تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 138 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اصلا حق با شماست، من دیگه نظری نمیدم اینجا تا عشاق مورینیو ناراحت نشن.
    دوست عزیز من مطمئنم شما از تک تک ما بیشتر چلسی رو دوست داری و دلت میسوزه ... اما متاسفانه با مورینیو و برنامه هاش مشکل داری ... بنظرم بهترین مربی که به درد چلسی میخوره مورینیو هست .... شما خودت دوست داری کی مربی چلسی باشه ... برنامه هاش چی باشه ؟؟؟ آیا با یه فصل حضور میتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟؟ الان با این شرایط بنظرت کی به درد چلسی میخوره ؟؟

-----------------

اما بازی نوریچ هم مساوی صفر صفر... واقعا دیگه خرید مهاجم از نون شب هم واجبتره ... مهاجمای ما نقش جلبک رو دارن .... من خیلی میترسم ... میترسم از اینکه یه مهاجم در حد تورس با اون مبلغ بگیریم و به سرنوشت شوچنکو و تورس دچار بشه ... واقعا باید خیلی خیلی دقت در خرید مهاجم بکنیم ....

2. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز من مطمئنم شما از تک تک ما بیشتر چلسی رو دوست داری و دلت میسوزه ... اما متاسفانه با مورینیو و برنامه هاش مشکل داری ... بنظرم بهترین مربی که به درد چلسی میخوره مورینیو هست .... شما خودت دوست داری کی مربی چلسی باشه ... برنامه هاش چی باشه ؟؟؟ آیا با یه فصل حضور میتونه تیم رو جمع و جور کنه ؟؟؟ الان با این شرایط بنظرت کی به درد چلسی میخوره ؟؟
    ممنونم که حداقل با منطق با این قضیه برخورد میکنی و مثل بقیه احساسی، از کسی حمایت نمیکنی. هر کس نظری برای خودش داره و به زور نمیشه کسی رو مجبور کرد اعتقادش رو عوض کنه. من اعتقاد دارم برگشت مورینیو به چلسی اشتباه بود، درسته تیم رو برد جزو چهار تیم CL و تو لیگ هم تا هفته های آخر شانس قهرمانی داشت ولی کیفیت بازی های تیم هم مهمه و اینکه برای تیمی به بزرگی چلسی، این نتایج افتخار حساب نمیشه. پارسال بنیتز مگه با چلسی بد نتیجه گرفت که همه میگن پارسال افتضاح بودیم، خب دی متئو اول فصل بود و اون خوب نتیجه نگرفت. مربی های قبلی چلسی هم من از اولش با انتخاب ویاش بواش مخالف بودم، اصلا در حد تیمهای بزرگ نیست یا اسکولاری که انتخابش برای چلسی خنده دار بود. چطور کسی نمی یاد نتایج مورینیو رو با نتایج آنجلوتی مقایسه کنه؟ یا حتی دوره کوتاه گاس هیدینک؟ امسال چلسی به نظر من به جز بازی با سیتی تو اتحاد و بازی 6-0 آرسنال بازی های خوبی انجام نداد، حالا اگه نتیجه میگرفت میگفتیم مهم نتیجه هستش نه نوع بازی، ولی الان نتیجه هم نگرفته. مگه تیمی مثل فولام که نوریچو میبره، مهاجمش سوارزه؟ دیگه چلسی با این همه بازیکن نتونه امثال ساندرلند و نوریچ رو ببره به هیچ عنوان شخصیت قهرمانی نداره. این جنگ های بیخودی هم که مورینیو با ادن آزارد راه انداخته، چه معنی داره آخه؟ نکنه میخواد آزاردم مثل ماتا بیرون کنه از چلسی؟ حالا مهم نیست که حرفهای منو جدی نمیگیرین ولی دقیقا یکسال دیگه به حرفهای من میرسین که دیگه دوره قهرمان شدن با دفاع اتوبوسی گذشته.

4. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستان اشلی واقعن رفت ؟
    یکی از بهترین مدافع چپ های دهه ی اخیر جهان

6. 2 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان اشلی واقعن رفت ؟
    یکی از بهترین مدافع چپ های دهه ی اخیر جهان
    به احتمال بالای ۹۵ درصد اشلی کول از چلسی میره. خیلی ناراحت شدم عکس گریه هاش رو دیدم، انگار همین دیروز بود که اومد چلسی، دقیقا یادمه با چه جنجالی اومد چلسی. چقدر زود گذشت این دوران، در واقع باید بگیم عمر ما چه زود میگذره! هنوز بازی های فوق العاده اشلی جلوی رونالدو یادم نرفته. یکی از محبوب ترین بازیکن های چلسی بود برای من، حیف که این فصل خیلی در حقش اجحاف شد. امیدوارم هر جا میره موفق باشه و همچنین از صمیم قلب آرزو میکنم که برای جام جهانی انتخاب بشه. البته امیدوارم باشگاه به این راحتی اشلی رو از دست نده، میتونه یه الگوی فوق العاده برای دفاع چپ جوون بعدی تیم باشه و هنوز هم از لحاظ فنی بازیکن خوبیه.
    جان تری که قطعا میمونه، لمپارد و کول ولی تکلیفشون مشخص نیست. به نظر من که قرارداد همشون باید تمدید بشه، لمپارد و کول هنوز هم میتونن برای تیم موثر باشن.

8. 4 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

به گفته مورینیو,لمپارد و تری و کول در باشگاه میمونن.

10. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورینیو پس از تساوی بدون گل مقابل نوریچ سیتی، بار دیگر از دست رفتن موقعیت ها را عامل عدم پیروزی تیمش دانست.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، گفته می شود دیگو کوستا و کاوانی به همراه ماریو ماندزوکیچ سه بازیکنی هستند که چلسی قصد جذب آن ها را دارد. چلسی در این فصل مقابل تیم های کوچک بارها موقعیت های فراوانی داشت ولی به در بسته خورد، این اتفاق شب گذشته مقابل نوریچ سیتی نیز اتفاق افتاد.

مورینیو به تلویزیون چلسی گفت: "مقابل تیم هایی که بیشتر تدافعی هستند، خشن بازی می کنند و می خواهند گل نخورند تا این که فوتبال بازی کنند، همیشه یک شکل بازی می کنیم."

"بازیکنان خوبی داریم ولی مهاجمی ندارم تا در فضاهای کوچک یک حرکت انجام دهد، گل بزند و دروازه را باز کند. در اینجور بازی ها فقط لازم است دروازه را باز کنید. وقتی دروازه باز شود، باز شده و سعی می کنید که بیشتر گل بزنید. قادر به انجام این کار نبودیم."

"باید تلاش کنیم تا به عنوان یک تیم برنده باشیم، به عنوان یک تیم پیشرفت کنیم، ولی همچنین بازیکنان تهاجمی با غریزه تمام کنندگی اضافه کنیم تا با تعداد گل های بالای خود، تیم را به سطح متفاوتی برساند."

"این چیزیست که باشگاه قصد انجامش را دارند، البته این را هم باید در نظر گرفت که همین الان هم مهاجمان خوبی داریم."

12. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به گفته مورینیو,لمپارد و تری و کول در باشگاه میمونن.
    مورینیو حرف زیاد میزنه، ضمنا نگفته که قطعا میمونن، گفته که باید تو تابستون شرایط بررسی بشه و بعد تصمیم قطعی گرفته میشه براشون. اشلی کول که با این بی عدالتی که امسال مورینیو در حقش کرد، خیلی بعید میدونم بمونه.

14. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به احتمال بالای ۹۵ درصد اشلی کول از چلسی میره. خیلی ناراحت شدم عکس گریه هاش رو دیدم، انگار همین دیروز بود که اومد چلسی، دقیقا یادمه با چه جنجالی اومد چلسی. چقدر زود گذشت این دوران، در واقع باید بگیم عمر ما چه زود میگذره! هنوز بازی های فوق العاده اشلی جلوی رونالدو یادم نرفته. یکی از محبوب ترین بازیکن های چلسی بود برای من، حیف که این فصل خیلی در حقش اجحاف شد. امیدوارم هر جا میره موفق باشه و همچنین از صمیم قلب آرزو میکنم که برای جام جهانی انتخاب بشه. البته امیدوارم باشگاه به این راحتی اشلی رو از دست نده، میتونه یه الگوی فوق العاده برای دفاع چپ جوون بعدی تیم باشه و هنوز هم از لحاظ فنی بازیکن خوبیه.
    جان تری که قطعا میمونه، لمپارد و کول ولی تکلیفشون مشخص نیست. به نظر من که قرارداد همشون باید تمدید بشه، لمپارد و کول هنوز هم میتونن برای تیم موثر باشن.
    البته خیلی بازی های دیگه رو هم خوب بودیم ... برگشت با سن ژرمن ...برد 3 بر یک مقابل یونایتد ... بردن تاتنهام ... دبل کردن شالکه ... برگشت با گالا ... البته 2 بر صفر مقابل سیتی واقعا فوقو العاده بودیم .. حتی از 6 بر صفر آرسنال بهتر بودیم ... این نشون میده چلسی و مورینیو پتانسیل خوبی واسه خوب بازی کردن دارن ... البته بازی های بد هم داشتیم ... مورینیو گفته دلیل دفاعی بازی کردن بعضی بازی ها نبود مهاجم نبود مهاجم کامل هست ... من مصاحبه ازش خوندم که البته بچه ها توو تاپیک گذاشته بودن گفته بود دلیل دفاع صفر توو بعضی بازی ها این بوده که وقتی دیده تیم 17 18 موقعیت ایجاد میکنه ولی به نتیجه نرسیده و باخته ( بازی با اورتون ) تصمیم گرفته این سیستم رو جایگزین کنه .... مطمئن باشید فصل بعد با اضافه شدن کاستا به تیم بازی های که مورینیو دوست داره نمایش میزاریم ... مورینیو همون که توو سیستم های دفاعی فوق العادس ... همون قد هم توو سیستم های هجومی موفقه ... فقط مهره های لازمشو میخواد .. این فصل اتوئو و تورس و با اون چیزایی که میخواست نبودن ... این فصل که تموم شد ... مطمئن باشید فصل بعد خیلی بهتر بازی میکنیم ... من کاملا با حرفتون که توو بعضی بازی های این فصل حتی اونایی که بردیم خوب نبودیم ... اما واقعا حیفه که تازه مورینیو پروژشو شروع کرده بزنیم همه چیو خراب کنیم ...

16. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

البته خیلی بازی های دیگه رو هم خوب بودیم ... برگشت با سن ژرمن ...برد 3 بر یک مقابل یونایتد ... بردن تاتنهام ... دبل کردن شالکه ... برگشت با گالا ... البته 2 بر صفر مقابل سیتی واقعا فوقو العاده بودیم .. حتی از 6 بر صفر آرسنال بهتر بودیم ... این نشون میده چلسی و مورینیو پتانسیل خوبی واسه خوب بازی کردن دارن ... البته بازی های بد هم داشتیم ... مورینیو گفته دلیل دفاعی بازی کردن بعضی بازی ها نبود مهاجم نبود مهاجم کامل هست ... من مصاحبه ازش خوندم که البته بچه ها توو تاپیک گذاشته بودن گفته بود دلیل دفاع صفر توو بعضی بازی ها این بوده که وقتی دیده تیم 17 18 موقعیت ایجاد میکنه ولی به نتیجه نرسیده و باخته ( بازی با اورتون ) تصمیم گرفته این سیستم رو جایگزین کنه .... مطمئن باشید فصل بعد با اضافه شدن کاستا به تیم بازی های که مورینیو دوست داره نمایش میزاریم ... مورینیو همون که توو سیستم های دفاعی فوق العادس ... همون قد هم توو سیستم های هجومی موفقه ... فقط مهره های لازمشو میخواد .. این فصل اتوئو و تورس و با اون چیزایی که میخواست نبودن ... این فصل که تموم شد ... مطمئن باشید فصل بعد خیلی بهتر بازی میکنیم ... من کاملا با حرفتون که توو بعضی بازی های این فصل حتی اونایی که بردیم خوب نبودیم ... اما واقعا حیفه که تازه مورینیو پروژشو شروع کرده بزنیم همه چیو خراب کنیم ...
    خوب بازی کردن جلوی شالکه و گالا که برای چلسی، افتخار بزرگی نیست در واقع اگه جلوی اینا نتیجه نگیره، جای تعجبه. بازی با تاتنهام هم که حتما یادته مدافعین تاتنهام چه پاس گل هایی میدادن به مهاجمین چلسی، بازی با یونایتد هم اتفاقا چلسی خوب بازی نکرد، نتیجه گرفت ولی خوب بازی نکرد.
    حرف مورینیو هم خیلی غیر منطقیه، یعنی هر تیمی مهاجم گرون قیمت مثل کاستا نداشته باشه باید دفاعی بازی کنه اونم از نوع اتوبوسیش؟ اینا فقط برای توجیه کردنه. همون بازی با اورتون رو من دقیقا یادمه، والا من که موقعیت مسلم گلزنی زیادی ندیدم که چلسی داشته باشه، به این آمار تعداد atempt ها توجه نکنین، موقعیت مسلم گلزنی مهمه که من به جز دو سه موقعیت چیزی ندیدم. مورینیو فقط توی سیستم دفاعی تبحر داره و به هیچ وجه نمیتونه فوتبال هجومی رو خوب اجرا کنه کما اینکه همیشه جلوی تیمهای کوچک مشکل داشته چون نمیتونه دفاعشونو باز کنه و تاکتیک خاصی برای مقابله با تیمهای دفاعی نداره. خوشحالم که فصل بعد یه مهاجم بزرگ هم میاد چلسی و دیگه این بهونه های غیر منطقی برای مورینیو وجود نداره، اون موقع مشخص میشه من درست میگم یا نه.

18. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خوب بازی کردن جلوی شالکه و گالا که برای چلسی، افتخار بزرگی نیست در واقع اگه جلوی اینا نتیجه نگیره، جای تعجبه. بازی با تاتنهام هم که حتما یادته مدافعین تاتنهام چه پاس گل هایی میدادن به مهاجمین چلسی، بازی با یونایتد هم اتفاقا چلسی خوب بازی نکرد، نتیجه گرفت ولی خوب بازی نکرد.
    حرف مورینیو هم خیلی غیر منطقیه، یعنی هر تیمی مهاجم گرون قیمت مثل کاستا نداشته باشه باید دفاعی بازی کنه اونم از نوع اتوبوسیش؟ اینا فقط برای توجیه کردنه. همون بازی با اورتون رو من دقیقا یادمه، والا من که موقعیت مسلم گلزنی زیادی ندیدم که چلسی داشته باشه، به این آمار تعداد atempt ها توجه نکنین، موقعیت مسلم گلزنی مهمه که من به جز دو سه موقعیت چیزی ندیدم. مورینیو فقط توی سیستم دفاعی تبحر داره و به هیچ وجه نمیتونه فوتبال هجومی رو خوب اجرا کنه کما اینکه همیشه جلوی تیمهای کوچک مشکل داشته چون نمیتونه دفاعشونو باز کنه و تاکتیک خاصی برای مقابله با تیمهای دفاعی نداره. خوشحالم که فصل بعد یه مهاجم بزرگ هم میاد چلسی و دیگه این بهونه های غیر منطقی برای مورینیو وجود نداره، اون موقع مشخص میشه من درست میگم یا نه.
    'گالا یووه رو حذف کرد ... اصلا تیم کوچیکی نیست ... بازی با تاتنهام هم قبلا گفتم پرس قوی بازیکنا باعث اشتباهات مدافعای تاتنهام شد ...

ولی بنظرم حرف مورینیو منطقه ... تیم های که این فصل هجومی کار کردن مهاجمای خوبی دارن ... سن ژرمن ( کاوانی - ایبرا ) سیتی ( که n تا مهاجم تاپ داره ) لیورپول ( سوارز که خودش یه لشکریه ) فقط کافی بود یکی از این مهاجا با همین کیفیت توو تیم مورینیو بود .. اون وقت میددی آمار گلزنی تا چه حده.... مورینیو با رئال آمار بالای صد گل فکر کنم 121 توو یه فصل رو داره ... پس اگه مهره داشته باشه میتونه همچین آماریی هم داشته باشه...
    Last edited by arashsard; 05-05-2014 at 22:44.

20. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •