8 یا 8.1 بریزیم واسه این لپ تاپ ؟.. 8.1 مشکل بلوتوث نداره؟...
بعد واسه 8 یا 8.1 باید درایور هاشو از سایت دانلود کنیم یا خود DVD داره؟!!!
دوستان گفته شد که اگر اداپتور به لپ تاپ وصل باشه مشکلی پیش نمیاد ، ایا وقتی خاموشه هم همینطوره ؟ یعنی شب تا صبح اداپتور وصل باشه بهش مشکلی نداره ؟ من شبا درش میاوردم اما الان دیدم wear level ام که 3 درصد بود و همون 3 درصد رو هم نمیدونم چرا شده بود ، شده 4 درصد
جریان چیه ؟
بعد اون دوستمون که گفتن باطری رو کالیبره کنید ، چطور باید انجام داد ؟
Last edited by Acceleration; 02-02-2014 at 23:01.
عزیز من قبل از خرید دنبال ماتش بودم و فکر میکردم براق غیر قابل استفاده باشه برام ، ولی نهایتا بخاطر اینکه فقط براق با گارانتی هماهنگ بود ، براق خریدم و اصلا بازتابش دیده نمیشه وقتی لپ تاپ روشنه و توی خونه هست و تاج هم اونطوری که من فکر میکردم بی استفاده نبود برام و الان بیشتر اوقات استفاده میکنم
البته کاربرد من فقط توی خونه هست و در مورد اینکه اگر نور خورشید بهش بخوره چی میشه اطلاعی ندارم
دوستان، صفحه نمایش با پنل ips این لپ تاپ چقدر با صفحه نمایش معمولی full HD فرق داره؟! البته اینو میدونم که در زاویه دید و همینطور در میزان رنگ تفاوت دارن. اما ایا این تفاوت ها، بویژه در مورد شدت رنگ یا نور صفحه، در مقایسه با یک fullHD معمولی، قابل توجه هست؟
من تو انتخاب بین دو لپ تاپ موندم، یکی همین لپ تاپ محبوب شما asus 550 jv هست و دیگری SVF15A18CX ، با بدنه کربنی و صفحه کلید عالی(هرچند که من طرفدار رنگ نقره ای و آلومینیوم جلا داده شده هستم تا کربن سیاه و شاید هم مورد الومینیومی این دستگاه را اگه یافت شد بخرم).
مشکل من با asus 550 jv، ه 80 درصد کیبوردش هست و 20 در صد باقی موارد، اما پنل ips لپ تاپ منو وسوسه میکنه! تجربه شما از کار با کیبورد دستگاه چطور هست؟ مورد دیگه اینکه،
ایا این مساله الکتریسیته دستگاه، موقع لمس کیبورد احساس می شود؟
قصد داشتم کمی انتظار بکشم برای سری فلیپ سونی با پنل ips، اما این سری هم گران هستند و هم اینکه بدلیل ضخامت کم دستگاه صدای فن مشکل ساز خواهد بود. البته اینها فقط شنیده هایم هست.
سؤالت در مورد فرق صفحه IPs با معمولی را نمیدونم. ولی الکتریسیته ساکن Asus N550jv روی دکمه های کیبورد حس نمیشه، بلکه اطراف کیبورد (راست و چپ) و اطراف تاچ پد، اون هم نه وقتی که دستت را ساکن قرار داده ای، اگر دستت را آهسته حرکت بدی، احساس میکنی.
Last edited by monaj; 03-02-2014 at 18:30.
8.1 بریز. درایورهای مخصوص 8.1 را از سایت دانلود کن. بقیه درایورهاش هم از روی Cd نصب کن.
دوستان..آیا لپتاپ موقع استفاده همیشه باید به برق وصل باشه؟؟؟یا اینکه بعد شارژ باید از برق بکشیم؟؟؟؟
اگر نمیخواهی جابجا کنی و به استفاده از باتری نیازی نداری، تو برق باشه، بهتره.
نه دوست عزیز چه کاریه؟!
اگر قرار باشه هی سوکت شارژر رو جدا و وصل کنی ظرف یکماه مادگی سوکت دچار لقی و خراب میشه و باید بدی مادربورد رو تعمیر کنند!
توی خونه همیشه چه خاموش چه روشن بذار شارژر وصل باشه.باتری وقتی شارژ کامل شد از مدار خارج میشه و دیگه OverCharge نمیشه!
برای خود من معلوم نیست چرا توی 5 ص اخیر %90 صحبتها فقط روی شارژر و برق و اینها داره میشه ... ؟!
موقع خاموش بودن هم باید به برق وصل باشه؟ اینو نمیدونستم.
راستی این قضیه کالیبره کردن باتری به چه روشیه؟
-----------------------------
خوب. خداراشکر شرکت امروز برام یکی دیگه فرستاد. مشکل صفحه نمایش نداره.
Last edited by monaj; 03-02-2014 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)